Moj se budi tocno svaka tri sata i jede, predvidljiv je pa ja 15 min prije navojem sat i cim se probudim flasica je tu. Da izbjegnemo dreku
I cini mi se da njima puno znaci friski zrak. Evo moj cijelo jutro neki nemiran. Obukla sam ga i stavila na terasu i sad mirno spava.
Petra ,sretan rođendan :)
Cure ,savjet za robicu . Moj se rodio 52 dugačak i neke stvari 56 su mu na knap čak . Ne zaboravite na pelene koja budu dosta nize zbog pupka pa zauzmu mjesta . Mislim da će kroz neka dva tjedna totalno prerasti 56 ,tako da sam već pripremila 62
Mare ,kako ste vas dvoje ?
Da razumijem ja to sve ali nekad imam doslovno 1 sat spavanja. Bila bi sretna da se to malo produzi. Dosta zena mi savjetuje da dam vecer AD ali nebi kad vec imam svoje mlijeko. Znam da nemoze neki ritam dobit i da je jos malen ali kad bi to navukli na 3 sata bilo bi super
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Cure kod mene nista...trudovi ravna crta, iako imam kao menstrualne bolove ali nije jako i nije pravilno. Nije doktorica nista komentirala za procjenu tezine, kontrola za 2 dana...i to je to...
L 💛
Moj je isto cudan sa spavanjem. Al rezi pa se probudi i samo gleda. Ne place da je gladan. Ispalit cu s tim rezenjem po cile dane i noci. Na trbuhu odmah zaspe nece da se odize, u baby gym takodjer. Zapravo on bi samo jeo i spavao.
url=https://lilypie.com]
Ima li itko da je krstio dijete iz ove grupe? Mi planiramo za 15ak dana pa me zanima sto obuci na svecano odjelce...kaputice nisam vidjela za male bebe u tom uzrastu, tek od 6 mj pa nadalje😩
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Thinkpink tocno tajnpogled je moj imao danas kad je birao 1 igrackicu za bebu. Dogovor je bio daprvu neku zvecku ili onu tjesilicu on bira. Naravno uzeo neku rozu zirafu ili kravu ne znam sta, al nek mu bude.
Losa ja sam kupila na wish paletic od 3 komada tih produzetaka i bas su ok kvalitete i izdrzljivi mi izgledaju.
Moj pregled danas obavila neka mlada gin, al sve ok, doduse njene mjere su sve za 4 dana manje, al je odmah rekla da to ovisi od gin do gin kako gledaju i sto mjere. Al bitno da djete raste, protoci dobi, plodne dovoljno... Moji bljeskovi su opet rezultat sto se gospodicna preselila sa jedne strane na drugu i to redovito prakticira sva 3 dana.
I onda obavili konkretan shopping u c&a 30% popusta na vec snizeno i kupila jos 3 pidzamice 68, dakle 62 sto mi falile za 55 kn. U lidlu nisam na kraju nis uzela jer sve sto mi se svidjalo nije bilo broja, al sam uzela 2 plahte donje taman ispate se 44 kn dodju. Mm kupio igrackice svakakve danas si bas dao oduska. I uzela na kraju sterilizator za mikrovalnu jer sam od prijateljice dobila naputak da nam to zeli pokloniti i dala mi zena novce za to, pa eto sad i to imam. A mm za rodjendan pozelio si multipraktik da bebi ima u cemu kasice spremat. 🤣 I sad krepana idem doma jer mislim da ce mi kriza eksplodirat od stajanja.
Super za pregled Grizli😍
Da vam javim, Sofi je zavrsila na hitnom carskom i stigao nam mali Leon😍 Ne znam hoce li se i ona javiti sada, ali eto, da znate😁 Vjerujem da ce se ona javiti ako ne sad onda kasnije kad odmori malo, sve je u redu i s njom i bebanom🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji