Lavice mislim da ja ipak necu prije tebe tako da sretno sutra.
Macutica sto tebi govore kakvo je stanje? Jel ima promjena?
E da a ostalo sto je mene zabrinulo cak i vise je da po uzv beba opet ne dobiva nista iako to nije mjerilo i tjesim se da nisu tocni uredjaji jer me danas pak gledala na neki drugi. Glava i noge rastu, trbuscic danas manji i to dosta kao samo za 35 tt, a u cet bio za 37+4tt, al ona je rekla da to ne uzimam kao neki veliki problem jer moze biti da je beba taman piskila, a i mrdala se jako. Protoci su uredni, otkucaji isto, aktivnost i vise nego uredna. I da plodna mi je pala na afi 8, pa kao da pratim samo pokrete al da i to je ok s obzirom na blizinu termina. A meni kad neko spomene manjak plodne najezim se.
DeeDee tocno taj pritisak i osjecaj sam i ja sinoc imala. Ko da cu se svaki cas upiskit dizala se hrpu puta na wc al ja sam ipak piskila svaki put. Mislim da nam se sprema dan D objema
Lavicemislim da ja ipak necu prije tebe tako da sretno sutra.
Macuticasto tebi govore kakvo je stanje? Jel ima promjena?
E da a ostalo sto je mene zabrinulo cak i vise je da po uzv beba opet ne dobiva nista iako to nije mjerilo i tjesim se da nisu tocni uredjaji jer me danas pak gledala na neki drugi. Glava i noge rastu, trbuscic danas manji i to dosta kao samo za 35 tt, a u cet bio za 37+4tt, al ona je rekla da to ne uzimam kao neki veliki problem jer moze biti da je beba taman piskila, a i mrdala se jako. Protoci su uredni, otkucaji isto, aktivnost i vise nego uredna. I da plodna mi je pala na afi 8, pa kao da pratim samo pokrete al da i to je ok s obzirom na blizinu termina. A meni kad neko spomene manjak plodne najezim se.
Obradili su me odmah po prijemu i dr je rekla da je stanje s prirastima nesto bolje, protoci uredni, plodne vode dovoljno i da sam zatvorena i blago uloziva sto je ok i ona nisko tambura, jos je na zadak. Na prvom ctgu danas se pokazala kao zivahna beba.
Pa eto nekako sam sretna i mantram, imam sitnu i zivahnu bebu 😌
Jer ovdje na odjelu patologije zbog cega su zene tu, mogu biti sretna i misliti pozitivno i gledati kako mogu pomoci, jer nije mnogima lako 😞
Ipak ne brini jako, u terminu smo i vjerujem da je to velika stvar zbog koje se mozemo manje brinuti, a znam da nije svejedno cim je nesto, cim i spomenu.. Mislim da je i manjak plodne vode normalan prema visim tjednima..
Samojed strahovito mi je žao što sve sad prolazis...nemam rijeci...😔🥺
Grizli joj nadam se da ce se do poroda normalizirat nalaz i da ce opet biti sve po skolski. Sta su ti rekli za porod, ako ne dobijes ranije trudove cekas termin ili jos nije u potpunosti iskljucen carski?
Macutica samo hrabro!🤗
Samojed čim prije promjenis bolnicu tim bolje, sretno 🖤
Macutica sorry ja se uopće ne mogu sjetiti zašto si ti sad zadržana u bolnici? Imaš dogovoren carski ili? Vidim da ti je tek 14.2. termin pa mi ništa nije jasno a ne sjećam se da si pisala.. o čemu god da se radi držim fige da bude sve ok 🤞
Joj Grizli, sigurno ružno i šok za čut ali bar ti je žena lijepo objasnila, očito nije toliko neuobičajeno niti velik problem, ali čudno da do sad nisu ništa vidjeli.. ma i ja bi obavila sinoć ali ono, po par kapi, a osjećaj kao da moram izbaciti tri litre. Prvo "normalno" pišanje sam imala u 4 ujutro valjda. Sad mi je opet taj osjećaj i dosta umi sijeva u preponama kako god da se namjestim ali ništa jako.. a da, tu smo, tik tak, tik tak 😁
Jedva čekam sutra pregled, a tek popodne mi je..
[/url
Macutica mislim da to sa trbuscicem sto je kod tebe ako nisam pobrkala nesto i nije neki veliki problem. Bitno da beba napreduje i drago mi je cut da si mirnija. Drzi se i nek si pod nadzorom.
Thinkpink i ja se nadam, al kao i manjak plodne vode ukazuje na problem s bubrezima kod bebe pa... Sve je moguce, al nista pretjerno strasno. Niko sretniji da iduci put ne bude toga, al i ako bude bitno da moja curka bude dobro na kraju. Navikle smo vec na prepreke u životu. Malo neobicno da tek sad se to pokazalo al do sad uvijek je bas detaljno gledala bubrege i sve super bilo pa se zato i nadam i zelim vjerovati da nije nista strasno. U svakom slucaju umirila me kad je popricala s nama. Cak joj je sestra rekla da mm ima rođendan pa je zvala i njega unutra da si vidi curku zadnji put preko uzv je rekla jer vec iduci ce im biti oci u oci. 😍 Carski uopce ne spominje, u petak na termin imam komplet pregled i onda ce odluciti ovisno o protocima i kolicini plodne sto ce. Ako bude jos padala plodna onda bi moralo inducirati zbog bebe, al ja nekako ima predosjecaj da cu ja dobiti trudove kroz par dana. Bas se osjecam ko da mi se donji dio zdjelice razdvaja. Ne znam kako bi to objasnila. I jos nizi mi je trbuh, osjetim kad sjednem da mi je na bedrima do sad nije bio. Bas je kometirala da mi je trbuh malen, al da ni beba nije ogromna sta obicno kod ivf i GD budu vece bebe.
DeeDee jel imas osjecj kao da ti neko siri kosti to sto kazes sjevanje?
Grizli a ne znam kako objasnit, kao kad te ulovi grč u nozi npr. 😂 e pa taj osjećaj u samim preponama s obje strane istovremeno i onda kao da mi neka struja prođe. #oduvijek savršeno opisujem 🤪🤪🤪
Ali da, sad kad kažeš kao da netko širi kosti, mogao bi i taj opis proći pa pretpostavljam da osjećamo istu stvar 😄
[/url
Deedee & Grizli ajme jos maalo! Bas me zanima koja ce prva od vas dvije(ili mozda skupa na termin?) 😁😁
Malo po malo sve dolazimo na red i postaje stvarnije.
Bas se veselim 🥳🥳 samo da prodje sve dobro.
Macutica & Lavica, jos jednom sretno! 🤞
Lavice mislim da i ja necu prije tebe😊 osim ako me nocas ulovi... Evo taman odradila ctg i sad cekam da vidim sta ce dr reci za dalje. DeeDee i Grizli i meni je nenormalna pritisak i stezanje bas imam filing da mu je vec tijesno unutra😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji