Sretan rodjendaaaaan Petra🥳🥳🥳🥳 Zelim.ti za ovaj rockas da se.naucis odmarat😂
Joj sofi😣😕
Grizli mislim da si ti pitala za naknade kad isplacuju..na MFIN pise 21.1.sti je cudno jer je to ful kasno,ali i kad je pisalo tipa izvrsenje 19.u mjesecu meni bi 17. na e-gradjani ujutro dosla obavijest i sjela lova popodne...
Losa hvala za iskustvo onda necu jis kupovat 50 jer imam nekih 6 bodija od c&a koji su onda zapravo mi taj 50,a kupila sam i one umetke za produziti bodij ako je bebica duza, a tanja da joj 56 ne bude siroko, a kratko. To mi je patronazna jedna predložila pa cemo i to probati dal funkcionira. A u Lidl sam rekla mm da idemo popodne jer ako idemo sad ujutro i svega bude brojeva da cu sve kupiti jer mi je predivno i musko i zensko. 🤗
PetraB ma poslala bi ja tu svekrvu u 3... Nek dodje pomoc ako joj jw vec tako bitno da cuvas njenu unucad. Meni svekar i svekrva idu na zivce jer kad zovu pitaju kako je NJIHOV beba. Mrs! Rekla sam im neki da evo vasa beba je dobro uskoro slavi 33. rođendan i ima 125 kg pa mislim da ga ne trebate vise zvat bebom.
Jutro cure....kod mene nista, malo sam imala kao grceve sinoc ali nista posebno. Sad kad sam odspavala sve po starom heheh i sluzni je stao. Valjda me toliko panika oprala pa lopuza ceka da se skuliram 🤣🤣 Evo spremam se za ctg pa cu vidjeti dal on sta pokazuje...
Nadam se da ce to mucenje za Sofie brzo zavrsiti. Nije mi jasno sta forsiraju toliko...ako ne ide - ne ide. Bolje onda carski jer to nije dobro ni za nju ni za bebu....ccc.
L 💛
PREGLEDI
16.01. - Nita9999
16.01. - PetraB
16.01. - Grizli
16.01. - Lorija
16.01. - DeeBS
17.01. - PetraB
17.01. - C1M4
17.01. - Damnarexx
17.01. - Samojed
20.01. - Lunica
20.01. - Lavica
21.01. - Lavica CR 😁
21.01. - Točkica
22.01. - Anna
22.01. - Valkris
Meni je 21.01. idući pregled pa kad stigneš ubaciti..
Ovo sa sofie me šokiralo, šta je to moguće u 2020., Isuse Bože..
Sretno svima na pregledima, DeeSB javi nam se nakon ctg-a.
Petra sretan rođendan, pridružujem se Lavičinim željama 😄
[/url
Moj je 51 cm i ako je pao na kilazi mozda je oko 3,300 i evo jucer ga stisli u body i odjelce 50...premalo mu..samo klizi s ramena.
Sretno na pregledima danas.
DeeSb tebi drzim fige da krene...bez brige..meni je sluzni par dana ispadao...taman pomislim ispalo sve evo ga opet xD
Sofie drži se 💪 ovo je strašno i nepotrebno maltretiranje...i sad npr.moze i krenuti porod al se ne otvorit do kraja ili da se beba ne spusti i opet zavrsi na carskom a toliko dugo zenu maltretiraju..pa nabubat ih sve tamo.
Petra sretan ročkas...fina ti torta..ja gladna kao vuk.
Grizli svekrva 😂😂😂
Cure sretno svima na pregledima danas 😉💪
Petra sretan rockas!!!🎉🎉🎉🎂🎂 Zellim ti da Se bar na rockas uspijes malo odmorit 😉 i da ne cekas dugo pregled 🤞
Jadna sofi. Bas mi je zao. Nadam se da je ipak krenulo nocas i da je zavrsila s tim mukama 🤞
Ja poslala mm u lidl ranom zorom po potkosulje za dojenje. S obzirom da se mi jos uvijek uhodavamo s tim dojenjem ja sam flekava cijela. Mogla bi se presvlavit ko i bebac, vise puta dnevno 😂 Dobro da nigdje ne moram jos ic 😂 te potkosulje su nekaj najbolje ikad
Petra sretan ročkas!!
Grizli moj malac je dug a ne tako jak pa bi mi isto ti produzetki dobro dosli. Vidjela sam ih na Wish-u za par kuna.
Obavila sam Lidl. Kupila sam trenerkicu i bodice, nije uopce bilo brojeva manjih od 74, jedva sam od svakog jedno nasla. I uzela ssm jos 3 njihove tetre za 40 kn, super su im. Bas te njihove koristim za prekrivanje kolica. I kupila sam sebi grudnjak za dojilje, crni s nekim uzorkom. Bas mi lijep
Sretan rodjendaaaaan Petra🥳🥳🥳🥳 Zelim.ti za ovaj rockas da se.naucis odmarat😂
Joj sofi😣😕
Grizli mislim da si ti pitala za naknade kad isplacuju..na MFIN pise 21.1.sti je cudno jer je to ful kasno,ali i kad je pisalo tipa izvrsenje 19.u mjesecu meni bi 17. na e-gradjani ujutro dosla obavijest i sjela lova popodne…
Meni se isto 21. cini kasno Jel ima sanse da bude prije? Kartice mi dolaze 20.-og na nsplatu.
Sortiraj odgovore
Najstariji