ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    20. Siječanj 2020. 19:24

Lavice, sretno sutra 🤞

Macutica
    20. Siječanj 2020. 19:25

Hvala cure na rijecima podrske 🤗
    Omerta saljem ti sa panoa bolnice (Sv. Duh) popis sluzbeni sto ti za sto treba, a ja sam se dodatno naoruzala i podlogama za previjanje za bebu, a za sebe sam se opcenito za bolnicu i za carski zajedno, pa cu samo priremiti te neke stvari kad mi jave. Javim ti dodatno ako sto saznam. Toaletne papire ne treba nositi, ni sapune, tu ima svega, trenutno renoviraju wc po bolnici i odjelima, mozda budes imala srece pa ides u nove 😏

samojed
    20. Siječanj 2020. 19:57

Moje cure to je danas bio šou ne žele ds me puste iz bolnice znači katastrofa stavili me na protokol za sutra da se poradjam napravili mi frku reko ja želim da se potpisem kaže meni doktor ne može reko kalo ne može kaže ti si u petak pristala na hospitalizaciju i sta sad ne može sad kako hoćeš kući reko nisam ja u zatvoru želim da potpisem i na svoju odgovornost odem kaže ne može nisi ni na livadi reko nisam ja rekla da sam na livadi već nisam ni u zatvoru kaže gdje si to vidjela da može da se potpisem reko gospodine i ja sam medicinska sestra i znam kako ide kaže on meni to nema nigdje i govori njemu glavna sestra ne možemo mi nikog držat na silu znas a on se naljutio haod doso muž ma katastrofa doslovno sam se jedva izcupala iz njihovih ruku i u glavnom nakon 5 sati borbe da se izvučem odemo u tu drugu bolnicu čekala me je već doktorica uradila uzv rekla mi je da je to sasvim ok da nema nikakve potrebe za hospitalizaciju da de to povuče po rođenju samo da je važno da se beba pregleda i nadzire da nema kakve urino infekcije i to je sve zamislite i pošalju me kod mog doktora fa mi dadne veliku uputnicu za njihovu bolnicu pošto nisam imala i ja odem kod njega kažem da ne želim ipak u bolnicu koju sam bila izabrala da želim drugu kaže on meni zbog čega ja ispričam doktor mi kaže ma to je ništa kaže to se je tek pojavilo pred kraj trudnoće često se javlja kod muških beba bitno je da je bubreg očuvan da se mokraćna besika puni kaže to nema smisla što su ti rekli i u glavnom došla sam kući sutra ujutro idem na ekspresni uzv da sve vide fino pa da znamo tacno kako i sta cure pao mi je kamen sa srca možda sam se prepisala ali eto emocije

Lavica27
    20. Siječanj 2020. 20:01

Pripremila sam je doma Thinkpink,al mislis da bi trebala krenut u rodilistu vec?

DeeDee
    20. Siječanj 2020. 20:04

Isuse Bože treba im neku tužbu složit ili ih dat u medije ili ne znam 😠😠😡😡🤬🤬🤬🤬
    Bitno da si doma i da je sve ok 😘

[/url

Macutica
    20. Siječanj 2020. 20:11

samojed

Moje cure to je danas bio šou ne žele ds me puste iz bolnice znači katastrofa stavili me na protokol za sutra da se poradjam napravili mi frku reko ja želim da se potpisem kaže meni doktor ne može reko kalo ne može kaže ti si u petak pristala na hospitalizaciju i sta sad ne može sad kako hoćeš kući reko nisam ja u zatvoru želim da potpisem i na svoju odgovornost odem kaže ne može nisi ni na livadi reko nisam ja rekla da sam na livadi već nisam ni u zatvoru kaže gdje si to vidjela da može da se potpisem reko gospodine i ja sam medicinska sestra i znam kako ide kaže on meni to nema nigdje i govori njemu glavna sestra ne možemo mi nikog držat na silu znas a on se naljutio haod doso muž ma katastrofa doslovno sam se jedva izcupala iz njihovih ruku i u glavnom nakon 5 sati borbe da se izvučem odemo u tu drugu bolnicu čekala me je već doktorica uradila uzv rekla mi je da je to sasvim ok da nema nikakve potrebe za hospitalizaciju da de to povuče po rođenju samo da je važno da se beba pregleda i nadzire da nema kakve urino infekcije i to je sve zamislite i pošalju me kod mog doktora fa mi dadne veliku uputnicu za njihovu bolnicu pošto nisam imala i ja odem kod njega kažem da ne želim ipak u bolnicu koju sam bila izabrala da želim drugu kaže on meni zbog čega ja ispričam doktor mi kaže ma to je ništa kaže to se je tek pojavilo pred kraj trudnoće često se javlja kod muških beba bitno je da je bubreg očuvan da se mokraćna besika puni kaže to nema smisla što su ti rekli i u glavnom došla sam kući sutra ujutro idem na ekspresni uzv da sve vide fino pa da znamo tacno kako i sta cure pao mi je kamen sa srca možda sam se prepisala ali eto emocije

