ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    20. Siječanj 2020. 09:53

Jutro!
    Sretno danas na pregledima i tebi Lavica da sve prodje ok sutra na carskom. 
    Samojed, javljaj novosti..
    Mrgud, ja imam tu knjizicu s kuponima, vidjela sam da ima ta neka fora knjiga na 50%. Nisam jos sigurna jel bi uzela... ako ti uzmes prije, javi kakva je!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2020. 10:01

Grizli mozes mene upisat za 24.01 :)

Curama sretno na pregledima!

• thinkpink1
    20. Siječanj 2020. 10:02

Jutro curke!
    Samojed javljaj situaciju!🤗❤
    Grizli sretan rockas muzu i nadam se da ce biti samo njegov dan danas...🥰
    Lavice jel si spremna za sutra?😬
    Petra ma daj ne hvali...a i sta se ljudi moraju poznavat da si međusobno pomognu...kad god mogu, stignem, znam, uvijek i svakom... mislim da zbog manjih cicka ce ti najmanje odgovarat polozaj nogometne lopte (prvi polozaj na fotki), a za sve ostale polozaje ne trebaju biti vece...a to sto ces ispilat sestre i rodilistu, samo ih pitaj, pa to im je posao...i raspitaj se to za pomoc, vidla si i sama da se za jedno dijete naberu troškovi samo za dohranu, a di su pelene i sav ostali pribor, pogotovo za duplice...zasto ne iskoristit ako imas pravo❤❤❤
    E, da, dok smo jos na dojenju...nitko kod dojenja nije spominjao noćna hranjenja, koja su posebno važna i njih ne bi trebalo izbjegavati. Kada se doji noću, tijelo proizvodi više prolaktina, hormona koji potiče proizvodnju mlijeka.

mala.le.90.
    20. Siječanj 2020. 10:06

Jaivanpa

mrgud_zg

Nama recimo u otpusnom pismu nista ne pise za k1d3 i patronazna je rekla da su to sad moderne spike al da u stvari uopce ne treba. Ja dobila kutiju a nisam uopce pametna dal mu to pocet davat. Pogotovo jer su cure pricale da misle da od njih imaju grceve..

Nama je pedijatrica prepisala oleovit D3 kapi a zna da je na AD. Patronazna tvrdi da djeca na AD ne trebaju te kapi, a pedijatrica je ipak propisala pa ti budi pametan.

I nama je tako. I bas se jutros pricam s muzem sta cemo...sutra idemo na pregled pa cu upitat...jer nas je sad uglavnom samo na adu..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    20. Siječanj 2020. 10:10

Curke procitam kasnije zaostatke, ja zaprimljena u bolnicu, rade mi sad jos zadnje pretrage. Sutra sam ujutro nekad na rasporedu... puse!

• thinkpink1
    20. Siječanj 2020. 10:10

Jaivanpa

mrgud_zg

Nama recimo u otpusnom pismu nista ne pise za k1d3 i patronazna je rekla da su to sad moderne spike al da u stvari uopce ne treba. Ja dobila kutiju a nisam uopce pametna dal mu to pocet davat. Pogotovo jer su cure pricale da misle da od njih imaju grceve..

Nama je pedijatrica prepisala oleovit D3 kapi a zna da je na AD. Patronazna tvrdi da djeca na AD ne trebaju te kapi, a pedijatrica je ipak propisala pa ti budi pametan.

Kod djece stare 1mj se i propisuju D3 kapi i uzimaju se do godine dana starosti djeteta iako su na dohrani. Dok su K1D3 kapi kombinacija i daju se iskljucivo kod dojene djece od 8.dana života do 12.tjedna i tamo gdje ide AD nema potrebe za konzumacijom. Mozda se niste skuzile ti i patronazna oko vrsti kapi🤷🏻‍♀️

• thinkpink1
    20. Siječanj 2020. 10:12

Lavica27

Curke procitam kasnije zaostatke, ja zaprimljena u bolnicu, rade mi sad jos zadnje pretrage. Sutra sam ujutro nekad na rasporedu… puse!

Samo lavovski!!!❤❤❤❤😘😘😘😘

Lunica
    20. Siječanj 2020. 10:19

Lavica27

Curke procitam kasnije zaostatke, ja zaprimljena u bolnicu, rade mi sad jos zadnje pretrage. Sutra sam ujutro nekad na rasporedu… puse!

Hrabrooo💪💪💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    20. Siječanj 2020. 10:22

Lavica27

Sretno!!! 💪💪💪❤❤❤

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2020. 10:24

Lunica

Sutra me narucio na ctg.. Ne znam hoce li me gledati vag i hoce li raditi uzv.. Oni najviše vjeruju ctg.. A recimo meni je jednom ctg bio uredan a protoci na uzv losi… Da nije tad radila uzv ne bi znala da nesto ne stima.

Sad si me prepala i jedva cekam svoj uzv u petak 😟 posto ne znam protoke ni kilazu od 33tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.