Beba, moja kćer nije htjela ni kašice s tim mlijekom
OK,, hvala puno na info... ☺️
Probat ću.. I ovako bacim, pa ako ne bude htjela, nema stete😊
Losa hvala za info za vrtuljak. Ja bas nekako to kricavo sve meni bilo previse. Pa odabrala ovog u pastelnim bojama posto ce imat i Ewana ljubicastog i jos druge igrackice sarene kao bar to da je umirujuce. 🤔
Stella meni je sestricna narucila paket na poklon s robicom sa stranice Emporium. I meni je robica bas lijepa i fina, a gledala sam i sama tamo da narucim jer cijene su bas pristupacne. Velicina je nesto kao c&a. Uzela mi 1 flis odjelce, 2 pidzamice i komplet tutica, maja i kapica sve je bas fino mekano i nista se nije izoblicilo nakon pranja. Sad ne znam koji je iznos za postarinu.
Mrgud, DeeDee bome dogurale sve...❤❤
Meto ženo rasplakala si me...citam vas i pratim redovno na staroj temi, tako da sam u toku i navijam za vas, pogotovo "starije" da se prebacite na ovakve teme
Cima mislim ja na tebe, ko i na sve ostale curke koje čekaju svoj veliki dan da cuju prvi plac svoje bebe, necu vas napustit a da vas ne ispratim❤❤ i mislim da je Omerta dan razlike.
Grizli moja Meto ti je sve napisala❤❤ E da ne zaboravim, moja sogorica ti je na kraju zavrsila na ranijem carskom od planiranog jer je na zadnjim pregledima imala manjak plodne vode (ona je od prije vec imala dogovoreni termin, samo su ga ubrzali s obzirom na nalaz) i s necakinjom nije bilo apsplutno nikakvih problema.
Omerta ne bi trebalo biti problema pri porodu, masa žena ima pozitivan vaginalni bris na BHSB i stignu ga dati samo venozno neposredno prije poroda bez da zaraze dijete prolaskom kroz porođajni kanal. A ti ces jos 14 dana piti Klavocin, tako da stvarno mislim da nemas brige...🍀
Lala nije preporucljivo cuvati mm u posudama za urin iako su sterilne, bas zbog tog svog sastava. I iskreno, ja ne bi ukinula nocni obrok pogotovo ako ti je na cicki. Nije nista pretjerano dobio, po meni cak skoro u granicama. U 30dana je dobio ako sam dobro shvatila 1000gr=33gr/dnevno, a pedijatri gledaju skolski prosjek 25gr uz to da mogu biti normalna odstupanja koja su normalna 20-30gr/dnevno, i to je ono o cemu smo pricali, niti je svako dijete isto ni konstitucijski ni karakterno.
Preporuka za vrtuljak: https://www.google.hr/search?q=tiny+love+vrtuljak&prmd=ivmn&sxsrf=ACYBGNQim-SO9KTXpKBlMXQcyuabIHB1YA:1579708322298&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjxxJiLyJfnAhWmtIsKHYFZDGUQ_AUoAXoECA8QAQ&biw=360&bih=616&dpr=2#imgrc=wJ52TDqSPXWwNM
jeftin, a moj ga obozava. To vam je i onako do 5 mjeseci starosti.
url=https://lilypie.com]
Thinkpink to si bas mislim da ako bude premalo da ce me odmah u petak spiciti na porod kakav god. Ne znam dal onda ipak cekaju jos koji dan ili odmah odradjuju. Posto sam ja ujutro na pregled narucena, a poslije je vikend ne znam dal bi me drzali do ponedjeljla sa manjkom ili za vikend ili odmah. Jedino ne bi voljela da me porode u ponedjeljak. Mama i sogorica imaju rodjendan i bas mi zao mame vec sva u panici da ce za rodjendan strepiti za nas je rekla. Da bi ona radje slavila bebu da dodje prije. Mislim to je situacija na koju ne mozes utjecat ali bas bi voljela da krene prirodno ovih dana prije ponedjeljka.
