ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    16. Siječanj 2020. 09:09

Peeetra sretan rođendan!! 🥳🥳🥳 I takodjer, sretno na pregledu :)

I ja se sutra nadam parama 🤞

Reserved123
    16. Siječanj 2020. 09:22

Jutro cure 
    Petra sretan rodendan od ♥️ bas lijepo sjeli kolaci za dorucak 🤣
    Grizli dakle 🔝🔝 svaki dan odlucim da cu pocet drzat na distanci sveki ali ko priljepak je zena. A kad dode vidit malenog (2puta na dan) onda ga cijelog izljubi i nosi po rukama.Kad pocme plakat kaze evo te mami svojoj 🙄. I pa mi drzi predavanje kako ga puno drzimo po rukama da ce se naucit.
    Sretno curama na prwgledima i  sofi 🤞🤞🤞🤞 da sto prije prode porod i to obavezno na carski.
    Prijavljujem nesanu noc skoro pa cijelu. Dr. Nam je rekla da ga trebamo pocet ucit da manje jede po noci. Dakle da mu stavljem dudu da mu se zeludac nauci manje jest po noci. To divno zvuci ovako ali u praksi je sou 🤣🙄
    On je prvo jako nervozan tip 🤣🤣🤣
    A kao drugo jako gladan. Probala sam i uspavljivat na rukama i s dudom ali kad si gladan nisi svoj. Tako da sam odustala od te ideje i pomirila da cu se budit jos pola godine svako malo i 🤷‍♀️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Lavica27
    16. Siječanj 2020. 09:33

LoSa ma mislim da ce sutra pustit uplatu,najkasnije u ponedjeljak!
    Reserved nisam upratila kolko cesto se budi jesti u noci? Ako je na 3-4 sata to je sasvim normalno... I mislim da je nerealno da ocekuje da dvomjesecno dijete odviknes od nocnog obroka. Moja je meni s njenih 9 mjeseci rekla da izbacim nocni podoj. Kad sam pitala zasto,pa mama jel vi jedete po noci? Pa doktorice ne jedem al ja ni ne rastem 5 cm svakih par mjeseci🙄🙄🙄
    Ugl ja sam joj davala do njene cca godine i pol,pa zamijenila cajem, sad ne pita al da pita vodu joj dajem. P.s. pozdrav tvom optimističnom budjenju od pola godine🤞😁 Da ti budem iskrena svaka cast djeci koja spavaju cijelu noc (iako sam se uvjerila da mame lazu,kazu beba im spava cijelu noc uz 2-3 podoja-nemoj me zaj... onda ne spava cijelu noc🙄🙄) al eto moja skoro tri godine i jos uvijek nemirno soava. Noćas je vikala da joj je vuk u sobi pa smo naizmjenicno muz i ja isli do nje 3-4 puta pod 15ak min. Jedva cekam duplo nespavanje🥳

16. Siječanj 2020. 10:16

Lavica27

LoSa ma mislim da ce sutra pustit uplatu,najkasnije u ponedjeljak!
    Reservednisam upratila kolko cesto se budi jesti u noci? Ako je na 3-4 sata to je sasvim normalno… I mislim da je nerealno da ocekuje da dvomjesecno dijete odviknes od nocnog obroka. Moja je meni s njenih 9 mjeseci rekla da izbacim nocni podoj. Kad sam pitala zasto,pa mama jel vi jedete po noci? Pa doktorice ne jedem al ja ni ne rastem 5 cm svakih par mjeseci🙄🙄🙄
    Ugl ja sam joj davala do njene cca godine i pol,pa zamijenila cajem, sad ne pita al da pita vodu joj dajem. P.s. pozdrav tvom optimističnom budjenju od pola godine🤞😁 Da ti budem iskrena svaka cast djeci koja spavaju cijelu noc (iako sam se uvjerila da mame lazu,kazu beba im spava cijelu noc uz 2-3 podoja-nemoj me zaj… onda ne spava cijelu noc🙄🙄) al eto moja skoro tri godine i jos uvijek nemirno soava. Noćas je vikala da joj je vuk u sobi pa smo naizmjenicno muz i ja isli do nje 3-4 puta pod 15ak min. Jedva cekam duplo nespavanje🥳

