ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    20. Studeni 2019. 22:54

Da se nadovezem na temu.. nemam maniju ciscenja i ne boli me guzica ali imam promjene raspolozenja (najcesce kad se sjetim da nesto ne smijem jesti radi gestacijskog pa padnem u bed 😂) i kicma me ubija najvise po noci...ta nocna ustajanja na wc su horor (a bude ih cca 5,6..)🤦🏻‍♀️😬

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    20. Studeni 2019. 23:04

Cure koje bole kriza i imate osjcaj ko da ste ukljestene ili neki zivac da vm je pritisnut pomze akupunktura. To se moze u trudnoci. Moja seatricn se dignut nije mogla i zena joj dosla 2 put piknut neke tocne i bilo joj je super poslije. Cak i kao pripremu za porod preporucaju. 
    Beta glukan u kapsulma nije bas preporucljivo u trudnoci i kod dojilja jer nema baš nekih istrazivanja koja ukazuju na njihov utjecaj na plod. Al nije zabranjen jer njega ima i u zobenima, negdje sam procitala da u 1 porciji ima do 1.5gr beta glukana ako se ne varam. Al za velike doze bi trebala ipak se savjetovat sa gin.
    Supergirl caj lista maline je dobar za maternicu, a pred kraj trudnoće u vecim kolicinama pomaze da se ona opusti i pomaze kod otvaranja, a nakon poroda da krvarenje bude blaze, manje lohija itd. A osim toga pomaze regulirat probavu ko ima problema sa zatvorom.
    Ja vec obavjestila muza d kad ae vratimo s puta ima da mi pomogne oribat kupaonu od plafona do poda jedan dan. Imam strah pentrat se na ljestve pa ce gospon morat pomoc. Tako da mislim da je i mene scepalo lickanje stana. 

DeeDee
    20. Studeni 2019. 23:09

Lavice, Grizli tnx, super korisna informacija. Znam da je išijas al nisam si znala pomoć, raspitati ću se za akupunkturu, mislim da čak sestričnim muž ima nekog super tipa koji mu je spasio leđa. 

[/url

Nasty
    20. Studeni 2019. 23:30

miki0

Joj meni se muz divio i cudio kak sam kao cijelu trudnocu se drzala super, kak je reko, u pms-u sam bila puno gora sto se tice i promjena raspolozenja i jedenja slatkog… Al eto, sad mu doslo na naplatu kad ke zazivao🙈🙈 zadnja 2 tjedna samo cmoljim bzvz na nista, samo mi se jede, non stop gladna, sve mi tesko, nemrem nis bez njega. Ko da je neko okrenuo stranicu 🤷🏼‍♀️
    Ja imam potrebu cistit i spremat al fizicki nemogu vise. Jako me pocne zatezat trbuh a i gin mi zabranila peglanje i usisavanje zbog kontrakcija.

Kao da mi misli čitaš.. Kod mene identično.. Osim što ne plačem baš previše ali sam svadljiva.. Muž bio sretan samnom do prije nekih 10dana i hvalio se kako sam dobra, a sad mu je sve došlo na naplatu.. A ja bi sve okrenula naopako i istresla u kući a ne mogu ništa, pa mora on večinu toga.. Maloprije sam se izderala na njega da nema pojma ništa o ničemu u vezi djeteta jer je  kupio krivu dekicu, umjesto debele tanku.. on iša pokunjen leć i javlja mi tiho da ide spavat.. Jer inače imamo običaj pogledat seriju skupa. A sad mi ga je malo žao.. al isto me nervira. 

Lunica
    20. Studeni 2019. 23:48

Znaci evo nisam.jedina s bolovima ....kod mene je ovakvo stanje...u lezecem polozaju me krene boliti gornji dio ledja (inace imam kifozu/zgrbljena sam) i bol u rukama..te ruke me bas zezaju bol se reflektira sve do dlanova...bol me zna probuditi nocu cesto i pase mi sto nize da sam samo na tempuru(hastuku niskom) ali zo mi ne pase zbog zgaravice (za nju mi pase visi polozaj) i sad ti kume spavaj😑 ugl...ujutro su mi ruke utrnute i bole ..šaku ne mogu stisnuti...ni odrezati snitu kruha...nekih pola sata do sat nakon ustajanja se simptomi povlace i ok sam preko.dana..
    jel netko ima nesto slicno?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Sarita15
    21. Studeni 2019. 05:00