Ma super je na kraju ispalo, samo da je normalan pristup i objasnjenje, samo uzas sto si morala sad pred kraj to prolaziti, dobro da si se doslovno iscupala iz te bolnice, kako su bahati eeee 😡

skoljka
    20. Siječanj 2020. 20:37

Lavica 💖sretno sutra, da CR prodje uredno  , beban bude dobar bebac i ti se brzo oporavis 🤗💖
    Samojed oprosti jeli li ti iz SA, i o kojim se bolnicama radi? 

DeeDee
    20. Siječanj 2020. 20:46

Taani

Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme, ali mislim da sam sve uspjela procitati
    Čestitam svim curama koje su u međuvremenu rodile i želim sreću svima nama koje iščekujemo porod. Nadam se da nas neće puno sekirati pred sam kraj nego da će sve biti u najboljem redu.
    Nas su isprepadali na odjelu da je beba veća, da je opseg glave veći i stalno pišu da je trudnoća ultrazvučno veća za tjedan dana tako da svaka 2 dana idemo na ctgSve je uredu, ali svaki puta bude drugi doktor i svatko svoje priča (nista konkretno). Pregled bio u srijedu-zatvorena. Odlučila sam ignorirati činjenicu da je velika beba i da će vjerojatno ranije van jer vidim da se ni doktori ne mogu sloziti, a i uzv nije pouzdan, nazalost imam dobar primjer iz rodilista dok sam bila na odjelu… Zena je prirodnim putem rodila bebu od 5 kg jer je procjena bila 4100 g. Slusala sam taj izgon i tjesi me samo cinjenica da vjerojatno gore od toga ne moze…. Btw procjena nase bebe s 38 tjedana je bila 3480 g, a Mm i ja oboje 190 cm visoki., ne znam zasto bi to bila VELIKA BEBA…
    Znaci opusteni smo danima i cekamo da bebac sam odluci van pa koliko god velik bio ☺️🤷‍♂️
    Danas po prvi puta neka stezanja, kao podsjeca na menstrualne bolove, ali nista ustvari bolno. Tu i tamo svakih pola sata, sat, od podne do sada. Presretna sam jer mi je danas ispao sluzni cep (ispao ili ispadaa) pa se nadam da ce ovaj tjedan beban vaaaaan, drzite fige
    E da, i danas mi u posjetu dosla patronazna, na upoznavanje prije nego se beba rodi. Vesela, vedra, zena, cini mi se da cemo se slagati i da ce mi puno pomoci. Rekla mi je da obavezno u bolnicu ponesem octenisept za ranu, ali da ne govorim nikome na odjelu jer ne dopustaju pa to rodilje u tajnosti koriste… Ne znam sto bih rekla

Ma izmišljaju toplu vodu s tim veličinama bebe.. idu mi na živce, svakom drugu priču za iste mjere.. 

Sretno, mogla bi ti i prije nas obzirom na sluzni i stezanja 😊🤞

[/url

mala.le.90.

Boze sacuvaj, Samojed, ja sam se uzmucila dok sam ovo citala, a mogu mislit kako je prolazit kroz to...pa zamisli da su te takvi kreteni i poradjali...to bi tek bio pakao...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

lorija

Vecer cure
    Vidim bome da svega ima ovdje novog.
    Samojed zao mi je sto si to morala dozivjeti. Nek ti se sve u dobro pretvori, samo manje se sekiraj. Bit ce to sve u redu!! 
    Moja Lavice zar vec?? Kad je vec tako svu srecu svijeta ti zelim da sve dobro prodje kako s bebicom tako i s tobom. Bit ces mi u mislima! 🙏
    Sretnoooo!!! 😘 saljem veliki ohrabrujuci zagrljaj.
    I vama ostalim trudnicama takodjer sretno!! Svi smo nekako u istim mukama,nema vise pravila kad je kojoj termin. 
    Ja cekam drugi pregled 28.1.gdje cemo donijeti odluku prirodno ili carski. Razlog sto naslucuje da bi bebica mogla biti veca. 😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.