Mame, ima koja iskustva sa zamrzavanjem mlijeka?
U šta ga stavite i po koliko?
Postoje sterilne vrecice za zamrzavanje pa sam ja u tome. No primjetila sam da ne zeli pita bas odmrznuto mlijeko. Moram ga pomjesati sa svjezim.
Ja bih spremila za kašice..
Koje vrećice ste koristili?
Našla sam od Aventa, ne znam da li imaju još koje..
Evo i mene s kontrole, sve uredno i po skolski. Curka se taman nakon ctg-a smirila da odkunja, opet joj bilo mrsko da se bolje namjesti za mjerenja pa se opet mrstila. Trenutno ima 2950. Veli dr.da ce biti taman curka, ni prevelika ni premala. Sljedece kontrole nema 😱, za 7 dana je pao dogovor za carski.Grizli, plizkad ces upisivat svima, piši i meni 29.01.
Sad idem citat zaostatke.
Super kilazica! 👏 Jel to +-200grama? Uzbudjenje raste ha?
Ja sam danas napokon nakon 3 dana zivkanja dobila gin.. streptokok je i dalje pozitivan, kao i sa 15tj. Doduse nisam ni dobivala nikakvu terapiju tad, ali mi je zato sad poslana. 2 kutije Klavocina 2x1 dnevno. I naravno na porodu ce ici jos intravenozno.. Malo me frka, nadam se da nece prec na malu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Najpovoljnije su aventove vrećice za pohranjivanje mlijeka. Može se dogoditi da beba ne želi piti odmrznuto mlijeko- za probu je najbolje zamrznuti i ponuditi. Ako odbija, mlijeko treba svježe izdojeno zagrijati i skloniti tik pred vrenje te brzo ohladiti. Rode pišu o tome, da ja sad ne trudim i je pričam netočne podatke. Ja sam svo svoje zamrznuto mlijeko na kraju bacila jer kad sam ovo čitala i isprobala, mali nije htio ni primirisati.
[iimg]
Najpovoljnije su aventove vrećice za pohranjivanje mlijeka. Može se dogoditi da beba ne želi piti odmrznuto mlijeko- za probu je najbolje zamrznuti i ponuditi. Ako odbija, mlijeko treba svježe izdojeno zagrijati i skloniti tik pred vrenje te brzo ohladiti. Rode pišu o tome, da ja sad ne trudim i je pričam netočne podatke. Ja sam svo svoje zamrznuto mlijeko na kraju bacila jer kad sam ovo čitala i isprobala, mali nije htio ni primirisati.
Ja ne bih podgrijavala tako, jer ne valja, pročitala sam da je najbolje izvaditi iz zamrzivaca u frižider da se lagano odmrzne i kad se odmrzne staviti u toplu vodu da se smlači..
Nema veze što možda ne bi pila.. Spremiti ću za kašice..
Tnx za vrećice ☺️
Ovo za zagrijavanje sam i ja kod roda procitala no znanstvena istrazivanja pokazuju da se iznad 50 stupnjeva razgraduju hranjive tvari tako da to nema smisla. Zbog istog se razloga i ad ne smije pripremat sa vodom toplijom od 50. Nekad su Rodini savijeti malo cudni...
Evo i mene s kontrole, sve uredno i po skolski. Curka se taman nakon ctg-a smirila da odkunja, opet joj bilo mrsko da se bolje namjesti za mjerenja pa se opet mrstila. Trenutno ima 2950. Veli dr.da ce biti taman curka, ni prevelika ni premala. Sljedece kontrole nema 😱, za 7 dana je pao dogovor za carski.Grizli, plizkad ces upisivat svima, piši i meni 29.01.
Sad idem citat zaostatke.
Super kilazica! 👏 Jel to +-200grama? Uzbudjenje raste ha?
Ja sam danas napokon nakon 3 dana zivkanja dobila gin.. streptokok je i dalje pozitivan, kao i sa 15tj. Doduse nisam ni dobivala nikakvu terapiju tad, ali mi je zato sad poslana. 2 kutije Klavocina 2x1 dnevno. I naravno na porodu ce ici jos intravenozno.. Malo me frka, nadam se da nece prec na malu.
Ne brini nece preci i ja sam ga imala u jednom porodu i primila intravenozno anbk sve je bilo ok
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
DeeDee A ništa, na kraju ću ja tebe upisati i da finiširamo listu 😂
Losa Mnogo mi je drago što se redovno javljaš i što tako reaguješ na te glupe komentare.
Beba Možeš čuvati mlijeko i u sterilne bočice za urin, a odmrzavanje koliko sam čula u toploj vodi. Ja to nisam radila, ne znam ni da li bih čuvala. Nisam znala da se može tako koristiti za kašice 😀
Moj malac lijepo napreduje, danas smo bili na kontroli i rekla mi doktorica da mu mogu ukinuti jedan noćni obrok, bebi od mjesec dana, od rođenja je dobio kilogram. Meni to ne pada na pamet, šta vi mislite? Ne dajem mu dohranu nikad, samo ga dojim.
LoSa ja sam im baš postavila pitanje na fejsu vezano za to i napisale su mi da se svakako gube neki korisni sastojci ali da je svejedno bolji izbor od AD. Ja sam izdajala i zamrzavala za kćer dok sam ja na predavanjima i nije htjela. Sad mi je tek postalo jasno zašto kad sam pročitala taj tekst.
Beba nije to zagrijavanje pred jelo, nego pred spremanje u zamrzivač. Ali ne mora biti da će tvoja beba odbijati tvoje izdojeno mlijeko, to je kod nekih žena.
[iimg]
Lala da znam da će malac početi spavati ako mu ukinem taj obrok, ja bih. Ne znam kako ti inače spava. Ja sa svojih dvoje imam iskustva da su se jako dugo budili noću- baš u razmacima za jelo, makar su tada prestali već sisati.
Ja svojeg čak pokušam noću zavarati s dudom, ali bez uspjeha. A vidim da nije nešto gladan jer pojede malo.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji