ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    20. Studeni 2019. 21:36

Vecer svima😀
    Evo mene na kratko da vas pozdravim,da cestitam na urednim pregledima i zazelim sve najbolje onim mamama koje su u bolnici.
    Ja sam sada 30+3,imam pregled u petak ali evo do sada je hvala bogu sve u najboljem redu.Svi nalazi i pregledi su izvrsni.
    Trenutno se borim s jakim bolovima u ledima pa me zanima dali ima neki lijek za to?😂..doslovno ne mogu sjedit od boli.Takoder,imam neki pritisak u mjehuru pa sad ne znam dali to bebac radi ili bi mogla biti neka upala? Ali nije da idem na wc stalno niti da me pece ili nesto..
    Mi smo obavili shopping za malenu,jedino sto nam fali je kadica za kupanje i malo kozmetike😊😊
    Eto,hvala ako netko odgovori i sretno svima dalje❤❤

Valkris
    20. Studeni 2019. 21:37

Gogaa_V

Poz cure.
    Da li neka od vas zna beta glukani da li se smiju koristiti u trudnoci?
    Što se pregleda tice ok je, cekam jos neke rezultate kroz tjedan dva.

Ne preporuca se njihovo koristenje u trudnoci.. Posavjetuj se sa svojim doktorom eventualno..

DeeDee
    20. Studeni 2019. 21:39

Dalindas

Još nismo kupili gnijezdo ali planiramo
    Mene ubise bolovi u leđima ,užas

Ja upravo razmišljam da li ima ikakvog smisla popit lekadol kao jedinu dozvoljenu tabletu..mene od jučer lijevi guz i lijeva noga do koljena al baš bez prestanka. Paše mi u nekakvim istezućim pozama al imam osjećaj da čim ispružim nogu bude još gore.. Bilo mi tako pred desetak dana al jedan dan i ni približno ovako jako, čitala sam da često beba zna pritisnuti neki živac i dok se ne makne ne popušta

[/url

DeeDee
    20. Studeni 2019. 21:40

Lunica

vecer cure…jel vas hvata ludjacko ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari? Ja bi najradije sve zivo ispraznila i od poda do krova izribala stan..totalno nesto hormonski i nenormalno😂😂

Ja se bojim da mene to neće ulovit nikad 🙈😂😂

[/url

DeeDee
    20. Studeni 2019. 21:43

Eleonoris

Vecer svima😀
    Evo mene na kratko da vas pozdravim,da cestitam na urednim pregledima i zazelim sve najbolje onim mamama koje su u bolnici.
    Ja sam sada 30+3,imam pregled u petak ali evo do sada je hvala bogu sve u najboljem redu.Svi nalazi i pregledi su izvrsni.
    Trenutno se borim s jakim bolovima u ledima pa me zanima dali ima neki lijek za to?😂..doslovno ne mogu sjedit od boli.Takoder,imam neki pritisak u mjehuru pa sad ne znam dali to bebac radi ili bi mogla biti neka upala? Ali nije da idem na wc stalno niti da me pece ili nesto..
    Mi smo obavili shopping za malenu,jedino sto nam fali je kadica za kupanje i malo kozmetike😊😊
    Eto,hvala ako netko odgovori i sretno svima dalje❤❤

Evo baš dalindas i ja o tome, ja još nisam otkrila ništa što pomaže. Danas se zaletila do frendice na kavu, umirala je od smijeha kako sjedim na pola guzice, nikako se namjestit

[/url

Red Fox
    20. Studeni 2019. 21:47

Stelle ja nisam uopce isprobala ove skuplje, al mislim da ce taj iz pepca posluziti. Tak i tak ga ne namjeravam dugo u tome nositi, a dobro ce doci da ga zamotam dok spava.
    Lunica ja imam isto taj napad ciscenje 🤦🏼‍♀️ neki dan sam pobacala vrecu starog nakita (bizuterija) koji skupljam od srednje skole, pobacala biljke koje su u jadnom stanju i tak 😂 da imam jos snage i volje mislim da bi bez garderobe ostala 😂 sve bacam samo i cistim. Muz je odusevljen 😂

Supergirl
    20. Studeni 2019. 21:50

Ja sam gnijezdo isto dobila i cini mi se isto da ce posluziti, npr.da mi bude na kaucu u tome dok ja nesto radim po kuhinji ili tako.
    Ja bila na pregledu, sve je super i uredno, zatvorena, a malena vec ima 2400. Meni se to cini nekako dosta a ja sam bas sitna i bojim se ako ovako nastavi da ne znam kako ce izici 😂
    Sto se tice ovog caja od lista maline, zbog cega se to tocno pije?

Aristea
    20. Studeni 2019. 22:14

Lunica

vecer cure…jel vas hvata ludjacko ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari? Ja bi najradije sve zivo ispraznila i od poda do krova izribala stan..totalno nesto hormonski i nenormalno😂😂

Ja isprobavam nove recepte za kolace, novi recepti za jela hahaha :) (to inace ne radim u ovoj kolicini kao sada. )  glancam kuću malo,malo....te usisavam, te brisem pod, a neces nereda  od dvoje ljudi u kući :) s tim da je muž na poslu cijeli dan haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    20. Studeni 2019. 22:47

Cure s boli koju Deedee opisuje,to je isijas. Mene je u prvoj t bolilo do mjere da jedan dan nisam mogla jednostavno ustat i ni korak napraviti. Isla na 2 tretmana akupunkture i bila ko nova :) Supergirl beba ppd kraj dobiva cca 200gr tjedno,curice obično budu manje nego decki. Takp da je ta tvoja kilaza sasvim normalna. Cca 3500 do termina. Nema veze sto si sitna,po tome ni jedna sitna cura ne bi mogla prirodno roditi. 

Simbalija
    20. Studeni 2019. 22:47

Supergirl

Ja sam gnijezdo isto dobila i cini mi se isto da ce posluziti, npr.da mi bude na kaucu u tome dok ja nesto radim po kuhinji ili tako.
    Ja bila na pregledu, sve je super i uredno, zatvorena, a malena vec ima 2400. Meni se to cini nekako dosta a ja sam bas sitna i bojim se ako ovako nastavi da ne znam kako ce izici 😂
    Sto se tice ovog caja od lista maline, zbog cega se to tocno pije?

Ne sekiraj moja je na 34tt+4 bila na 2700 doktoresa je zadovoljna. Kaže bitno da raste. 😁
    List maline se preporučuje nakon 34tt tjedna za lakši porod i lakši povratak maternice u prvotno stanje. Savjet je početi sa jednom šalicom na dan pa povećavati na tri šalice nakon 36tt.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.