ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Siječanj 2020. 09:29

Jutro cure! 
    Joj ja se nista nisam naspavala,budili me svakih sat vremena za tlak i temp jer mi je bio nizak (85/40). Maloprije eam imala prvo dizanje,zaboravila sam već taj filing ko da nemas utrobe😱 On je bio jako dobar cijelu noc instavljala sam ga na prsa i uhvatio bi i par puta povukao al sam skuzila da mu je neki sekret u nosu i logicno ne zeli sisat jet nemoze disati. Jutros su me poslusali napokon,izgleda da plodna voda ga jos zeza pa mu ciste nosic. Dali su mu dohrane jutros a meni muz donese izdajalicu... 
    Cure bas vas je zanimljivo citat u finisu🥰🥰🥰 Sretno na pregledima ove dane i hvala svima😘

annika
    22. Siječanj 2020. 09:42

Stelle123

Jos nisam dobila zdravstvenu za njega? Negdje sam procitala da oni salju na kucnu adresu. Zna li netko nesto vise?

Od dana kad ste ga prijavili bi trebala zdravstvena stići u roku 15 dana na adresu. A u međuvremenu imate na mailu onu potvrdu o prijavi koju možete isprintati

[iimg]

DeeDee
    22. Siječanj 2020. 10:06

Lala27

DeeDeeVrati mi moju listu 😂 Može, preuzeću opet, pa valjda ću biti ažurna. Samo javi kad preuzimam.

GrizliŽelim i tebi, a i ostalim curkama takve rode 😄

Beban ima lijepe pune obraze, pune usnice, plave okice, čisto lice, kosicu, pa vi probajte zamisliti tu slatkoću 😍

LaviceJesi li dobila spinalnu? Mene je glava poslije nje boljela, to mi je jedini bol nakon porođaja, ranu doslovno nisam osjetila.

DeeSBTo sa bradavicama je samo na početku, vremenom su jači i ljepše uhvate, pa ih ne načinju. Moj sad bradavicu uhvati u letu 😂

Hehe mogu ja dok ne rodim, jer kako je krenulo s ljenivicom, to moze bit i za 10 dana, pa ti onda vratim da uvedes reda. 😊😊 Ja sam pobrisala samo tri cure kojima je odavno prošao termin a nisu se javile mjesecima..

[/url

Točkica37
    22. Siječanj 2020. 10:23

Evo Tockice.ostala u bolnici jer nam ctg nekaj ne valja pa nas prate. Otvorena 2-3 prsta i tak. Protoci uredni, bebin napredak uredan i eto pratimk ctg ove koji su nam premirni. 

Cestitke novim bebicama i mamicama ♥️💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lunica
    22. Siječanj 2020. 10:28

Lavice ja mislim da je normalno da tlak malo padne nakon operacije to je sve ok a i stalno lezis... Malo soli i vode bit ce ok. Cini mi se da te rana bas ne boli meni je prvo dizanje nakon carskog bilo ajme. Zacrnilo mi se pred ocima a i bolovima necu ni govoriti. Ti mi zvuvis super po tim pitanju. A malecki.. Vidis to mu je plodna u nosu miš mali.. Danas ce on to sve izbaciti pa ce lijepo poceti disati i sisati💪🙂
    Grizli i mene su lagano poceli zivkati.. A mama vec uvjerena da sam rodila jer nisam bila na wappu😩😩show show
    Ja nisam nikada imala filing kad cu.. Bas bi me strefili trudovi najednom😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Macutica
    22. Siječanj 2020. 10:38

Točkica37

Evo Tockice.ostala u bolnici jer nam ctg nekaj ne valja pa nas prate. Otvorena 2-3 prsta i tak. Protoci uredni, bebin napredak uredan i eto pratimk ctg ove koji su nam premirni.

Cestitke novim bebicama i mamicama ♥️💙

Sretno i mirno, nadam se da ce proci sve ok, saljem ti dobre vibre 🤗 Javljaj.

samojed
    22. Siječanj 2020. 10:49

Točkice sretno da sve bude dobro, u dobrom si tjednima tako da ne sikiraj 
    Cure ja sam od juce jedno 50 puta išla na veliku nuždu od jutros evo 3 put imal koja takvu situaciju kaže meni muž ti ćeš sve iz sebe izbaciti kako si krenula 

Grizli
    22. Siječanj 2020. 10:55

Lavice joooj bas nizak tlak. Vjerojatno od gladi i operacije. Drzi se! Nadam se da je malac sad sve izbacio da moze normalno disat i sisat sada.
    Lunica 😂 tako i moja. kontrolira na viberu kad sam zadnji put bila gore sto pise prije koliko i onda ako nisam odavno odmah kao salje poruku sto radim. 🤣 A najjace prekjucer zove ju mm da dodje na kolace i kavu al jadan nije uspio joj nista ni rec ni bok, ona ga vec izbombardirala s pitanjima od toga da idemo za rodiliste do toga kako sam, kolika je beba, sto se rodilo, ime... Reko da je ostao sokiran brojem rijeci u sekundi koje je izgovorila.
    Tockice nadam se da sve bude ok, mozda uskoro te i porode.
    Samojed kazu da se nek3 zene prirodno ciste prije poroda pa da nije to to? 

DeeDee
    22. Siječanj 2020. 10:58

samojed

Točkice sretno da sve bude dobro, u dobrom si tjednima tako da ne sikiraj
    Cure ja sam od juce jedno 50 puta išla na veliku nuždu od jutros evo 3 put imal koja takvu situaciju kaže meni muž ti ćeš sve iz sebe izbaciti kako si krenula

Meni ti je tako vec mjesec dana sigurno, kad je krenulo san mislila da je čišćenje pred porod, sad mislim da samo nema mjesta i za hranu i za bebu 🙈
    Znači ja ti odem minimalno 5 puta na dan..

[/url

kl1v
    22. Siječanj 2020. 11:15

Lavice i Lorija 🎉🎉🎉🎉🎉😍😍❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.