Aaa thinkpink,uskoro i ti na redu😍😍😍Prekrasno! Uzbudjena ili jos nemas filing?
Da te odmah pitam...mali jucer nije jeo,stavila sam ga na prsa al kako je svako malo bljucao plodnu vodu i nije bio zainteresiran..lijepo spavao nocas al evo ujutro se derao sat vremena, pao je 200gr i pitali me da mu daju dohranu mjericu Rekla sam da moze. E sad nekad kroz dan je procicao al sve pomalo,nadam se da kolostruma izvuce kolkk treba,no dok spava krene odjednom stenjat i izvijqt se i plakat... to bi bila nedovoljno razvijena crijeva? Sto mi je ciniti dok sam jos tu u bolnici? Smjesno al s prvom nisam imala s time iskustva...
Jel se zna kako je Lorija?
Hvala cure za preporuke za vrtuljak. Meni je i logicno da bude sto sareniji za te rane faze zivota. S obzirom da bi narucila na nevideno jedino me zanima dal su neke iritantne melodije 😂
Ja jos nis ne speemam mlijeka.. thinkpink je isto savjetovala al nismo jos ni uspostavili nikakav ritam, jednostavno mi je jos bavljenje tim malo previse 🙈
Mikio bome daaa...tik-tak⏳ 🥰🥰
Frendica mi zavrsila Bowen terapiju, al ona odselila iz Zagreba. Imam ti jednu odlicnu fizioterapeuticu, ona je cak i blizu po mjestu stanovanja nama, i mislim da je ona u međuvremenu pohađala i zavrsila taj tecaj. Ako hoces budem potrazila njen kontakt pa ti stavim i tel.ju pitas. Ak je odustala od Bowena, uvjerena sam da zna nekog s obzirom da je u tim vodama i da ce te uputit dalje.
Grizli sogorici nisu radili hitni carski, vec su se dogovorili i samo prebacili termin za koji dan ranije. Al opet, svatko je drugačiji pa ti ne bi htjela davati neke lazne informacije i da se po njima ravnas...mozda pregled u petak i preduhitris i docekas sa svojom vrtirepkom na odjelu babinjaca❤❤
Lavice mislim da je opcenito rano procjeniti s obzirom da je tek danas realno poceo papati i opterecivat probavni sustav...moze biti da su nezrela crijeva, crijeva dok se malo priviknu da moraju "nesto" prerađivat ili pak mu mozda nije dovoljno mljekeca pa mu mozda rađe dati cesce i po malo nego najednom cijelu mjericu. Kao i kad mi imamo virozu pa nam nije do hrane i vise nam odgovara vise puta po malo jest...
Bome, ja sam jako nestrpljiv tip opcenito po prirodi i najrađe bi sutra bila na programu, al dr.zeli pricekati da uđemo u 38.tt. Jedino ako krene sta ranije prirodno, kaze sjedaj u auto, zovi da pripremimo sve za carski i kreni prema rodilištu. I da, nismo nikom rekli tocan datum jer su nasi svi na iglama, samo cemo ih iznenadit sa fotkom iz rodilista❤❤
Bome, ja sam jako nestrpljiv tip opcenito po prirodi i najrađe bi sutra bila na programu, al dr.zeli pricekati da uđemo u 38.tt. Jedino ako krene sta ranije prirodno, kaze sjedaj u auto, zovi da pripremimo sve za carski i kreni prema rodilištu. I da, nismo nikom rekli tocan datum jer su nasi svi na iglama, samo cemo ih iznenadit sa fotkom iz rodilista❤❤
Sretno ti bilo! I super ideja za iznenađenje😍😍😍
Hvala ti, uspjeli smo cicati napokon... A to za iznenadjenje ti je super ideja jer da sam bila pametna i ja sam trebala,ovako dan prije stopedeset poziva...ajme Tockice skroz propustila tvoj post! Sretno i javljaj se🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji