Curke procitam kasnije zaostatke, ja zaprimljena u bolnicu, rade mi sad jos zadnje pretrage. Sutra sam ujutro nekad na rasporedu… puse!
Sretttnoo!!! 💪💪💪😊😊
Lavice sretno i hrabro 🤞🤗
Sretno i ostalim curama na pregledima 🤞
Usla sam u bolnicu i sad cekam i ja pretrage, sve smireno i laganini, slatke su trudnicice, samo gledam busice ko na reviji, moja je mala 😣
Lavice sretno i hrabro 🤞🤗
Sretno i ostalim curama na pregledima 🤞
Usla sam u bolnicu i sad cekam i ja pretrage, sve smireno i laganini, slatke su trudnicice, samo gledam busice ko na reviji, moja je mala 😣
I moja isto. Ako je sve uredu, jos bolje 🤷😁
DeeSB pa tek sad vidim da si rodila😍 cestitke draga od srcaaa😘😘
Sretno curke na pregledima✌😁 i sretno Lavice na carskom sutra😁🙏😇
Lavice sretno sutra.
Thinkpink nemam gdje provjerit dal su greskom zaboravili napisat. Na otpusnom nis ne pise, tolko sturi nalaz u zivotu nisam vidla. A kod pedijatra jos nismo na redu.. Budem mu pocela davat bez obzira sto nasa patronazna nije za to, vidim da stvarno vecina sad preporuca.
Samojed bas mi je zao sto to prolazis jer vjerujem da ti nije svejedno i vjerujem po tvojem pisanju da si samo trazila neki savjet utjehu, a ne "dijagnoze" od forum doktorica.. znam da bi isla i provjeriti detaljnije da ti je itko ista i rekao da nije okej, ali bitno je na kraju da je to rjesivo sto god da je🙏 javljaj novosti svakako i sretno i tebi💖💋
Meni su na odpuanom napisali 2×1 kap zeljeza... gkeda oedijatrica i veli kakva je to glupost. I onda smo ih zvali nazad i vele... a krivo amo napisali, treba bit 2×10 kapi To oni samo copy-paste i onda gluposti napisu. Isto je u otpusnom pisalo, kontrola 11.12.2020 umijesto 11.01.2020
Mi isto pijemo Oleovit D3
Hvala vam cure! Sad mi postaje malo stvarnije... Rekli su mi da ce ici spinalna.
Grizli,Lunica DeeDee...oce me koja prestici?
Macutica,tebe zaprimaju danas?
Samojed ima li kakvih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji