ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    20. Siječanj 2020. 17:34

DeeDee

Samojed čim prije promjenis bolnicu tim bolje, sretno 🖤
    Macutica sorry ja se uopće ne mogu sjetiti zašto si ti sad zadržana u bolnici? Imaš dogovoren carski ili? Vidim da ti je tek 14.2. termin pa mi ništa nije jasno a ne sjećam se da si pisala.. o čemu god da se radi držim fige da bude sve ok 🤞
    Joj Grizli, sigurno ružno i šok za čut ali bar ti je žena lijepo objasnila, očito nije toliko neuobičajeno niti velik problem, ali čudno da do sad nisu ništa vidjeli.. ma i ja bi obavila sinoć ali ono, po par kapi, a osjećaj kao da moram izbaciti tri litre. Prvo "normalno" pišanje sam imala u 4 ujutro valjda. Sad mi je opet taj osjećaj i dosta umi sijeva u preponama kako god da se namjestim ali ništa jako.. a da, tu smo, tik tak, tik tak 😁
    Jedva čekam sutra pregled, a tek popodne mi je..

Zadrzana sam zbog niskih prirasta na zadnjim kontrolama, pa da prate razvoj, a ako i dalje babica bude slabije dobivala, onda iduci tjedan plan carski. 

Dalindas
    20. Siječanj 2020. 17:34

Samojed ,sretno i nadam se da ćeš uspjeti riješiti sve u drugoj bolnici . 
    Mi isto imamo problema sa spavanjem u krevetiću . Ako ga stavim u krevetić spava možda sat vremena ,a ako je kraj mene odspava 2-3 sata u komadu . Luda sam vise . Bas bi htjela da mi preko noći spava u krevetiću 

Dalindas
    20. Siječanj 2020. 17:35

Sretno svim ostalim curama :) već je vrijeme da nam dođu nove bebice :)

PetraB
    20. Siječanj 2020. 17:35

Samojed pa ovo sto ti prolazis sada na kraju je strasno. Nemam rijeci. Drago mi je da ste uspjeli naci drugog dr i nadam se da ces uskoro se prebaciti u dr bolnicu i dobiti prave informacije.
    Lavice sutra samo hrabro 💪🏼😎❤️ cekat cemo nestrpljivo tvoje javljanje. 😘😘😘😘
    Grizli super da ti je doktorica sve detaljno objasnila al bas cudno da se to tek sad vidjelo. Drzim fige da sve na sljedecom pregledu bude ok i dalje. 🤗😚
    Macutica i tebi drzim fige da sve prodje u najboljem redu do samog kraja. 😉😚
    Ja danas obavila kupovinu u ljekarni. Jedan dan jos u dm odem po pelene, jedan paket onih najmanjih i onda cu valjda napokon i posloziti sve. 🙈

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    20. Siječanj 2020. 17:42

Macutica

DeeDee

Samojed čim prije promjenis bolnicu tim bolje, sretno 🖤
    Macutica sorry ja se uopće ne mogu sjetiti zašto si ti sad zadržana u bolnici? Imaš dogovoren carski ili? Vidim da ti je tek 14.2. termin pa mi ništa nije jasno a ne sjećam se da si pisala.. o čemu god da se radi držim fige da bude sve ok 🤞
    Joj Grizli, sigurno ružno i šok za čut ali bar ti je žena lijepo objasnila, očito nije toliko neuobičajeno niti velik problem, ali čudno da do sad nisu ništa vidjeli.. ma i ja bi obavila sinoć ali ono, po par kapi, a osjećaj kao da moram izbaciti tri litre. Prvo "normalno" pišanje sam imala u 4 ujutro valjda. Sad mi je opet taj osjećaj i dosta umi sijeva u preponama kako god da se namjestim ali ništa jako.. a da, tu smo, tik tak, tik tak 😁
    Jedva čekam sutra pregled, a tek popodne mi je..

Zadrzana sam zbog niskih prirasta na zadnjim kontrolama, pa da prate razvoj, a ako i dalje babica bude slabije dobivala, onda iduci tjedan plan carski.

