Cure seetno danas! 🤞
Sto se cica tice, meni su bas bile jako narasle, al nakon 10-14 dana poslje poroda ko da su splasnule, ima mlijeka ok al nisu vise baloni, ne rade mi se ni kvrge ni nis. Ja sam na kraju uzela potkosulje s. Ja sam prije uvijek bila “komad” zene 🙈 al ovaj porod me ocito totalno iscrpio, i dojenje isto. Usukala sam se. Bas mi mama jucer govori da nisam tak bila mrsava godinama, al stvarno se trudim jest dovoljno zbog mlijeka.
Beba puno ti hvala na preporuci za pedijatra 👌. Mi isto spadamo u taj dz pa cu onda zvat tu dr 👍
Da da i mojoj kad ima pokret najcesce neki high kick onda otkucaji idu od 90 do 170, al onako u mirovanju izmedju pokreta vecinom je oko 130 joj uvijek bilo a jucer 120, s time da dosta vremena je crta oko 110 i to mi je bas upalo u oko. Drugo sta je onaj riau sta oznacavaju protoke inace bili 0,63-0,67, a vidim jucer da je zapisala 0,57. Naravno da odmah moj mozak krene mislit da bebi fali kisika. Iako je ta gin sve manje izmjerila i plodne je napisala da je 10, do sad je bilo 12-16. Al ctg nije do njenog ocitanja i uzv nego do strojceka na kojem sam i neku dan bila, a onda je beba bas bas bila skroz mirna, jucer se gibala. Kazem nista nije konstatirala ova gin, al ne mogu se primjetiti razlike. Ja nemam trudova uopće pa ni ne znam kako reagira na trudove. Meni je ta linija trudova ko ekg mrtvaca. Ispod onog broja 20.
E da za klokanicu ja imam onu ergobaby sa dodatkom za novorođenče al ja uopce ne kuzim kako se bebu u to stavi. 🙈 Morat cu sad to ici prouciti dobro da si Thinkpink spomenula to.
Ja imam osjecaj zadnjih par dana da sam ja zaboravila apsolutno sve o oblacenju, disanju, lupanju i njezi bebe, dojenju. Meni ko da neko prica na kineski kad nesto od toga prica ili dok citam.
Nabrzaka da prokomentiram,mojem su visoki otkucaji jer primjetim da od tri ctga sta rade moj se cuje najbrze al svima je normalno to bilo...a plodne vode se ne brini,u tvojim tjednima je 10 normalno. Meni je sad 11,s prvom mi je bilo 9 dan prije poroda s 39tjedaana a siva zona je AFI 5-8.
I da ocito nema do ponedjeljka naknade LoSa😕
Buuu za naknade uvijek su prije 20.-og bile no ocito se promijenilo.
Meni je termin trebao bit danas a mali je vise od 2 mjeseca starc
Daaa ni ja nisam dobila poruku na egrađanin, tugica. LoSa ti si 12.10. rodila jelda? Znam da je bilo davno i znam da je bio šok 😮, super si ti to ishendlala..
[/url
Buuu za naknadeuvijek su prije 20.-og bile no ocito se promijenilo.
Meni je termin trebao bit danas a mali je vise od 2 mjeseca starc
Losa bas sam to primijetila jutros na ovoj lentici tvojoj dolje 🤗🤗🤗 super ste vas dvoje to odradili, super!!!! Samo hrabro naprijed kao i do sada. A ovo za naknade, na zalost taman im nedjelja pada na 19. zato je tak, a 17. im je ocito prerano da ih puste 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Grizli to si dobro prouci jer masa roditelja ne smjesti pravilno bebaca u to. Ono sto ti samo mogu ovak opisat je da obratis paznju da ti bude glavica djeteta dovoljno visoka (da ju mozes poljubiti bez sagibanja glave) i polozaj kukova i nogica da ide u slovo M. Ono sto bi ti savjetovala da pitas na prvom pregledu pedijatra, jer znam da neki ne preferiraju nošenje prije 4.mj.staosti, al to je sve individualno o stavu pedijatra, kao što vidim da se niti svi ne pridrzavaju istog prirasta u tezini, a kamoli neceg drugog...
Daaa ni ja nisam dobila poruku na egrađanin, tugica. LoSa ti si 12.10. rodila jelda? Znam da je bilo davno i znam da je bio šok 😮, super si ti to ishendlala..
12.11 :-)
LoSa To sam i mislila da, jedno mislim, drugo tipkam :-)
Petra prošli mjesec su komplikacije legle 17. pa sam se ponadala..
Grizli Ja sam dobila ergobaby maramu i još jednu klokanicu i to mi tako u teoriji djeluje super ali me totalno strah, proučavam baš.. mislim da je najbolje da ti pokaže netko tko prakticira.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji