ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2020. 10:25

Lavica27

Curke procitam kasnije zaostatke, ja zaprimljena u bolnicu, rade mi sad jos zadnje pretrage. Sutra sam ujutro nekad na rasporedu… puse!

Sretttnoo!!! 💪💪💪😊😊

Macutica
    20. Siječanj 2020. 10:30

Lavice sretno i hrabro 🤞🤗
    Sretno i ostalim curama na pregledima 🤞
    Usla sam u bolnicu i sad cekam i ja pretrage, sve smireno i laganini, slatke su trudnicice, samo gledam busice ko na reviji, moja je mala 😣

20. Siječanj 2020. 10:33

Lavice sretno! :-)

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2020. 10:37

Macutica

Lavice sretno i hrabro 🤞🤗
    Sretno i ostalim curama na pregledima 🤞
    Usla sam u bolnicu i sad cekam i ja pretrage, sve smireno i laganini, slatke su trudnicice, samo gledam busice ko na reviji, moja je mala 😣

I moja isto. Ako je sve uredu, jos bolje 🤷😁

C1M4
    20. Siječanj 2020. 10:38

DeeSB pa tek sad vidim da si rodila😍 cestitke draga od srcaaa😘😘
    Sretno curke na pregledima✌😁 i sretno Lavice na carskom sutra😁🙏😇

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 10:39

Lavice sretno sutra.
    Thinkpink nemam gdje provjerit dal su greskom zaboravili napisat. Na otpusnom nis ne pise, tolko sturi nalaz u zivotu nisam vidla. A kod pedijatra jos nismo na redu.. Budem mu pocela davat bez obzira sto nasa patronazna nije za to, vidim da stvarno vecina sad preporuca. 

C1M4
    20. Siječanj 2020. 10:40

Samojed bas mi je zao sto to prolazis jer vjerujem da ti nije svejedno i vjerujem po tvojem pisanju da si samo trazila neki savjet utjehu, a ne "dijagnoze" od forum doktorica.. znam da bi isla i provjeriti detaljnije da ti je itko ista i rekao da nije okej, ali bitno je na kraju da je to rjesivo sto god da je🙏 javljaj novosti svakako i sretno i tebi💖💋

20. Siječanj 2020. 11:09

Meni su na odpuanom napisali 2×1 kap zeljeza... gkeda oedijatrica i veli kakva je to glupost. I onda smo ih zvali nazad i vele... a krivo amo napisali, treba bit 2×10 kapi  To oni samo copy-paste i onda gluposti napisu. Isto je u otpusnom pisalo, kontrola 11.12.2020 umijesto 11.01.2020  Mi isto pijemo Oleovit D3

20. Siječanj 2020. 11:10

*odpusnom

Lavica27
    20. Siječanj 2020. 11:49

Hvala vam cure! Sad mi postaje malo stvarnije... Rekli su mi da ce ici spinalna. 
    Grizli,Lunica DeeDee...oce me koja prestici?
    Macutica,tebe zaprimaju danas?
    Samojed ima li kakvih novosti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.