Ma to za med se preporucuje, isto kao i hrpa drugih stvari. Ja sam samo napisala zasto se ne preporucuje. Al mislim da je to tolko rijetko da je zanemarivo. Iako ja zbog svog iskustva sad pokusavam paziti jer mi se desilo da sam pokupila bakteriju koju je nemoguce imati. Al ne trrbate sad nikakvu paniku raditi 😊
Lavice strah me ubaciti ga u mašinu..sve kontam posprejat ga s onim za dezinfekciju i lijepo bacit van pa nek se lufta ili stavit na njega tetru pa onda bebu na to.
Evo ja napokon gotova s pranjem i peglanjem za malca..sad je za njega sve spremno..još svoju torbu/kofer da riješim i mirna sam.
Već mi je muka od tog peglanja -.- evo sad riješila malca al mi ostalo dvije mašine našeg veša xD Rekla sam da više neću peglat pa nek si gospodin sam pegla..itak se samo presvlači ko vlaška mlada.
Mikio ajd bar su rekli da ce probat,vjerujem da ce se oduziti. Istina za cicak,M ima neke s 5 cicaka i ostavi onotvorene,sve sta mi se ulovilo za čičke se ofucalo,poludila sam. A mama mi je nedavno rekla da se sve sa ciferslusom.uvijek pere sa zatvorenim ciferslusom jrr se inace pokvari,ja je gledam u cudu…prvi glas😂😂😂 PetraB slatke ste jako.
Iva navali na datulje,caj lista maline, stepenice…
I ananas navodno potiče trudove
To me zanimalo. Hvala ti! Nisam znala moram li odmah sutra to predati. Do sutra sam na komplikacijama.
Ja nisam bila na komplikacijama pa ne znam je li nešto drugačije, ali mislim da sve ide po logici kad oni rade obračun moraju imati sve papire. Tako je meni objasnila na hzzo, a iduće javljanje je kad bebač bude imao 5 mjeseci i samo se predaju neki zahtjevi za produljenjem koje ti ona odmah da.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lucille9 cestitke na curici! Puno srecice i mazenja i pazenja vam zelimo!
Grizli nasmijala sam se posteno na ovo.. pa svekrve uvijek dodju "na red" kad nekaj krene krivo! Covjek je to vec prokuzil..
Za med mi je susjed rekao. Covjel ima opg i kod njega redovno kupimo. I kaze on meni ti ne smijes jesti med. Moze beba dobiti secer jer brzo dize inzulin. I rekao je ima jos razloga zasto ne.. al da je ovaj najbitniji. Trazila sam to po netu .. al ne znam sta sam tad nasla.
Mikio upravo napravila bris. Obican stapic ko inace. Cure neko je spominjao neku vreću ili nesto za nosenje iz Pepca za 40 kn, moze li slika pliz?
Nažalost ne mogu ti poslikati jer sam u bolnici, ali isto je kao i od Ethereala-trokut jastuk za nošenje s jedne strane minky, a s druge pamuk
Cure, ocete li kupovati gnijezda?
A ostale koje su ga koristile, kakvim vam se pokazao? 🙂
Ja sam na li - la. Bi - nebi.
Cure, ocete li kupovati gnijezda?
A ostale koje su ga koristile, kakvim vam se pokazao? 🙂
Ja sam na li - la. Bi - nebi.
Ja sam ga vec dobila, mislim da cu ga dobro iskotistit. Prijateljice kojima je to prva beba bila su mi ga isto hvalile, zgodan je za male bebe, a i mozes uzeti dijete u narucje dok je u njemu...
Poslije je vjerojatno neupotrebljiv, al dok beba ne mrda mislim da je ok...al da se moze i bez njega, moze...
Aj super, vidim da nisam jedina koju guzovi bole😂😂😂 meni danas utrnjena oba guza pa krene niz noge, slicno grcu...ruzan filing..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Gnjezdo mi necemo uzimat. Nude mi ga na posudbu, al mislim da nam nece trebat. Mozda grijesim al mi se cini glomazno i da ce nam samo smetat. Spavat ce u kreveticu kraj mene, u dnevnom cemo imti vrtic tako da mislim da nam je to previse.
Sortiraj odgovore
Najstariji