ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Siječanj 2020. 21:51

O super PetraB za curke i uzivaj u danu!
    Damnarexx meni taman danas Izasla kutija Novalaca... sad gledam obzirom da idem u utorak na carski da odmah krenem s Postnatalom ili...kad se samo sjetim onog naglog opadanja kose nakon poroda muka me hvata😣
    Macutica sretno do kraja!
    Mare ma luftaj sise, vidjeli su ih na stotine,sloboda✌

Macutica
    16. Siječanj 2020. 22:01

Lavica27

O super PetraBza curke i uzivaj u danu!
    Damnarexx meni taman danas Izasla kutija Novalaca… sad gledam obzirom da idem u utorak na carski da odmah krenem s Postnatalom ili…kad se samo sjetim onog naglog opadanja kose nakon poroda muka me hvata😣
    Macutica sretno do kraja!
    Mare ma luftaj sise, vidjeli su ih na stotine,sloboda✌

Hvala ti!
    Kakvo opadanje kose, ajme?? 

Lavica27
    16. Siječanj 2020. 22:05

Mislila sam da smo pricale vec prije o tome... nek se jave cure koje su rodile sa svojim iskustvima,ali meni je u prvoj trudnoci (a i sad) bila bas bujna kosa,nije ispadala,nokti cvrsti itd. E onda sva ta bujna kosa koja ne ispada naglo krene padat tamo cca koji mjesec iza poroda. A imala sam tad do pola ledja kosu,muz je samo gundjao zamnom da je svuda moja kosa,ko da sam ja kriva😂

Macutica
    16. Siječanj 2020. 22:11

Lavica27

Mislila sam da smo pricale vec prije o tome… nek se jave cure koje su rodile sa svojim iskustvima,ali meni je u prvoj trudnoci (a i sad) bila bas bujna kosa,nije ispadala,nokti cvrsti itd. E onda sva ta bujna kosa koja ne ispada naglo krene padat tamo cca koji mjesec iza poroda. A imala sam tad do pola ledja kosu,muz je samo gundjao zamnom da je svuda moja kosa,ko da sam ja kriva😂

Au, mislila sam da se to prije događalo dok nije bilo toliko vitamina za trudnice. Kasnije ti se progustila. opet kosa? 

Lunica
    16. Siječanj 2020. 22:17

Macutica bit ce to dobro.. Bolje da si pod nadzor a i vec si zagazila u visoke tjedne tak da vjerojatno nece puno ni cekati za carski. 
    Petra super za pregled! 
    Lavice tvoja dan se blizi💞💪 
    DeeSB kakva je situacija🙂
    Cure koje ste uzimale u lidla potkosulje za dojenje jesu li imale postavu ispod? Meni sad muz kupio pa mi se cini da ce mi ta postava bas smetati🤔

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Macutica
    16. Siječanj 2020. 22:29

Lunica

Macutica bit ce to dobro.. Bolje da si pod nadzor a i vec si zagazila u visoke tjedne tak da vjerojatno nece puno ni cekati za carski.
    Petra super za pregled!
    Cure koje ste uzimale u lidla potkosulje za dojenje jesu li imale postavu ispod? Meni sad muz kupio pa mi se cini da ce mi ta postava bas smetati🤔

Hvala, vjerujem i ja da je tako, a u zadnjem tjednu ovog mjeseca bi trebao biti carski, pa cemo vidjet hoce li sve biti po planu.
    Kupila sam ja danas potkosulje, imaju podstavu za grudi, djeluje mi ok, mada ti ja nemam bas velike pa me ne stisce nista, mozda nekog tko je malo obdareniji bi stiskalo, ne znam.. 

Lavica27
    16. Siječanj 2020. 22:34

Macutica ma je naravno, vratilo se sve na svoje all mi je odjednom bas bio sok. 
    Lunica da,sad nas je dosta pred finishem🙈🙈 Svi me pitaju jesam uzbuđena a ja samo razmisljam sta jos nisam oprala ili ocistila. Lude zene... 
    Ja otkad ne stavljam utrogestan sam preeeeeporodjena po pitanju iscjetka. Samo se nadam da mi lohije nece trajat 6-7tjedana kao iza prvog poroda🙄

Grizli
    16. Siječanj 2020. 22:36

Lavice mislim da mozes bez problema pocet sa postanatalnim vitaminima. Koliko sam sastave gledala nesto se razlikuje al nije to znacajno, sad i tako beba uzima sto joj treba nema vise razvoja organa ni nista vec sam bucmanje bebe tako da bolje mozda odmah taj da uzmes. Opadanje kose i prvi put kad si to spomenula mi se smracilo, a sad jos dodatno... Opada mi cijelu trudnocu kosa pd 21 dlake koliko sam imala prije trudnoce ostalo ih cca 15, nakon poroda valjda budem celava. Rekla sestri da mi pripremi jednu svoju periku. 😒 Ne znam sta bi bilo da ne pijem prenatale.

Lunica
    16. Siječanj 2020. 22:55

Macutica

Lunica

Petra super za pregled!

Hvala, vjerujem i ja da je tako, a u zadnjem tjednu ovog mjeseca bi trebao biti carski, pa cemo vidjet hoce li sve biti po planu.
    Kupila sam ja danas potkosulje, imaju podstavu za grudi, djeluje mi ok, mada ti ja nemam bas velike pa me ne stisce nista, mozda nekog tko je malo obdareniji bi stiskalo, ne znam..

Ja sam ta😆 zato me i stisce.. Imam malo vece inace sam normalne građe.. Al stala sam u L😆 malo me steze onaj rub od postave ali vise zbog trbuha tako da se nadam da ce poslije poroda bit ok ili cu ga jednostavno maknuti

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Macutica
    16. Siječanj 2020. 23:06

Lunica

Macutica

Lunica

Petra super za pregled!

Ja sam ta😆 zato me i stisce.. Imam malo vece inace sam normalne građe.. Al stala sam u L😆 malo me steze onaj rub od postave ali vise zbog trbuha tako da se nadam da ce poslije poroda bit ok ili cu ga jednostavno maknuti

Ma bude lakse malo kad trbuh nestane, a stvarno su dobre i povoljne, inace ih ne bi kupovala.. Super je sto su malo duze, pa ih mislim nositi u bolnici sa d. dijelom pidzame. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.