Samojed sretno danas.
Ostalim curkama brz oporavak.
Ugodan dan bez tegobica zelim.
Gnjezdo nemam nit cu ga imati 😁 fora mi je kornet al ne mogu nikako do njega. Probat cu ga jos naci ovdje sto sumnjam da cu uspjeti jer do sada nisam.
Jutro! Ja budna od 3, vrtila se o krevetu do 4.30 i onda isla peglat 7 masina robe rijesila i sad lagano odmor dok se mm ne digne. Samojed sretno na pregledu!
Lorija zaboravila javiti imam iduci pregled 24.12.
Prehladjenima brz oporavak!
Dobro jutro svima..sretno Samojed :)
Vidim sve imamo iste bolove,samo se izmjenjuju 😁 Što se tiče manije čišćenja..nemam preveliku jer nas je dvoje a većinu dana sama tako da svaki dan nešto napravim i stan je čist :) najveći prljavac je mačak koji uvijek nešto prekrene,razbaca igračke okolo itd.
kl1v ja robicu nisam razdvajala,sve sam skupa prala jedino imala sam za jednu mašinu baš tamno plavog..to sam posebno oprala da mi ne pusti boju.Al sam samo bebinu robicu prala nisam je s nasom robom mijesala.
Grizli svaka čast..ne bi mi peglanje sigurno palo na pamet dok me muči nesanica 😁
I jučer dok sam izlazila iz stana pa vidjela susjedu preko puta sam se sjetila kad je ono jednu od vas ona svabica napala zbog vesa...sta ima s njome?Jel popila praksitene?😁
Jutro cure.
Ja standardno se budimnsa svojim bolovima u ledjima i zadnjih par dana me boli naprijed visoko na trbuhu, kao izmedu rebara tocno..ne znam jel se to mala nekako namjestila pa mi nesto gura al nije bas ugodno 🙈
Lorija moj sljedeci pregled je 4.12, zaboravila javiti ☺️
A Mare moja ja onih sat i po sto sam se vrtila u krevetu samo o peglnju razmisljala posto ja to volim nisam mogla odoliti. 🤭 Aaaa moja omiljena susjeda! Srecom onda smo isli na put pa nisam poslije vise imala rasprave sa babuskarom. A nakon toga je dosla samo jednom jos nesto kratko pa se nas dvije nismo srele, al mm ju je vidio i porucio joj da ne zvoni vise na nasa vrata histericno dok ne rijesi te svoje simptome nejebice. Naravno na hrv joj je to poručio pa nije vjerojatno skuzila al drugi susjed je umro od smijeha kad je cuo to na stubistu. Jedva cekam da se beba rodi pa da vidi te zivcane ispade jer u zgradi mora za nju biti mrkla tisina. 🤯
Jutro cure. Mi danas uz ctg isto imamo pregled i uzv i bas sam uzbudjena jer nisam bila 4 tjedna na uzv, sada cemo saznati kako bebica napreduje. Mene je sinoc nesto uhvatilo, do pola noci sam pripremala koljevku, kinderbet, slagali njihaljku i tako. Sada je sve na svom mjestu, sve je spremno jos samo nju cekamo 💕
Jutro cure 🙂
Samojed sretno na pregledu!
Ja sam od 6 budna, ne zbog nesanice, vec alarma 🙈🙈 cekam pregled kod endokrinologa, da vidim daliii je pogodila terapiju.
Ja inace ne volim peglanje, al msm da ce mi biti gust bebinu robicu 😍😍😍
Samojed sretno danas😁😁😘
Ni mi necemo gnijezdo uzimat, preglomazno mi je to i mislim da mi nece trebati🙄 ako budem trebala, lako kupim😁
Sortiraj odgovore
Najstariji