Hvala vam curke. Ali ja sam zapravo pregled imala jucer. Moj blesavi mozak nije uopce registrirao da sam po onom popisu danas. Ugl Grizli, sljedeci pregled u ponedjeljak 27.1.
Vi pricate o praznjenu crijeva a ja se mucim sa zatvorom. I zadnjih par dana sam uzasno nervozna i dosta mi je svega. Samu sebe ne podnosim.
Sto se tice cuvanja mlijeka, ja sam u bubamari kupila one posudice za cuvanje marke mam ako se ne varam.
I pazite ovo, sad vise odjednom nisam trudna 38+5 nego 38+2 jer se sad odjednom vode po terminu 3.2. A do sad mi se pisao ko termin 3.2 ali trudnoca kao da je 31.1 po zm. I jos ja ispadnem glupa jer kao ne znam koliko sam trudna. A sve lijepo pise u trudnickoj knjizici
Mozak mi na potpunoj paši..citam na mahove i sve zaboravim do kraja xD
Think kreće iscekivanje 😊
Ostale terminuse ima kakvih pomaka? Grizli, Lunice,Samojed? Jesam koju zaboravila 🤔
Tockice bit ce sve ok...možda se tvoja tockica samo malčice uspavala :)
Dal vasi malci spavaju normalno? Ovaj moj skoro pa nikako preko dana a po noci je ok zasad. U petak ce ga patronazna vagati i bas me zanima dal dobija šta na tezini..cak me pomalo i strah. Al dobro ak ne dobija dobit ce dohrane i gotovo 😏
Cure...koje ste uloske koristile poslje poroda? Chicco cijelo vrijeme? Ne curim toliko kao prvih par dana pa me ovi veliki bas zivciraju i nezgodni su mi....a vir kad stavim sve me nesto svrbi i smeta. Neke bi tako manje ali opet da disu zbog reza... pa ako imate kakve preporuke bila bi zahvalna 🤗
L 💛
Cure…koje ste uloske koristile poslje poroda? Chicco cijelo vrijeme? Ne curim toliko kao prvih par dana pa me ovi veliki bas zivciraju i nezgodni su mi….a vir kad stavim sve me nesto svrbi i smeta. Neke bi tako manje ali opet da disu zbog reza… pa ako imate kakve preporuke bila bi zahvalna 🤗
Ja sam dosad si chicco rezala na pola...a maloprije sam prvi put obukla gace i stavila Libresse pa cu vidjeti kako će mi biti. Je da nisu odozdo prozracni al itako ih non stop mijenjam...ne znas tko vise pelena puni..malac ili ja 🤣
Damnarexx hvala ti!! 🥰
Mikio evo poveznice, na stranici ti je i adresa i broj na koji mozes Patriciu nazvat, ona ti je vlasnica studija za fizikalnu th.i znam da se ona prijavila za Bowen tehniku, al provjeri jos s njom. Žena zmaj, stvarno je super! Ja ne hvalim samo tako ljude i bez pokrica...😎
https://m.facebook.com/fiziovertebra/
Lavice super da je vec krenulo mljekeco!🤗 Jel je malac sad nakon cicanja mirniji i zadovoljniji ili ga muci jos? Koristis sta izdajalicu?
Ma kod mene svi na iglama zbog moje povjesti kod svakog pregleda...tek bi svi ispizdili iscekujuci porod, ovak mirnijim putem sve zaobilazimo da se ne brinu i jos nama ne nabijaju dodatan presing, a nadasve ce biti lijepo iznenađenje 🎀🥳
Tockice sorry i meni promako tvoj post...Sretno!🍀🥰
Lavica i lorija cestitam cestitam vam od srca! Neka su zivi i zdravi bebači! ❤️❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Omerta ne bi trebalo biti problema pri porodu, masa žena ima pozitivan vaginalni bris na BHSB i stignu ga dati samo venozno neposredno prije poroda bez da zaraze dijete prolaskom kroz porođajni kanal. A ti ces jos 14 dana piti Klavocin, tako da stvarno mislim da nemas brige…🍀
I taj Klavocin (amoksicilin + klavulanska kiselina) je apsolutno siguran sad u trudnoci? Bojim se malo i mogucih nuspojava.. inace nisam alergicna na penicilin, ali ne znam kakav je ovo drugi sastojak. I zasto nije napravljen antibiogram da se tocno zna osjetljivost na odredjeni antibiotik? Nego sam to sad dobila napamet. Koja je to fora.. sa 15tjedana NE dobit antibiotik jer se to kao NE lijeci u trudnoci (bar je tako rekla gin koja je otisla u penziju krajem godine, a sad pred kraj kad je i dalje pozitivan, dobijem od tog drugog doktora 2 tjedna terapije koja moze i ne mora pomoci, + onda jos intravenozno na porodu sto bi ovako ionako dobila.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mare vele da je iščekivanje najslađe, a ja nestrpljiva i nemrem nikakao docekat...🥰🥰
Ako imas tocnu digitalnu osobnu vagu kod kuce, vagni prvo sebe i onda sebe s ljenjivcem u rukama pa ces imati okvirno kolko je dobio te ga tako mozes pratit, ako te brine dal dobiva i ne mozes docekat petak da ga vazete...
Annika Budi se svaka 2-3h da jede, nekad i 4, ali po meni lijepo spava, ne očekujem od bebe koja ima mjesec dana da spava cijelu noć. Kako su se tvoji tad budili?
Thinkpink1- Onda se izvinjavam, nisam znala to za posude, samo sam čula da se može čuvati i u njima, pa rekoh možda je lakše 😄 Ma i po meni nije puno dobio, mislim lijepo napreduje, kako i treba, nije ništa previše, i naravno da ne može svaka beba isto napredovati, kao i mi, neko je deblji, neko mršaviji, viši, niži, itd. I želim ti sreću ❤️
Mikio Kaže da mu dam vodu umjesto obroka 😂 Mislim si nek' ona pije vodu kad je gladna 😂 I mislim da si ti pitala za noktiće, ja ih siječem makazicama za bebe, one sa oblim vrhom, jednostavno je skroz, ja to brzinski dok spava
Mikio evo poveznice, na stranici ti je i adresa i broj na koji mozes Patriciu nazvat, ona ti je vlasnica studija za fizikalnu th.i znam da se ona prijavila za Bowen tehniku, al provjeri jos s njom. Žena zmaj, stvarno je super! Ja ne hvalim samo tako ljude i bez pokrica…😎
https://m.facebook.com/fiziovertebra/
Hvala ti puno! Sta da kazem ko me uputio? 🙈
Mislim da te nece pitat jer nije ni mene pitala kak sam dosla do nje, a isto je bila preporuka...ak te bas pita, reci jedna med. sestra koja je isla k njoj na dijagnostiku, individualne treninge i masazu jos dok je bila na staroj adresi na zagrebackoj aveniji prije 2,5 godine. A ona je bistra i ima kliker, pa ce se sjetit😉
Sortiraj odgovore
Najstariji