Macutica bit ce to dobro.. Bolje da si pod nadzor a i vec si zagazila u visoke tjedne tak da vjerojatno nece puno ni cekati za carski.
Petra super za pregled!
Lavice tvoja dan se blizi💞💪
DeeSB kakva je situacija🙂
Cure koje ste uzimale u lidla potkosulje za dojenje jesu li imale postavu ispod? Meni sad muz kupio pa mi se cini da ce mi ta postava bas smetati🤔
Hvala, vjerujem i ja da je tako, a u zadnjem tjednu ovog mjeseca bi trebao biti carski, pa cemo vidjet hoce li sve biti po planu.
Kupila sam ja danas potkosulje, imaju podstavu za grudi, djeluje mi ok, mada ti ja nemam bas velike pa me ne stisce nista, mozda nekog tko je malo obdareniji bi stiskalo, ne znam..
Ja kupila u trudnoći i umjesto da sam uzela vecu velicinu ja uzela cca po sebi...evo dns ju htjela obući...ne da mi sise ne stanu unutra nego nema sanse. Ne mogu vjerovati koliko su ogromne 😂 Nisu jedan nego min 3 broja veće 😂😂 tako da racunajte na to da ne prodete kao ja.
Mali mi ima privatnu mljekaru 😂😂
Kod mene jos nista posebno...samo menstrualni grcevi, ali nisu tako jaki i nisu pravilni...valjda cu skuziti kad bude zaprave 🤣🤣 Kraljica se lagano vrti, namjesta...mislim da necu nocas (valjda). Pranje kose ostavljam za sutra, moram jos malo i stan srediti 😂
Isto imam te potkosulje iz Lidla i na pocetku mi je ta guma ispod sisa smetala al sam se naviknula. Ali svidja mi se sto su podstavljene pa mi ne treba grudnjak ispod.
A sto se tice prenatala ja sam ih prestala piti kad sam pila antibiotike jer mi je bilo previse tableta i sad nikako da opet krenem...a planirala sam isto zbog kose hahaha Inace sam imala dugo kratku kosu, sad mi je bas narasla, i gusta je i ne moram prati svaki dan ili svaki drugi kao prije...ja bi da tako i ostane 😁😁
L 💛
Reservedmoj isto nema raspored po noci. Nekad se budi u 1 nekad u 3, 4,5, nekad 2 puta nekad 3. Nekad jede pol sata nekad 10 min. Nekad bi odma zaspao a nekad bi se nosio. Doslovno nam ni jedna noc nije ista. Nismo jos imali drugo vaganje ni posjet pedijatru
Ps jel ima netko preporuku za pedijatra na istocnom dijelu zg?
Mi smo kod dr. Božena Hader u Domu zdravlja Ivanicgradska,, već devet godina.. Žena je divna, izvrsna!
Grizli vec 39. tt. Jel ima kakvih naznaka da dolazi curica? Nazalost ne stignem citati pa da pitam. I svim curama veliki pozdrav.
Vidim da se prica o potkosuljama za dojenje. Ja si narucim od h&m. Imaju dvije u paketu i meni je velicina koju nosim i kad ne dojim S, a lidlova mi je M. I samo to nosim stalno, grudnjak rijetko obucem.
Ja nosim grudnjake za dojilje ili one kao sportske grudnjake.
Meni je jos kosa ok... no ocekujem da ce uskoro pocet padati.
Dobro jutro..sretno na pregledima danas :)
DeeSb jel krenulo?☺
Mi smo sinoć sisali od 22:00 do 01:30..obje sise ispraznio i u međuvremenu dvije pelene napunio 😂 Više sam gledala kud stane toliko u njega al se sjetim treci dan..skok u razvoju.
Držite nam fige da nas puste danas.
PREGLEDI
17.01. - PetraB
17.01 - Omerta
17.01. - C1M4
17.01. - Damnarexx
17.01. - Samojed
20.01. - Lunica
20.01. - Lavica
20.01 - Valkris
21.01. - Lavica CR 😁
21.01. - Točkica
21.01 - DeeDee
22.01. - Anna
24.01. - Nita9999
Jutro svima! Sretno na pregledima, ctg-ovima, porodu ako nekome krene, a mislim da je DeeBS ozbiljna kandidatkinja.
Vezano za cice primjetila zadnjih dana da su mi narasle 😁... To se na moju mizeriju i te kako primjeti, a i pocela sam primjecivati da mi kad skinem grudnjak bradavice budu bjelkaste.
Kengurice je je 39tt danas, nestvarno mi skorz. Nema jos nikakvih naznaka ozbiljnih. Ctg ne pokazuje ni pol truda, zatvorena na zadnjem pregledu iako je beba nisko dole jos od pocetka 12 mj pa su cak prognozirali i prijevremeni 🙈. Cekamo sa se gospodicna odluci upoznat svoje lude roditelje. Kako si vi? Raste bebica?
Jutro! Ima nas bas danas pa sretno cure! 🤗
Jao ispadanje kose 🙈🙈🙈... Daaa, i nakon prvog i nakon drugog to je bilo nesto strasno. Meni je jedino pomogao afroditin sampon od koprive. Kad kazem pomogao, ne mislim da je stalo nego nisam ocelavila skroz. Stabiliziralo se nakon nekih 6 mjeseci ako se dobro sjecam.
Kengurice bas mi je drago da si se javila. Kako ste se privikli?
DeeSB samo polako, sad ce to jos malo 😉
Mare evo 🤞🏼 da idete kuci danas pa da u miru luftas cice doma 🤣 iako kako su cure napisale, kad sam rodila luftale su se one i u bolnici, bez imalo srama, pa sve smo u istom problemu bile tak da samo ti njih luftaj 🤭🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji