Cure dal vama na ctg-u beba ima uvijek iste otkucaje? Mislim ono prosjecan broj koji napisi? Meni do sad svi ctg-ovi imali 130/min cak i kad je beba spavala i nije biljezio pokrete. A jucer bas gledam prosjek je 120/min vecina otkucaja je oko 110, a kod pokreta su isli do 140. Dr nista nije komentirala, al meni je to bas upalo u oko. Jel moguće da beba pred porod ima manji broj otkucaja ili je to samo do momenta?
Jutro cure😊 Sretno danas na pregledima, 💞💞
Grizli mojem su u prosjeku oko 160 otkucaj s tim da variraju i od 130 kad je mirniji i do 180 kad se vrti Al neki prosjek je tako izmedju 150 i 160.
Mare bas se dobro prilijepio na ciku🤗 nadamo se da je crp ok i da idete kuci❤️
DeeSB ima li sta nova ddns na termin?
A mene su nocas tj jutros uhvatila dva malo jaca priprema truda ali me strefila jaka bol u kutu gdje mi je rez od carskog bas onako ko grč. I to oba puta. I sad me frka hoce li me taj rez boliti u trudovima i jel to uopce normalno? 🤔
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sretno curke danas 🤞
Grizli htjela sam ti odg za ctg al baš proučavam i ništa jako ne kužim.. ja bih rekla da je meni uvijek oko 130/140, kad se miče cca 160. Evo sad prošli put je prvi put bilo jače, na samom početku i na kraju je baš bila aktivna i onda joj idu do nekih 170-80
[/url
Jutro cure i sretno na pregledima 🤞
Koliko CTG traje, nisam do sada bila..
Meni na ctg-u isto uvijek bilo od 130-140 ali bome u trudovima su isli do 170. Cak i u laganim trudovima.
Minimalno 15-20 minuta...sve zavisi kolika guzva u ambulanti...ako je beba uspavana zna potrajati i duže.
15-20min minimalno, ako je jako uspavana beba dok se ne razbudi, ja sam prvi put bila skoro 45min
[/url
Moja je beba bila non stop uspavana, znala sam bit satima spojena na ctg...al to vam stvarno nista ne znaci, ima zena jutri urade ctg, budu one crte ravne ko livada, dodju popodne i rode...sa mnom su bile 2 takve zene u sobi...
Meni jutri med sestra rekla "mali ti je ziv, ali je jako cudan", otkucaji valjda bili preslabi, a popodne ctg ucitao trudove...
Tako da...bit ce vam lakse ako ne mislite o tome😊
A potkosulje iz Lidla su meni super, zao mi je sto sam uzela samo 2...jer ne nosim grudnjak, one imaju postavu...vel 40/42, a ja sam mrsavica...i odlicne su mi...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro curke!
Super za jucerasnje uredne preglede i neka tako budu i danas!
Mikio i Petra hvala🤗🤗
Grizli ja sam zadnja dva puta radila ctg. Prvi puta je prosjek bio oko 140, sa ispadima kad se curka uznemirila do 180, al kak su njoj rasli otkucaju automatski su i meni. Zadnji puta je prosjek bio isto oko 140/min, ali je curka bila pinkicu mirnija pa puls nije imao tolke izlete, ni kod nje ni kod mene...
Mare vidis da ipak nije ljenjivac cim je ispraznio obje sise😂😂😂
I ono sto je spomenula Losa vezano za veličinu oblekice. U potpunosti podrzavam to za preduge rukave, a i hlacice koje su zajedno sa stopalicama bi trebale biti komotne zbog refleksa automatskog hoda, jos pogotovo ako ce neka koristit maramu ili klokanicu.
Jos sam nesto htjela prokomentirat, al sam zaboravila🙄🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji