ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    20. Siječanj 2020. 20:50

draga Samojed, ne mogu vjerovati sto citam i drago mi je da si izasla iz bolnice i drzim fige da sve bude u redu. 

Molim da ponovimo gradivo ( opet Grizli, ako se ne varam) koji omjer za pravljenje caja lista od maline koristis? Kupila sam u rinfuzi i rekli su mi smao klasika kao ( cajna zlica na 2 dcl vode), a na netu sma nasla da ide jusna zlica na 2 dcl, pa evo molim da podijelite iskustva. 
    hvala

PetraB
    20. Siječanj 2020. 20:52

Samojed, a i ostale curke, oprostite ali koji je njima ku...? Pa kakvo je to ponasanje?! Uf, ja sam se nanervirala samo citajuci ovo tvoje iskustvo, uopce ne mogu zamisliti kroz kaj si prolazila cijeli dan. 🤦🏻‍♀️ Draga, zelim ti sada mir do kraja prvenstvano i da sutra na uzv jos jednom se pokaze da je to sve ok. Odmori se danas doma, koliko mozes nakon ovakvog stresa.
    Lavice jos jednom veliki zagrljaj virtualni ti saljem 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

Macutica
    20. Siječanj 2020. 20:53

Bila vizita, potvrđen mi carski 28.01. kad punim 38. tjedana, pa pisite 😉
    Kaze dr. nemamo sta cekati, slabo dobiva, na zadak je, pratiti aktivnosti na ctg 2x dnevno i zavrsavamo trudnocu u sigurnom tjednu. 

PetraB
    20. Siječanj 2020. 20:54

Lorija kako mi je drago da si se javila! 🤗

url=https://lilypie.com][/url

skoljka
    20. Siječanj 2020. 21:01

Macutica

Bila vizita, potvrđen mi carski 28.01. kad punim 38. tjedana, pa pisite 😉
    Kaze dr. nemamo sta cekati, slabo dobiva, na zadak je, pratiti aktivnosti na ctg 2x dnevno i zavrsavamo trudnocu u sigurnom tjednu.

Oprosti koji dr te vodi? I ja cu se gore poroditi pa me sve zanima kako funkcionise. Hvala sto si stavila onaj gore popis. 🤞🏻 Da sve bude uredu 💖

Macutica
    20. Siječanj 2020. 21:17

Vodi me dr Prka, super i konkretan. Samo pitaj sto god te zanima 😉

DeeDee
    20. Siječanj 2020. 21:18

Lorija dobro si napisala, sve smo nekako u istom sad, termini više manje.. kako si ti, je sve ok? :)
    Macutica bit će to sve super ;)

[/url

Lavica27
    20. Siječanj 2020. 21:19

Ja tu trkeljam o izdajalici a Samojed ima dramu😱 Drago mi je da si otisla i da su te umirili! 
    Hvala vam puno cure na podrsci i ja vama hug saljem! Lorija jako mi je drago da si se javila,sretno i tebi❤❤

Omerta
    20. Siječanj 2020. 21:23

Macutica

Hvala cure na rijecima podrske 🤗
    Omerta saljem ti sa panoa bolnice (Sv. Duh) popis sluzbeni sto ti za sto treba, a ja sam se dodatno naoruzala i podlogama za previjanje za bebu, a za sebe sam se opcenito za bolnicu i za carski zajedno, pa cu samo priremiti te neke stvari kad mi jave. Javim ti dodatno ako sto saznam. Toaletne papire ne treba nositi, ni sapune, tu ima svega, trenutno renoviraju wc po bolnici i odjelima, mozda budes imala srece pa ides u nove 😏

Puno hvala!!!  
    Preko fb grupe trudnice 2018/2019/2020 sam takodjer saznala neke detalje od jedne zenske koja je rodila u medjuvremenu u toj novo uredjenoj radjaoni.. ne mogu kopirati tekst, ali evo link sa komentarima: 
    https://www.facebook.com/groups/558808881164905/permalink/1008778456167943/ privatna je grupa pa ces morati zatraziti pristup.
    Samojed, koja ludnica!!  Dobro da ste to na kraju nekako rijesili, mozes sad malo odahnuti..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Henky
    20. Siječanj 2020. 21:32

Samojed to što su ti priredili nebi ni najgorem neprijatelju poželjela. Sreća božja da si se izvukla od idiota i sad na miru docekaj kraj trudnoće i porod. Zelim da ti to bude zadnja drama koju moras prolaziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.