ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    16. Siječanj 2020. 18:43

Vecer cure! Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama!!! 🤗🤗 Thinkpink mami takodjer sve najbolje 😚😚
    Dakle, uzv danas... Sve je super, cure i dalje glavicama dolje s tim da lijeva vodi (spustila se vec), negdje su oko 1800g i 1700g +/- 200/250g... Za dva tjedna jos jedan uzv i ako sutra na pregledu u trudnickoj bude sve ok, plan je da za otprilike 4 tjedna idem u bolnicu (s nekih 36+nesto). Obavimo sve pretrage i indukcija. Idemo vaginalno ak ostanu ovako okrenute 💪🏼😎. Rekla mi je da cak ne moram obaviti ponovno fetalnu ehokardiografiju jer je nalaz bio u potpunosti uredan a ona svaki put pogleda protoke i sve je ok.
    Jos samo sutrasnji pregled da bude ok i to je to...🤭🤭🤭. 
    I cure odmaram... Cak sam odgodila i frendove koji su trebali doc na kavu danas, rekoh ajde u subotu kad smo doma cijeli dan, nema skole, vrtica... Tak da lezim i kunjam cijelo vrijeme. Danas je plan da malca strpam ranije u krpe jer je uzasno nervozan i ujutro i popodne kad dodje iz vrtica (doslovce opet prilagodbu prolazimo), popijem normic oko 8 i do 10 moram bit u krevetu. Ne mogu vise ovako, pa kad rodim cu krepat. 🙈
    Sofie ajde nek je zavrsilo napokon i drago mi je da ste i ti i bebac dobro. Cestitam od ❤️

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    16. Siječanj 2020. 19:14

Valkris

damnarexx

Uf curke, lijepe velike bebe 😁😁😁

Ja se iskreno nadam da cu sutra saznati koliko imamo kg 🤞😁 zadnji put 33+2=2100g.
    -
    Cure koje nisu jos rodile… Sta pijete od vitamina? I da li sta pijete?
    Ja sam prestala sa Mg, a nastavila sam piti Elvit Prenatal, Kendural C (zeljezo) i Omega 3 (tu jos imam 1 kapsulu..ne znam dal da kupujem jos jednu bocicu) 🤔

Ja pijem samo PreMama, omega3 nisam ni pila jer je ima u tim preMama, tak i folacin prestala na pocetku trudnoce (moja frendica pije i folacin i prenatal i omega3) tak da ne znam.
    Jesi počela s cajem od lista maline?

Sad ste me totalno uplasile, i meni je danas iscjedak obilan! Morala se presvuc 😕 al nije bilo krvi nit ista slicno pa se nisam nesto alarmirala..

Nisam jos ni kupila 😩😩 nije mi blizu taj Bio&Bio, idem u uto u Av.Mall pa cu kupiti i pocet ga svakodnevno piti 😊
    Folacin je pretpostavljam folna kiselina? Ako je, ja sam ju pila do 12tt..i tada prestala. A sada malo folne imam u tim vitaminima, pa msm da nema potrebe piti i to posebno.
    Taj sluzni cep cemo primjetit, ne boj se..nije to kao obican iscjedak. Isla sam googlat kako izgleda 😂😂😂 i fuj! Mene iscjedci konstatno prate, nekad obilnije nekad ful malo..oces bjelkast/proziran/zuckast..svakakvih boja, a radila briseve sve cisto. 🤷

DeeDee
    16. Siječanj 2020. 19:42

damnarexx

Ja se iskreno nadam da cu sutra saznati koliko imamo kg 🤞😁 zadnji put 33+2=2100g.
    -
    Ja sam prestala sa Mg, a nastavila sam piti Elvit Prenatal, Kendural C (zeljezo) i Omega 3 (tu jos imam 1 kapsulu..ne znam dal da kupujem jos jednu bocicu) 🤔

Ja pijem Novalac prenatal od početka trudnoce i rekao mi gin da slobodno nastavim koliko god dugo budem dojila. On sadrži aktivnu folnu, omega 3 DHA, visokoapsorbirajuce željezo i još nešto vitamina i minerala. Magnezij sam smanjila ali ga još popijem kad osjetim potrebu