Ha ha... tako je meni nedavno jedna mama rekla da njena mala spava cijelu noc uz 2-3 hranjenja... ja reko...pa onda ne spava cijelu noc ako 2-3 puta jede tokom noci  Moj isto spava po 2-3 h pa onda ura jer hoce jesti. Primijetila sam da puno bolje spava ako smo raj dan u setnji na zraku.

mala.le.90.
    16. Siječanj 2020. 10:19

Boze, jadna sofi, pa treba joj spomenik dic kad rodi...
    Moj malac legne najdalje u 20h, jede oko 22, oko 2 i ujutro oko 6...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

samojed
    16. Siječanj 2020. 10:36

Jutro cure sretno vam danas na pregledima 
    Petra sretan rodjendan sve najljepše ti želim 🎊🎇
    Lavica opaa pa ti se ubrzo mazis sa svojom bebicom 
    Baš mi je žao Sofi stvarno u potpunosti za ne povjerovati dal su ti doktori normalni 
    Ja imam najmanje robice 50imam oko 7 bodica i par pidjamica najviše imam 56 62  

Reserved123
    16. Siječanj 2020. 10:41

Razumijem ja to ali ocito sam okuzena tim lazljivicama 🤣🤣🙄🙄🙄
    Jednoj spava od 23 do 4 i pa mu stavi dudu i spava do 6, drugoj od 22 do 7 (to su sve bebe od 2 mj) trecoj isto tako. A moj su budi ovako. Od 20-23 spava pa jede pola sata, u 1 se budi i onda krece akcija. Pola sata- sat jede (dakle to je vec 2) i u 3 se budi.
    Onda ide oko 4-5  budenje i u 7. Neznam meni se to isto cini puno budenja. Prvo mi je dijete pa slusaj sve savjete vjerovatno bi bilo bolje ne al 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• thinkpink1
    16. Siječanj 2020. 11:13

Jutro curke!
    Sretno na danasnjim pregledima! 
    Petra tebi zelim sretan rockas, i ono kaj Lavica veli, da pocnes ucit odmarat od sad pa nadalje, da nije samo trenutna odluka❤❤❤ ps.danas jos jedna kraljica koju znam ima rockas, a to je moja majka...tako da vam zelim beskrajnu srecu🥰🥰🥰
    Ja sam mislila da cu poludit nocas od migrene. Cijelu trudnocu je bio mir, al nocas je sve nadoknađeno🤯🤯🤯 Valjda i podsvjest radi kako se blizimo terminu, nemam pojma...🤷🏻‍♀️
    Grizli i Lavice, da, mislim da je to posebna veza između oca i kceri...ja ga nikad nisam vidjela takvog, kad je vadio stvari iz vrecice za svoju princezu, oci mu se caklile od srece, ko da je bio na rubu suza a istovremeno ekscitiran...tako da mislim da cu promjeniti outfit za curku za izlazak iz bolnice i obuci joj nesto od toga sta joj je jucer kupio i dam mu dodatno na važnosti da bude ponosan tata jer je fakat zasluzio...❤❤❤
    Sofi nadam se da je porod gotov do sada i da se zasluzeno odmaras!🤗

Damnarexx 🌺
    16. Siječanj 2020. 11:51

I meni je pocelo utjecat na psihu... Nocas sam opet sanjala da sam prokrvarila😟

Takodjer, Sofi nadam se da se mazis sa bebicom :)
    -
    Svi su rekli da zadnji mjesec sporo prolazi, meni unatoc ovom sugavom smrdljivom vremenu (pokusavam ne izlaziti bas) i dalje vrijeme lijepo tece 🤞😁
    I ne mogu vjerovat da mi je za 20dana termin🙈 Nemam neki osjecaj ocu li ranije/kasnije...radje bi ranije nego da predjemo termin🙈

mrgud_zg
    16. Siječanj 2020. 12:03

Reserved moj isto nema raspored po noci. Nekad se budi u 1 nekad u 3, 4,5, nekad 2 puta nekad 3. Nekad jede pol sata nekad 10 min. Nekad bi odma zaspao a nekad bi se nosio. Doslovno nam ni jedna noc nije ista. Nismo jos imali drugo vaganje ni posjet pedijatru 
    Ps jel ima netko preporuku za pedijatra na istocnom dijelu zg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.