Evo cure i mene.
Petra sretan ti rođendan i da mirno dočekaš svoj porod
Sofi iskrene cestitke i stvarno nevjerojatno nakon 3 dana patnje da HITAN carski
Ja sam obavila pregled, sve je u redu, protoci dobri, plodne dovoljno, napokon smo dobili i sliku da vidimo dijete jer se nikad ne zeli slikati, ali evo danas nakon malo mrduckanja smo uspjeli i smije se na slici 😀 muz kaze da lici na mene 😀
a pogotovo tezinom jer smo vec sad na 3.056 kg 😀😀
iduca kontrola 24.01. u bolnico, krecem svecano ma CTG.
I da , sutra nam dolazi oprema od grada… bas s
se veselim 😀
Pozz curke, cestitke na dobrim pregledima.
Petra, sretan rođendan 😘
Nita, bome velika beba ko moja i Lavicina 🙈🙈
Grizli, ja idem na pregled ipak 20.1. umjesto 22.1. pa azuriraj pls kad stignes 😃
bome neurekle se 😀😀
vidjet cemo na porodu bas kolike ce biti.
Čestitke na dobrim pregledima :)
Sofie čestitam 🎉🎉🎉
Eto tri dana muče ženu i sad još carski..pa ludim.
Losa totalno sam si zamislila kako luftiras malog na balkonu 😂😂😂😂😂
Dalindas dobro smo al eto još smo u bolnici. Povisen mu je crp al je u opadanju i na granici (za dobro) pa će čekati do sutra ako ne nastavi padati dat ce mu antibiotik.
Šta reći..sutra sam već tjedan dana u bolnici xD Al sta je tu je..samo neka je sve ok. Rekla sam da sam u ukletoj sobi..jednoj cimerici ono mala sa srcanom manom, drugoj bebu stavili na neonatalogiju i isplasili je sa sepsom (dns su ipak negativni nalazi 🙏🙏) i onda i ovaj moj ne može nikud zbog crpa.
Jedva cekam doci kuci da luftam sise..papa ko pravi al mi ih je malo načeo..a jbg ne mogu ih bas na izvolte drzati tu 😂
Cima bila sam u utorak na UZV.
Nita kod tebe isto velika beba....bit ce nam veselo 😀😀
Evo taman sto sam rekla da se vise nista ne dogadja, dosla ja sad kod svojih na kavu i osjetim nesto mokro...vec sam mislila da sam se upiskila a ono sluzni izasao...i to dosta... 😨
L 💛
Sofi cestitam i zelim ti brz oporavak!! 🤗🤗
I bas mi je zao sto su te tako namucili....stvarno mi nisu jasni s tim maltretiranjem i onda carski, mogli su to prije 3 dana rjesiti 😡
L 💛
Cima bila sam u utorak na UZV.
Nita kod tebe isto velika beba….bit ce nam veselo 😀😀
Evo taman sto sam rekla da se vise nista ne dogadja, dosla ja sad kod svojih na kavu i osjetim nesto mokro…vec sam mislila da sam se upiskila a ono sluzni izasao…i to dosta… 😨
bome skroz veselo, da...
a nekako se tjesim, npr prijateljica lezala u bolnici i pustili je s 33 tjedna kao kad je beba dosla do 3 kg. Na kraju rodila u 38 tjednu, mala 2800.
S druge strane, ja imala 3550 i na kraju na carski se rodila, a mlađi brat 4100 i mama kaze da je bio super porod s njim 😀😀
Tako da, mozda ne bude tako tesko 😀😀
Sofi cestitam 💞💞 a sto cu ne bi komentitala porod.. Ne znam sto se dogadjalo i zasto je tako dugo trajalo.. To ces nam nadam se ispricati kad malo dodjes k sebi... Vazno da je proslo..
DeeSB hm kod tebe se kuha na veliko .. I meni je danas bilo tog gustog iscjetka kad sam se obrisala Al ne bas puno i skroz cisto bijelo li jako gusto.. Jel kod. tebe ima sukrvice kako izgleda?
Cure super za preglede🤗
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Uf curke, lijepe velike bebe 😁😁😁
Ja se iskreno nadam da cu sutra saznati koliko imamo kg 🤞😁 zadnji put 33+2=2100g.
-
Cure koje nisu jos rodile... Sta pijete od vitamina? I da li sta pijete?
Ja sam prestala sa Mg, a nastavila sam piti Elvit Prenatal, Kendural C (zeljezo) i Omega 3 (tu jos imam 1 kapsulu..ne znam dal da kupujem jos jednu bocicu) 🤔
Sofi cestitam 💞💞 a sto cu ne bi komentitala porod.. Ne znam sto se dogadjalo i zasto je tako dugo trajalo.. To ces nam nadam se ispricati kad malo dodjes k sebi… Vazno da je proslo..
DeeSB hm kod tebe se kuha na veliko.. I meni je danas bilo tog gustog iscjetka kad sam se obrisala Al ne bas puno i skroz cisto bijelo li jako gusto.. Jel kod. tebe ima sukrvice kako izgleda?
Cure super za preglede🤗
E meni je tako bilo zadnjih par dana - gusti bijeli iscjedak, i onda jucer onako smeckasto ali malo. A danas mi bas dosta izaslo isto tako zuto smedje sluzavo - uglavnom fuj. I proslo mi je gacice, dnevni ulozak i na hlace da sam izgledala kao da sam se upiskila...morala sam se komplet presvuci. ( Sorry na detaljima hahahaha)
L 💛
Uf curke, lijepe velike bebe 😁😁😁
Ja se iskreno nadam da cu sutra saznati koliko imamo kg 🤞😁 zadnji put 33+2=2100g.
-
Cure koje nisu jos rodile… Sta pijete od vitamina? I da li sta pijete?
Ja sam prestala sa Mg, a nastavila sam piti Elvit Prenatal, Kendural C (zeljezo) i Omega 3 (tu jos imam 1 kapsulu..ne znam dal da kupujem jos jednu bocicu) 🤔
Ja pijem samo PreMama, omega3 nisam ni pila jer je ima u tim preMama, tak i folacin prestala na pocetku trudnoce (moja frendica pije i folacin i prenatal i omega3) tak da ne znam.
Jesi počela s cajem od lista maline?
--
Sad ste me totalno uplasile, i meni je danas iscjedak obilan! Morala se presvuc 😕 al nije bilo krvi nit ista slicno pa se nisam nesto alarmirala..
Sortiraj odgovore
Najstariji