Sad kad si napisala sam se sjetila da smo tipkale da imaš mrvicu malu 😊
    Ma bit će to super, bolje da ste pod kontrolom.. 🤞🥰

[/url

Macutica
    20. Siječanj 2020. 17:57

PetraB i DeeDee hvala 🤗

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 18:14

Macutica i grizli sve ce to bit ok 💪 svaka cast na pozitivnom stavu to je najvaznije i samo tako dalje jos malo! 🎉🎉 grizli vjerojatno se ne sjecas al meni je na dan termina procijenila bebu na 3100, i ispalo da je dobio 600 g u mjesec dana sto je kao u zadnjem mj dost malo. Na kraju se rodio 3 dana kasnije s 3500. Tak da te procjene su po meni totano s*anje osim ak te ne gleda uvijek ista osoba na istom uzvu. Na kolko ti je sad procijenjena curka? Ja sam recimo dobila ukupno 6 kila, i stvarno mi nije bio velik trbuh, a rodio se s 3500 a ja iz bolnice izasla s 10 kila manje nego sam otisla u rodiliste. Dosta je to individualno
    Ajme cure kolko vas je sad u dan skoro, lavica lunica deedee macutica grizli.  Natjecanje 🙈

Lavica27
    20. Siječanj 2020. 18:14

Hej cure,evo ja bas odradila ctg,mali luduje... navodno sam sutra prva na redu pa se nadam da se ubrzo javljam s malenim🥰 Hvala vam puno puno na podrsci😘
    Samojed drago mi je da si se javila i digla galamu, cuj ti njih ti nemozes ic😂 Sta ce te,vezat🙄 Drzim fige da je sve samo stres za ništa!
    Grizli koja promjena od dr do dr kad ti tako nestonstalozeno objasne,vjerujem da je napomena samo zbog predostroznosti. A ovu bol sto DeeDee opisuje (prepone) imam i ja vec neko vrijeme... 
    Macutica ma super da te prate... bit ce to dobro❤
    Sutra se pridruzujem klubu "Oće'l to mlijeko?"🙈🙈🙈

• thinkpink1
    20. Siječanj 2020. 18:21

Lavice super sto si sutra prva na programu, nema toliko iscekivanja, a i oni su u sali odmorniji odmah ujutro, a ne nakon 5h provedenih u sali kod tako slozenih op.zahvata kao kod tebe...si si uzela izdajlicu?🤭

Taani
    20. Siječanj 2020. 18:48

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme, ali mislim da sam sve uspjela procitati 
    Čestitam svim curama koje su u međuvremenu rodile i želim sreću svima nama koje iščekujemo porod. Nadam se da nas neće puno sekirati pred sam kraj nego da će sve biti u najboljem redu. 
    Nas su isprepadali na odjelu da je beba veća, da je opseg glave veći i stalno pišu da je trudnoća ultrazvučno veća za tjedan dana tako da svaka 2 dana idemo na ctg  Sve je uredu, ali svaki puta bude drugi doktor i svatko svoje priča (nista konkretno). Pregled bio u srijedu-zatvorena. Odlučila sam ignorirati činjenicu da je velika beba i da će vjerojatno ranije van jer vidim da se ni doktori ne mogu sloziti, a i uzv nije pouzdan, nazalost imam dobar primjer iz rodilista dok sam bila na odjelu... Zena je prirodnim putem rodila bebu od 5 kg jer je procjena bila 4100 g. Slusala sam taj izgon i tjesi me samo cinjenica da vjerojatno gore od toga ne moze.... Btw procjena nase bebe s 38 tjedana je bila 3480 g, a Mm i ja oboje 190 cm visoki., ne znam zasto bi to bila VELIKA BEBA...
    Znaci opusteni smo danima i cekamo da bebac sam odluci van pa koliko god velik bio ☺️🤷‍♂️
    Danas po prvi puta neka stezanja, kao podsjeca na menstrualne bolove, ali nista ustvari bolno. Tu i tamo svakih pola sata, sat, od podne do sada. Presretna sam jer mi je danas ispao sluzni cep (ispao ili ispadaa ) pa se nadam da ce ovaj tjedan beban vaaaaan, drzite fige 
    E da, i danas mi u posjetu dosla patronazna, na upoznavanje prije nego se beba rodi. Vesela, vedra, zena, cini mi se da cemo se slagati i da ce mi puno pomoci. Rekla mi je da obavezno u bolnicu ponesem octenisept za ranu, ali da ne govorim nikome na odjelu jer ne dopustaju pa to rodilje u tajnosti koriste... Ne znam sto bih rekla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.