[/url

DeeDee
    16. Siječanj 2020. 19:45

PetraB

Vecer cure! Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama!!! 🤗🤗 Thinkpink mami takodjer sve najbolje 😚😚
    Dakle, uzv danas… Sve je super, cure i dalje glavicama dolje s tim da lijeva vodi (spustila se vec), negdje su oko 1800g i 1700g +/- 200/250g… Za dva tjedna jos jedan uzv i ako sutra na pregledu u trudnickoj bude sve ok, plan je da za otprilike 4 tjedna idem u bolnicu (s nekih 36+nesto). Obavimo sve pretrage i indukcija. Idemo vaginalno ak ostanu ovako okrenute 💪🏼😎. Rekla mi je da cak ne moram obaviti ponovno fetalnu ehokardiografiju jer je nalaz bio u potpunosti uredan a ona svaki put pogleda protoke i sve je ok.
    Jos samo sutrasnji pregled da bude ok i to je to…🤭🤭🤭.
    I cure odmaram… Cak sam odgodila i frendove koji su trebali doc na kavu danas, rekoh ajde u subotu kad smo doma cijeli dan, nema skole, vrtica… Tak da lezim i kunjam cijelo vrijeme. Danas je plan da malca strpam ranije u krpe jer je uzasno nervozan i ujutro i popodne kad dodje iz vrtica (doslovce opet prilagodbu prolazimo), popijem normic oko 8 i do 10 moram bit u krevetu. Ne mogu vise ovako, pa kad rodim cu krepat. 🙈
    Sofie ajde nek je zavrsilo napokon i drago mi je da ste i ti i bebac dobro. Cestitam od ❤️

Ooooodlično 🥰🥰🥰

[/url

Grizli
    16. Siječanj 2020. 20:18

Sofi cestitam na bebi i na snazi sto si sve prosla. Brz oporavak. I jos jedan carica nam dosla u grupu!
    Za vitamine ja od 13 tt pijem elevit baby jer to je kao za drugi dio trudnoce, probiotike i taj caj od lista maline. Mg vise ne pijem od kad sam usla u 36tt ja mislim da sam prestala. 
    PetraB super za uzv! I da sutra sve bude super pa da za 4 se tek druskas sa curkama. 
    DeeSB krenulo nesto kod tebe 🤞🤞🤞
    Za iscjedak meni je zadnjih 7 dana bas jak iscjedak zuckast. Pitala gin kaze da je sve to normalno u zadnjim tjednima. Toliko nekad bilo da sam doslovno dnevne mjenjala svakih 20 min jer bi do gacica proslo i stalo imala osjecaj da sam mokra. Na kraju mi gin predlozila da si uzmem dnevne uloske za inkontinenciju. Prvo sam mislila glupost, a onda sam ipak uzela neke one yessa od dm makra kao bezveze ajde da probam ako ne bacit cu ih i doslovno spasila se. Nema osjecaja da sam mokra i ne moram mjenjat stalno uloske, nego promjenim mozda 3 dnevno i bar vise kad idem negdje ne vucem kutiju dnevnih sa sobom niti strepim dal ce mi procjediti se štogod. 
    Vezano za tezinu moja buhtlica danas oko 3300. 😍 

Macutica
    16. Siječanj 2020. 20:42

damnarexx

-

Pijem Prenatal od Dietpharma i planiram nastaviti i nakon sto rodim, a sad bas gledam da i pijem probiotike (pijem ih zbog vaginaleta i jos sam nastavila sa njima jer mi je probava super uz njih), sa magnezijem sam prestala prije koji dan po preporuci ginekologa, jer cu mozda na carski krajem mjeseca kako stvari stoje.. 

Petra sretan rođendan 🎂 

Damnarexx 🌺
    16. Siječanj 2020. 20:50

DeeDee

damnarexx

-

Ja pijem Novalac prenatal od početka trudnoce i rekao mi gin da slobodno nastavim koliko god dugo budem dojila. On sadrži aktivnu folnu, omega 3 DHA, visokoapsorbirajuce željezo i još nešto vitamina i minerala. Magnezij sam smanjila ali ga još popijem kad osjetim potrebu

Mogla bi i ja te probati. Taman jos od ove kutije imam 3 kom, to popijem pa cu uzeti Novalac :)

Macutica sorry vjv sam zaboravila, zasto carski?

Macutica
    16. Siječanj 2020. 20:55

damnarexx

DeeDee

damnarexx

-

Mogla bi i ja te probati. Taman jos od ove kutije imam 3 kom, to popijem pa cu uzeti Novalac :)

Macuticasorry vjv sam zaboravila, zasto carski?

Zadnje 2 kontrole ima niske priraste i stalno je na zadak, idem u ponedjeljak u bolnicu i zadrzavaju me na promatranju do poroda.. 

Damnarexx 🌺
    16. Siječanj 2020. 20:59

Macutica

damnarexx

DeeDee

damnarexx

-

Zadnje 2 kontrole ima niske priraste i stalno je na zadak, idem u ponedjeljak u bolnicu i zadrzavaju me na promatranju do poroda..

Sretno😊 bit ce sve uredu 🤞😘 bitno da si im ti pod okom, i da je bebica dobro.

Macutica
    16. Siječanj 2020. 21:02

damnarexx

Macutica

damnarexx

DeeDee

damnarexx

-

Sretno😊 bit ce sve uredu 🤞😘 bitno da si im ti pod okom, i da je bebica dobro.

Hvala ti, naravno, osjecam se sigurnije da me imaju pod kontrolom nego da strepim do svakog sljedeceg pregleda... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.