ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Siječanj 2020. 06:46

Jutro...sretno svima danas :)
    Samojed nadam se da ces danas cuti vise informacija...ali probaj se opustiti i mislit pozitivno. Ako sam se neceg nagledala sad u bolnici  onda su to doktori koji tako dođu, bubnu i odu. Vjeruj mi da onaj koji ti danas dođe ce vec imati nešto drugo za reći. Oni uvijek krenu od najgore moguce pretpostavke pa onda ako nije to ajmo lagano na drugo. 
    Cimerica mi dan i noć preplakala jer su joj rekli da mala mozda ima sepsu i nikakve druge informacije dok nije dosla druga dr.Na kraju sve je ipak ok..samo malo jaca zutica i upala.

Grizli
    20. Siječanj 2020. 07:48

PREGLEDI
    20.01. - Lunica
    20.01. - Lavica
    20.01. - Grizli
    20.01. - Valkris
    21.01. - Lavica CR 😁
    21.01. - Točkica
    21.01. - DeeDee 
    22.01. - Anna
    24.01. - Nita9999 
    24.01. - Omerta 
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB

Lunica
    20. Siječanj 2020. 07:49

Samojed vibramo za dobre vijesti💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    20. Siječanj 2020. 07:49

Jutro curke! 

Lunica
    20. Siječanj 2020. 07:51

Lavice jel sve spremno za sutrasnji dan D😍?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    20. Siječanj 2020. 07:57

Dakle vidi se da nisam sva svoja jutros... 
    Mene sinoc nekih 2-3h bolovi hvatali iz kriza u trbuh, dosao bi tvrd i morala sam ici piskih jedno 6 puta u ta 2h. Vec sam mislila da me love trudovi, da budim muza, al bilo je skroz nepravilno na kraju se smirilo. Al prvi put da pored nelagode sam osjecala i bolove kao menstrualne. Doduse jucer sam bas pretjerala sa poslom i gostima. Al evo jutros par grceva se pojavilo al jutros mi je vise ko da me crijeva muce, drukciji osjecaj skroz. Mm ima rođendan pa se samo nadam da ga necemo provest na istom mjesti gdje je bio prije 33.godine! 🙈 Nek jos danas izguramo da mu bas ne ukrademo dan. Bas me zanima sta ce mi danas rec u TA, al bas imam osjecaj da se gospodicna priprema za dan D. Pogotovo sto mi kukovi krckaju kad se dizem i imam osjecaj da nekako cudno hodam. 

Točkica37
    20. Siječanj 2020. 08:01

Sretno danas. Grizli mm ima 29.1 rockas pa se isto nadam da se necemo roditi na taj dan hahahahahhaa pa eto drzim fige da i.vi omašite danas.
    Znaci sutra imamo bebolinca malog Leona 🦁

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 08:55

Sretno cure na pregledima danas 😁
    Samojed nadam se da ces napokon dobit neke konkretne informacije danas 🤞 i da nije na kraju nista zabrinjavajuce 🤞💪
    Vidim opasno se biljeze pripremni trudovi 😁 moglo bi biti novih bebica ovaj tjedan 😉 

mrgud_zg
    20. Siječanj 2020. 09:33

Ps cure jel narucio tko neku od knjiga koje su na 50% uz dm-ov kupon iz knjizice za trudnica?

Aristea
    20. Siječanj 2020. 09:50

mrgud_zg

Nama recimo u otpusnom pismu nista ne pise za k1d3 i patronazna je rekla da su to sad moderne spike al da u stvari uopce ne treba. Ja dobila kutiju a nisam uopce pametna dal mu to pocet davat. Pogotovo jer su cure pricale da misle da od njih imaju grceve..

Nama je pedijatrica prepisala oleovit D3 kapi a zna da je na AD. Patronazna tvrdi da djeca na AD ne trebaju te kapi, a pedijatrica je ipak propisala pa ti budi pametan.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.