ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    22. Siječanj 2020. 08:37

PREGLEDI
    22.01. - Anna
    23.01. - Lunica
    24.01. - Nita9999 
    24.01. - DeeDee 
    24.01. - C1M4 
    24.01. - Damnarexx 
    24.01. - Samojed
    24.01. - Omerta 
    24.01. - Grizli
    28.01. - Macutica CR 😁
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB 

Grizli
    22. Siječanj 2020. 08:45

Evo nadopunila listu da bude kako treba. U petak nas bas ima sve kombinacije...
    Lunica i ja se nadam da cu roditi najkasnije za vikend jer ako ne budem rodila putem cini mi se, onda nam svakih dva dana ostaje putovat vamo tamo ukupno 120km. 🙄... Pa rado bi ja to izbjegla. Reko mm ko budemo morali necemo onda autocestom nego lokalnom di je rupa na rupu pa da mi to malo zdrmamo.
    Samojed bas mi je drago da je u principu sve ok. Meni ce isto u petak vidit dal se povecava i kakva je situacija sada sa tim kanalicem. 🤞🤞 Da je nepromijenjeno ili bolje i da se vise ne stresiras oko toga. Sad bar mirno mozes cekat porod.
    Mikio u mojom predosjecajima zadnjih mjeseci ja 23.1. dobim trudove, a rodim 24.1. bebu od cca 3800... 🧙‍♀️ Sad cemo vidit intuicija sto kaze. Doduse po zadnjim mjerkama ne znam kako cemo dogurat do 3800, al dobro.
    Eto moja specijalka poznanica jutros rodila sina od 3600, a procjena je i bila takva joj. Rodila zena za 5h. Puko joj vodenjak u krevetu i isla zvat rodiliste jer nije znala jel je to plodna ili se upiskila nekontrolirano. Da bar sve imamo takav porod od 5h!😕 

samojed
    22. Siječanj 2020. 08:46

Hvala vam cure, da bas u potpunosti se osjećam prepordjeno bila sam gotovo pala u depresiju 
    A bebica je trenutno na oko 3kg 

samojed
    22. Siječanj 2020. 08:49

Grizli drzim🤞🤞 da se i tvojoj malenoj ništa ne proširuje i čak da se smanji 

C1M4
    22. Siječanj 2020. 08:57

Grizli meni je termin 08.02., a imam predosjecaj da cu 11.02. tak da se ja nadam da mene osjecaji varaju😂😂😂

DeeDee
    22. Siječanj 2020. 09:06

Ja sam bila uvjerena da ću noćas, tj 21. na 22., tako sam si to nekako bila zamislila :D
    Sad više ništa ne mislim i samo se nadam da moja mama nije u pravu jer ona od početka govori 02.02.
    Izgorit ću na živce do tad.. a kako je meni onaj prvi termin bio 20.01. već su i meni i dečku počeli pozivi i poruke, najradije bi ugasila mobitel :S
    Anna sretno danas 

[/url

Damnarexx 🌺
    22. Siječanj 2020. 09:07

Jutro, 
    AnnA sretno na pregledu!
    Samojed drago mi je da je sada sve uredu i da si se smirila. Sad preostaje samo iscekivanje 🤞😅
    -
    Meni je termin 05.02. a imam feeling da cu maaalo prije. Vidjet cu u petak jesam li se otvorila jos😅 i napokon koliko imamo kilica😍

• Stelle123
    22. Siječanj 2020. 09:09

Jos nisam dobila zdravstvenu za njega? Negdje sam procitala da oni salju na kucnu adresu. Zna li netko nesto vise?

url=https://lilypie.com]

Grizli
    22. Siječanj 2020. 09:11

Hehehe i nama su poceli bili dosadjivat sa tim jesam rodila kao, mislim koja glupost u danasnje vrijeme. Svi znaju da rodim da vi saznali vrlo brzo, al ne oni zovu da pitaju eto. Onda smo počeli odgovarat svima ne i ako jos jednom pitaju da im 7 dana necemo rec. To sam i mami i svekrvi rekla da ako ne prestanu tlaciti da cemo im javiti kad beba bude 7 dana stara. Drvene su došle sad samo zovu da pitaju dal nam sto treba i uobicajena pitanja jer znaju da sam ja u stanju to napraviti. Mislili su na pocetku da se salim kad sam rekla da im necu rec spol ni ime, sad se uvjerili da smo od rijeci pa malo ih frka. 😂 
    A ovo za feelinge bas me zanima dal koja od cura akoja je rodila je imala feeling i da se ispunio. 

C1M4
    22. Siječanj 2020. 09:29

Grizli

Hehehe i nama su poceli bili dosadjivat sa tim jesam rodila kao, mislim koja glupost u danasnje vrijeme. Svi znaju da rodim da vi saznali vrlo brzo, al ne oni zovu da pitaju eto. Onda smo počeli odgovarat svima ne i ako jos jednom pitaju da im 7 dana necemo rec. To sam i mami i svekrvi rekla da ako ne prestanu tlaciti da cemo im javiti kad beba bude 7 dana stara. Drvene su došle sad samo zovu da pitaju dal nam sto treba i uobicajena pitanja jer znaju da sam ja u stanju to napraviti. Mislili su na pocetku da se salim kad sam rekla da im necu rec spol ni ime, sad se uvjerili da smo od rijeci pa malo ih frka. 😂
    A ovo za feelinge bas me zanima dal koja od cura akoja je rodila je imala feeling i da se ispunio.

Lorija je stalno vikala da ne jos ne jos, ali je rekla u nekoliko navrata da ima osjecaj da ce ona uraniti, i evo stvarno je haha😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.