Thinkpink bas citam tvoje i mislim si kako je Lorija rodila, ostala mi ti samo tu najblize sa tjednima i danima trudnoce i onda procitam da me i ti "ostavljas" za tjedan dana haha😜 salim se malo, bas mi je drago sto ti bebica stize tako brzo😍😍
Hej cure moje, nase zlato stiglo u 8.22,kad sam ga cula da je zaplakao i stavili mi ga da mu dam pusu pocela sam plakat ko kisna godina i tako 10 minuta🙈 Ima 3310 i 51cm, ljepotan s najmeksom kozom ikad. apgar 10/10. Hvala Bogu i svima vama na podrsci. Ja sam dobro, srecom posteljica nije urasla ali je primarijus spomenuo serozu maternice i da sam.jedan prirodni trud dobila da bi se rasprsnula sto bi lose za oboje zavrsilo pa opet hvala Bogu.
Javim se kad malo odspavam..ulovila sam da je Lorija na CR,,drzim.fige🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Čestitam od srca😍🌹uživaj s bebicom🥰🥰
Thinkpink bas mi je drago da je sve super kod vas. I da imas datuuuum... 🤗 Zapisala...
Losa da bas super da si prije rodila... Prijateljica ti bas ima komentar ekstra simpatican. Mislim najvaznije da je sad sve ok, al bas da je tako super da si prerano rodila samo zbog tog pitanja rodbine... Hvala bogu jezicine mi ne fali pa im ja fino odbrusim.
DeeDee znas da sam bas mm rekla sta ako me u petak zadrze na induciranom a sansa je velika ako nista ne krene i plodne bude opet jos manje. Gledjauci nalaze svaka 3-4 dana onaj AFI mi je 2 manji. Tim tempom i da mi pukne vodenjak bit ce prazan. Jel zna koja kako se zna da nema vise plodne vode tj sto ako beba ostane "na suho" s premalo plodne? Mene je toga bas strah.
Mrgud ja narucila odavno od Babyland neki Babyono sova sofia jako slatki vrtuljcic al mi ga jos nisu isporucili. A jedini mi se svidja jer nije kricav i bas djeluje umirujuće.
Meto ❤️ hvala... Pratim ja vas i dalje na "staroj" temi i navijam da sve uskoro docekate isto ova iscekivanja.
A Grizli svega ssm se ja naslusala. Veli mi jedna baba- pa mozda je rođen na termin ali su se doktori preračunali
Meni je fizioterapeutkinja rekla da ti vrtuljci moraju biti sto sareniji i sa po mogucnosti svjetlucavim djelovima da oni razvijaju vid i paznju...
Jos nisam dobila zdravstvenu za njega? Negdje sam procitala da oni salju na kucnu adresu. Zna li netko nesto vise?
Moja je dobila mjesec dana nakon prijave☺️
Mame, ima koja iskustva sa zamrzavanjem mlijeka?
U šta ga stavite i po koliko?
Ocito cu Hzzo morat zvat sad kad ispadne da nesto nije popunjeno.
Nego, jel tko narucuje online robu za bebe. Imate koji sajt za preporucit?
url=https://lilypie.com]
Ocito cu Hzzo morat zvat sad kad ispadne da nesto nije popunjeno.
Nego, jel tko narucuje online robu za bebe. Imate koji sajt za preporucit?
Ja sve uzimam preko weba i za bebu i ostale.. Next, Boden i H&M stalno.. ponekad Gap..
Mame, ima koja iskustva sa zamrzavanjem mlijeka?
U šta ga stavite i po koliko?
Postoje sterilne vrecice za zamrzavanje pa sam ja u tome. No primjetila sam da ne zeli pita bas odmrznuto mlijeko. Moram ga pomjesati sa svjezim.
Sortiraj odgovore
Najstariji