Jutro cure, nadam se da spavate, znam da je ekstra rano ali kad kasljemo sta cu cekam da prode da zaspimo pa citam tonu zaostataka tu. 
    Lucile cestitke na curici nek je ziva i zdrava godina sto! 
    Reserved iako je vec receno ali dr je debil i kad bih bila na tvom.mjestu mjenjala bi bolnicu ili inzistirala da mi se odradi po indikacijama. S obziron da i sama idem na carski zbog indikacija sigurno im takvo predomisljanje nebi proslo tek tako. Sretno i nadam se da ce biti najbolje za vas dvoje. 
    Vi sa manijama ciscenja mogle bi i kod mene malo 🙈😂 mislim da mene to nece ulovit nikad..ja se primila pranja i peglanja i slaganja bebine robe u Rijeci jasno pada kisa ali uz ove konstantne bolesti i kasalj i umor i neprospavane noci neznam bih li to mogla odradit kasnije pa cu sada iako mi i sada sbe vec tesko. Poslje samo ostane kozmetika i pakiranje za bolnicu. 
    Gnjezdo imam dobili neznam stoji kod mame neznam hoce li koristit..mozda i ostane kod mame. Taj jastuk koji perete jedno 8 stranica 😂 nemam kupovat necu ali ako vam je toliko los jednostavno trazite povrat novca ili zamjenu za drugo nesto.
    Zelim vam da vam sve tegobice budu podnosljive jer ipak tegobica mora biti visoki su svima nama tjedni vec i zelim vam lijep dan koji dolazi
    Kasalj slabi mozda ubijemo oko duze od sat vremena 🤞 
    Sretni pregledi svima koji imaju danas isto 😘

• Zarica
    21. Studeni 2019. 05:55

Jutro! Evo i ja se zabavljam stivom u ranu zoru:) Kod mene isto lagano krecu bolovi u ledjima po nici cini se... Takodjer nisam nista jos pripremila, oprala, ni za sebe ni za bebaca. Samo stoje stvari po stanu. S obzirom da smo sve kupovali zbrda zdola ko zna sto jos fali... sretno svima na pregledima  I da, sto se tice meda... i ja koristim iskljucivo med (nemam secer uopce u stanu) i prilicno sam sigurna da moze samo pomoci u trudnoci

kl1v
    21. Studeni 2019. 06:06

Dobro jutro ekipa!! Mene je sinoc ubila zgaravica. Odvezla malu na trening i u povratku sam morala stati sa strane da dusu ispustim. Em kasljem i smrcem, nos zacepljen, em zgara i onda malac... njemu se bas lupa me po rebrima i zeludcu dok vozim. Iz mene je samo teklo.. sreca bio je mrak 🙈🙈🙈🙈
    Sarita nadam se  da cete brzo ozdraviti. 
    Mi gnijezdo nemamo. Imam onaj stari klasicni jastuk i posluzit ce da ga malo seka moze nositi. 
    Gnijezdo samo gledam i divim se. To mi je preskupo kod nas..Dok recimo u Ceskoj kosta 15€, ogradica u kompletu jos toliko. . Kod nas mi je to preskupo. 
    Kad gledam koliko love kod nas, na nas standard treba za dijete.. to je van pameti.. 
    U Pragu zivi necakinja s muzem,  oboje ispod 23g, podstanari, rade u ugostiteljstvu, 2-3x vece od nasih prosjecnih kosarica..a sve za bebe povoljno.. Povoljno meni koja sam na minimalcu a kamoli onda drugima..
    Kako ste vi prale robu, jeste razdvajale ili sve skupa? 

kl1v
    21. Studeni 2019. 06:10

Cure koje idu na preglede danas, SRETNO VAM!!
    Losa javi nam se, mislimo na vas dvoje 🙏❤
    Caj od lista maline se ne preporuca onima koje idu na carski. Za njih tek poslije poroda. 
    Jeste znale da je dobro jesti sjemenke bijelog kima poslije poroda? Ima ih navodno u kauflandu.

lorija
    21. Studeni 2019. 06:28

PREGLEDI

21.11.-samojed
    22.11.-damnarexx
    22.11.-mala.le.90
    25.11.-Sarita15
    25.11.-C1M4
    25.11.-Lavica27
    25.11.-samonezelje
    25.11.-mikio
    25.11.- ivikii
    26.11.-annika
    26.11.- Macutica
    27.11.-Tockica37
    27.11.-flower
    27.11.- piba7
    28.11.-DeeDee
    28.11.- mrgud_zg
    29.11.- DeeSB
    29.11.- PetraB
    02.12.-Dalindas
    02.12.- Lorena94
    02.12.- PetraB
    02.12.- kl1v
    03.12.-Nasty
    03.12.- Lala27
    03.12.- Hani
    03.12.- Goga_V
    04.12.-Lunica
    04.12.-Anna
    04.12.-Lunica
    09.12.-lorija
    11.12.-miapia
    11.12.-nita9999
    11.12.-MaRe
    11.12.- Simbalija
    17.12.- Goga_V
    18.12.-LoBi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.