Mikio upravo napravila bris. Obican stapic ko inace. Cure neko je spominjao neku vreću ili nesto za nosenje iz Pepca za 40 kn, moze li slika pliz?
Nažalost ne mogu ti poslikati jer sam u bolnici, ali isto je kao i od Ethereala-trokut jastuk za nošenje s jedne strane minky, a s druge pamuk
Red Fox i Juno, bila u Pepca i uzela, iako mi se to sve cini dosta mlohavo, ko dekcica s cickom. Al bar je mekano.
url=https://lilypie.com]
Ja sam naručila gnijezdo, iako je kinderbet spreman i pomocni krevetić. Baš mi se na prvu svidjelo pa naručila, i nije pre mekan.
Ne znam kako se vi nosite sa hormonima, ali ja sam danas cmoljava uzasno. Znaci gledam neku seriju i samo suze idu, ma bzvz odjednom pocnem plakati. 😭😭😭😭
Jedva cekam da to prestane haha
Tonkica mene tako svakih par dana ulovi..ili reagiram na totalne gluposti kao razmaženo derište. Tipa izignorira se moj komentar, drama u glavi 🙈🙈🙈🙈
Evo smijem se sama sebi😂
[/url
Poz cure.
Da li neka od vas zna beta glukani da li se smiju koristiti u trudnoci?
Što se pregleda tice ok je, cekam jos neke rezultate kroz tjedan dva.
Tonkica mene tako svakih par dana ulovi..ili reagiram na totalne gluposti kao razmaženo derište. Tipa izignorira se moj komentar, drama u glavi 🙈🙈🙈🙈
Evo smijem se sama sebi😂
Gledamo mm i ja nesto i meni krene suza, a on meni odmah, pa zar ti places, i ja dns vec izpizdila jer me to svaki put pita : pa dobro jel ne kuzis da me pucaju hormoni i da ce me sve zivo rasplakat?!?!?!
vecer cure...jel vas hvata ludjacko ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari? Ja bi najradije sve zivo ispraznila i od poda do krova izribala stan..totalno nesto hormonski i nenormalno😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
vecer cure…jel vas hvata ludjacko ciscenje i bacanje nepotrebnih stvari? Ja bi najradije sve zivo ispraznila i od poda do krova izribala stan..totalno nesto hormonski i nenormalno😂😂
Nesting? 😂😂
Još nismo kupili gnijezdo ali planiramo
Mene ubise bolovi u leđima ,užas
Sortiraj odgovore
Najstariji