Evo Lavice taman dosla vidjet ako ima šta novog kod tebe, Samojed i Lunice 😁
Kod mene ništa apsolutno, taj pojačani iscjedak i to je to..sinoć mi je bio neki užasan pritisak navečer, kao da ću se popiškit, par puta za redom se jedva dogegala do wc-a a par kapi samo izašlo pa mi je palo na pamet da bi možda mogao puknut vodenjak od tog pritiska ali evo danas kao nova. Izašla s mamom malo u đir po suncu i i dalje se pravim kao da me se to ne tiče 😂
Čekam pregled sutra, stalno hopsam po pilates lopti, hodam po svim mogućim stepenicama i usisavam i perem pod u nadi da ću se bar malo počet otvarati :D
[/url
Lavice sretno sutra 💪
Ajmo jedan baby boom..nije dugo bio 😁
Nama bila patronazna danas,pregledala malca...kaze da bi se pupka mogli riješiti u roku dva dana(jedva cekam)..sve je dobro..rekla neka samo nastavimo s Biogaiom..a u utorak smo naruceni kod pedijatrice pa cemo vidjeti kako napredujemo sa sikom i kilazom.
Hvala vam cure! Sad mi postaje malo stvarnije… Rekli su mi da ce ici spinalna.
Grizli,LunicaDeeDee…oce me koja prestici?
Macutica,tebe zaprimaju danas?
Samojed ima li kakvih novosti?
Zaprimljena, obrađena 😉
Netko je spominjao kako bebama zrak ocito pomaze...ja malca izvela kad je plakao od grceva i cim je par udisaja uzeo na suncu, stao plakat i zaspo mi na rukama🙏
Daj recite mi vi koje imate medo odjelca, imate li problem s oblacenjem? Ja se osjecam ko kreten al nikako mu ruke ne znam uvuc u one rukave...probala sam cak i onaj od 3 do 6 mj, ista stvar!
Samojed, u mislima si mi i nadam se da se ne brines, da je dobro sve!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le. i meni je Samojed u mislima cijelo vrijeme instvarno se nadam da nije krivo shvatila savjet koji je dobronamjeran za nju.... moja je isto na zraku bila super uvijek.. a za medo odijelce ti uskoro javim kak se snalazimo😂
Super Macutica!
Lorija se nije javila od pregleda proslintjedan,jel javila Cima sto na grupu?
Cure kak vi provodite dane s bebacima? Sta preko dana radite s njima?
Cure kak vi provodite dane s bebacima? Sta preko dana radite s njima?
Moj dosta spava, prosjek 3 sata po spavanju...a zna i po 4 do 5 sati...nemamo bas puno vremena za nesto posebno, zao mi je da je stalno u gnijezdu pa ga stavim u ljulju i onu podlogu za pod...ako nema grceve i ako nije jako hladno, odemo s kolicima van pola sata...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav svima
Lavica sretno sutra ,cekamo bebicu 🤗
Ja nikak da stignem pisati, al vas citam redovito.
Bas ono kaj ste neki dan pisale kak se osjecate. Meni je kako koji dan, bas sam nedavno pomislila kak vise nikad necu stici nalakirati nokte, pa mi malo fali vrijeme s muzem, imam osjecaj da se ne stignemo ni zagrliti, al me to prode pa mi opet padne na pamet i tak.
Ja sam opet pocela dojiti pa me opet sve boli i to me vec lagano frustrira.
Bebac je super, bili smo kod pedijatrice, rekla je sa je ok s tezinom, 3900 a izasao je sa 3180.
Jedino kaj je sad poceo zafrkavati sa spavanjem, prije je lijepo spavao u kinderbetu, sad cim ga stavimo postane jako nemiran, mase rukama i nogama, skroz se skotrlja na drugu stranu i jako brzo je probudi. A ak spava na nama je skroz miran 🤷🏼♀️
Angelly mi ujutro malo duze spavamo, nakon nocnih budenja. Nakon kaj ga nahranim stavim ga u lezaljku dok ja nekaj pojedem. Prosli tjedan nismo isli van zbog ovih cestica u zraku. Uspijem ga uspavati i onda kad ga stavim u kinderbet jako brzo se probudi, to je poceo raditi prije par dana inace je lijepo odspavao da sam mogla i skuhati i pocistiti stan. Nadam se da je ovo samo neka faza.
Pozdrav svima
Lavica sretno sutra ,cekamo bebicu 🤗
Ja nikak da stignem pisati, al vas citam redovito.
Bas ono kaj ste neki dan pisale kak se osjecate. Meni je kako koji dan, bas sam nedavno pomislila kak vise nikad necu stici nalakirati nokte, pa mi malo fali vrijeme s muzem, imam osjecaj da se ne stignemo ni zagrliti, al me to prode pa mi opet padne na pamet i tak.
Ja sam opet pocela dojiti pa me opet sve boli i to me vec lagano frustrira.
Bebac je super, bili smo kod pedijatrice, rekla je sa je ok s tezinom, 3900 a izasao je sa 3180.
Jedino kaj je sad poceo zafrkavati sa spavanjem, prije je lijepo spavao u kinderbetu, sad cim ga stavimo postane jako nemiran, mase rukama i nogama, skroz se skotrlja na drugu stranu i jako brzo je probudi. A ak spava na nama je skroz miran 🤷🏼♀️
Moja isto neće više kinderbet odmah se budi 🙈 ne znam kako je naviknuti.. Ima netko tehniku koja pali?
Danas ima 4360kg izašla iz bolnice sa 3150 😊 pedijatar je zadovoljan ja još više 😊 i dao nam je i preporučio olevit d3, kaže da su babytol prodavanje magle.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji