ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    20. Siječanj 2020. 14:11

Simbalija ja upravo uspjela 😂 zamotala sam ga u jastuk i stavila na bok kak inace na meni spava. Budemo vidjeli dal ce taktika i dalje paliti 😂 mi smo isto dobili oleovit. Kak ima dajete te kapi? Ja ujutro prije hranjenja, u usta mu kapnem 2 kapi

samojed
    20. Siječanj 2020. 14:26

Eh cure da se javim da sam odlučila da se prebacim u drugu bolnicu jer sam jučer plakala doslovno cjeli dan i noć nisam oka sklopila samo sam jecala kao malo dijete znači uzas jer ja sta god kako god pitam sta je kako je i muz je dolazio isto sve kao vdiejt ćemo može bit opasno ali možda i nije ono wtf onda nisam nikako otvorena a oni hoće da mi apliciraju gel rekli su 2 kao gela već sutra msm čemu patnja nisam ljudi nikako otvorena a vi bi mene gelom msm imal carski rez imal nešto i uglavnom angazuje se muž da nadjem kakvog doktora da nešto riješimo Jel da me na carski da me ne pate i u glavnom našla sam doktore u drugoj bolnici tacnije direktoricu i sad ovdje su tako postali agresivni znači napad kako ne mogu da izadjem kad ja hoću ovo ono  uzas javim se kad mognem hvala cure što pitate 😍 Lavica sretno na carskom 🎇🎇🎊🎊🎊 

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 14:32

Mi iskreno jos nis ne stignemo radit prek dana 🙈  red hranjenja red presvlacenja red spavanja. Kad smo isli van od nase nespretnosti trebalo nam je sto godina dok se spremimo pa nam je to puno vremena uzelo. Pa ak je kupanje na redu isto sto godina 🙈. Jos predvece malo plakanja i nosenja. I proleti dan. Mi smo doma vec 16 dana a nemam pojma di mi je proletilo. Jos kad mi jedna baka dode u goste pa druga. U ono malo vremena sto ostane se razgovaramo s njim 😁
    Nas isto najvise voli prek dana spavat na nama. Redovito poslje dojenja kad ga dignem da podrigne zaspe u roku keks 🙈
    .
    Imam pitanje. Znam da je bilo vec razgovora al nisam dobro popratila. Mi smo dobili na posudbu ovu njihalicu: 
    https://www.magicbaby.hr/tiny-love-lezaljka-under-the-sea.html
    Pise da je od 0mj. A sad nisam pametna kad bi bilo ok pocet koristit. Ima neko iskustva il savjet?

Red Fox
    20. Siječanj 2020. 14:45

Mrgud mi imamo chicco hranilicu koja je i lezaljka. Ja sam ga pocela stavljati prosli tjedan al na kratko, dok mi npr.rucamo a on je budan i dobro raspolozen (pod mislim da ne cendra) 😂 al nikad ne izdrzi duze od 10 min. Jos ne kuzi uopce te igracke koje vise pa mislim da ce mu to kasnije biti zabavnije

20. Siječanj 2020. 14:50

mala ni ja ruke ne mogu uvuci 
    Moj isto nije htio spavat u kindacu... samo se rolao. Ja sam to rijesila sa gnijezdom, u njemu ok spava. Ako je bas jako nemiram stavim ga sa gnijezdom do nas i cim zaspi ga prebacim u kinderbet. Sigurnija sam da je u gnijezdu i kad je s nama.

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 15:03

Red e onda cu i ja tak nekak sljedeci tjedan. Ovo je dost mekano al probala sam ga stavit sam da vidim polozaj i cini mi se da dobro stoji. Vise je spigan kad zaspe meni na ramenu 😂🙈
    Simbalija ajoj. Bas mi je zao. Javi nam kad uspijes sto saznat i rijesit. Grozno je da se tak ponasaju. Drzim ti fige da sto prije nesto rijesis 🤞
    Mala ja imam 2 medo, ovaj s hma je malo tanji i njega je lako obuc al nekii bas glomazni debeli imam uzasno mi tesko 🙈😁 sutra smo ga mislili ic prijavit pa idemo autom, nema sanse da bi mu obukla taj glomazniji uopce nisam siurna kak bi ga zavezala 🤪🙄

Simbalija
    20. Siječanj 2020. 15:27

Red Fox

Simbalijaja upravo uspjela 😂 zamotala sam ga u jastuk i stavila na bok kak inace na meni spava. Budemo vidjeli dal ce taktika i dalje paliti 😂 mi smo isto dobili oleovit. Kak ima dajete te kapi? Ja ujutro prije hranjenja, u usta mu kapnem 2 kapi

Ja uspjela da zaspe na meni 🙈
    Ja sam joj babytol davala direkt u usta i onda odmah cicu da to sve proguta.. A olevit je rekao doktor na žličicu, a dobila sam savjet i da to može direkt u usta se kapnut. Vidjet ću sutra što će biti uspješniji sistem 😁
    Što se tiče druženja i moja je spavalica i nema baš previše budnih sati, znam je stavit u ležaljku dok jedemo, traje isto desetak min dok ne krene cendrati. Znam joj čitati bajke kad je raspoložena, čak se i smiri i sluša dok ne zaspe. Znamo pjevati, ostatak vremena se većinom mazimo.
    Samojed svu sreću ti želim da sve prođe super, super ste odlučili za drugu bolnicu, ustraj da ti kažu sve što te zanima jer nažalost svi se moramo boriti za sebe.
    Lavice i tebi sretno!! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mala.le.90.
    20. Siječanj 2020. 15:32

Ajd nek nisam jedina koja ne zna obuci dijete🤣🤣
    Imam 3 odjelca i apsolutni svaki ima tu foru s rukavima, malom lomim ruke dok ih ubacim u rukav. A da ne kazem da mi dijete izgleda ko hendikepirano kad ga ubacim u to, ogromni rukavi, a njemu ruke do pola haha. Sreca pokrijem ga dekicom pa se to ne vidi..
    Ja oleovit dajem na kasiku dvije kapi. I danas prelazimo na Babylove ad mlijeko u nadi da ce mu olaksat s grcevima. Dobili smo niz preporuka od ljudi koji su se spasili tako...
    Samojed, u tebe luda kuca s tim bolnicama i doktorima, ne mogu vjerovat sta ti se desava🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2020. 15:35

samojed

Eh cure da se javim da sam odlučila da se prebacim u drugu bolnicu jer sam jučer plakala doslovno cjeli dan i noć nisam oka sklopila samo sam jecala kao malo dijete znači uzas jer ja sta god kako god pitam sta je kako je i muz je dolazio isto sve kao vdiejt ćemo može bit opasno ali možda i nije ono wtf onda nisam nikako otvorena a oni hoće da mi apliciraju gel rekli su 2 kao gela već sutra msm čemu patnja nisam ljudi nikako otvorena a vi bi mene gelom msm imal carski rez imal nešto i uglavnom angazuje se muž da nadjem kakvog doktora da nešto riješimo Jel da me na carski da me ne pate i u glavnom našla sam doktore u drugoj bolnici tacnije direktoricu i sad ovdje su tako postali agresivni znači napad kako ne mogu da izadjem kad ja hoću ovo ono uzas javim se kad mognem hvala cure što pitate 😍Lavica sretno na carskom 🎇🎇🎊🎊🎊

Boze, ne mogu vjerovat kakav stres pred kraj trudnoce🙄 super je sto si se izborila za drugu bolnicu. Ne razumijem kako bubnu "dijagnozu" i nestanu, a ti se onda bori sa sto i jednom brigom.
    Ako mozes, bolje bjezi od tamo. 

Grizli
    20. Siječanj 2020. 15:58

Hej curke... 
    Samojed uzas. Bas bas uzas sto ti se događa... E sad pitanje jel se kod tebe radi o prosirenju pijeloma bubrega kod bebe? To je taj neki kanalic bubrega. Koliko je prosirenje nesu ti rekli i kakvo je stanje bubrega, dal je na oba ili samo jednom? Ti cekas deckica ili curku da ne trazim popis...
    Zasto sve pitam jer eto malo prije završila na ctg koji i dalje nam trudove, al su otkucaji danas divljali kao i beba od 120 do 170 jer je jako aktivna bila sto je uredu. Nakon toga uzv... I danas po prvi put moja gin na uzv spomene prosirenje denosg pijelona, pregleda sve prijasnje nalaze, al da sve do sad nije bilo vidljivo. Prosirenje je 14x14mm, sta je kao jako malo al je vidljivo i postoji. Bubreg je uredan, na lijevom sve super. Onda sam ja krenula ispitivat ju hvala bogu moja ta dr je super dr i sve mi je objasnila. Dakle to nije nista ekstra nego se samo mora pratiti, kod većih prosirenja ili na oba bubrega onda treba češća obrada i paziti da ne dodje do urinoinfekcija. Rekla je da u pravilu do 3 godine kod djece koja imaju malo to prosirenje se cak zatvori i nema nikakvih posljedica. Mm je imao to pri rodjenju i to dosta on je cak i u Klaicevoj bio zbog toga, al eto danas nema nikakvih vidljivih poslijedica pa se ndam da ce tako i curka biti. Inace kod deckica je cesce nego kod cura i cesto kompliciranije zbog urete. Ako je veliko ili je i ureta prosirena ili bubreg da onda se pristupa odmah nakon poroda zahvatima od nekakve drenaze samo do stenta kojim se vadi mokraca iz tog dijela, do operacije za popuno uklanjanje problema. Postoje 4 razine toga al se one određuju tek 15 dana od rodjenja na pregledu kod pedijatra urologa. I da se sad ne opterecujem s time jer do poroda da se to moze i povuci. Pa eto mozda ti sto od info pomogne ako sam dobro shvatila i kod vas je ta prica samo ne znas u kojem omjeru?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.