ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Siječanj 2020. 08:02

Sretan rodjendaaaaan Petra🥳🥳🥳🥳 Zelim.ti za ovaj rockas da se.naucis odmarat😂
    Joj sofi😣😕
    Grizli mislim da si ti pitala za naknade kad isplacuju..na MFIN pise 21.1.sti je cudno jer je to ful kasno,ali i kad je pisalo tipa izvrsenje 19.u mjesecu meni bi 17. na e-gradjani ujutro dosla obavijest i sjela lova popodne...

Grizli
    16. Siječanj 2020. 08:03

Losa hvala za iskustvo onda necu jis kupovat 50 jer imam nekih 6 bodija od c&a koji su onda zapravo mi taj 50,a kupila sam i one umetke za produziti bodij ako je bebica duza, a tanja da joj 56 ne bude siroko, a kratko. To mi je patronazna jedna predložila pa cemo i to probati dal funkcionira. A u Lidl sam rekla mm da idemo popodne jer ako idemo sad ujutro i svega bude brojeva da cu sve kupiti jer mi je predivno i musko i zensko. 🤗
    PetraB ma poslala bi ja tu svekrvu u 3... Nek dodje pomoc ako joj jw vec tako bitno da cuvas njenu unucad. Meni svekar i svekrva idu na zivce jer kad zovu pitaju kako je NJIHOV beba. Mrs! Rekla sam im neki da evo vasa beba je dobro uskoro slavi 33. rođendan i ima 125 kg pa mislim da ga ne trebate vise zvat bebom. 

DeeSB
    16. Siječanj 2020. 08:04

Jutro cure....kod mene nista, malo sam imala kao grceve sinoc ali nista posebno. Sad kad sam odspavala sve po starom heheh i sluzni je stao. Valjda me toliko panika oprala pa lopuza ceka da se skuliram 🤣🤣 Evo spremam se za ctg pa cu vidjeti dal on sta pokazuje...
    Nadam se da ce to mucenje za Sofie brzo zavrsiti. Nije mi jasno sta forsiraju toliko...ako ne ide - ne ide. Bolje onda carski jer to nije dobro ni za nju ni za bebu....ccc.

L 💛

DeeSB
    16. Siječanj 2020. 08:05

I Petra sretan rodjendan!! 🎉🎉🎂

L 💛

DeeDee
    16. Siječanj 2020. 08:20

Grizli

PREGLEDI
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    16.01. - Grizli
    16.01. - Lorija
    16.01. - DeeBS
    17.01. - PetraB
    17.01. - C1M4
    17.01. - Damnarexx
    17.01. - Samojed
    20.01. - Lunica
    20.01. - Lavica
    21.01. - Lavica CR 😁
    21.01. - Točkica
    22.01. - Anna
    22.01. - Valkris

Meni je 21.01. idući pregled pa kad stigneš ubaciti..

Ovo sa sofie me šokiralo, šta je to moguće u 2020., Isuse Bože..

Sretno svima na pregledima, DeeSB javi nam se nakon ctg-a.
    Petra sretan rođendan, pridružujem se Lavičinim željama 😄

[/url

MaRe
    16. Siječanj 2020. 08:30

Moj je 51 cm i ako je pao na kilazi mozda je oko 3,300 i evo jucer ga stisli u body i odjelce 50...premalo mu..samo klizi s ramena.
    Sretno na pregledima danas.
    DeeSb tebi drzim fige da krene...bez brige..meni je sluzni par dana ispadao...taman pomislim ispalo sve evo ga opet xD
    Sofie drži se 💪 ovo je strašno i nepotrebno maltretiranje...i sad npr.moze i krenuti porod al se ne otvorit do kraja ili da se beba ne spusti i opet zavrsi na carskom a toliko dugo zenu maltretiraju..pa nabubat ih sve tamo.
    Petra sretan ročkas...fina ti torta..ja gladna kao vuk.
    Grizli svekrva 😂😂😂

mrgud_zg
    16. Siječanj 2020. 08:38

Cure sretno svima na pregledima danas 😉💪
    Petra sretan rockas!!!🎉🎉🎉🎂🎂 Zellim ti da Se bar na rockas uspijes malo odmorit 😉 i da ne cekas dugo pregled 🤞
    Jadna sofi. Bas mi je zao. Nadam se da je ipak krenulo nocas i da je zavrsila s tim mukama 🤞
    Ja poslala mm u lidl ranom zorom po potkosulje za dojenje. S obzirom da se mi jos uvijek uhodavamo s tim dojenjem ja sam flekava cijela. Mogla bi se presvlavit ko i bebac, vise puta dnevno 😂 Dobro da nigdje ne moram jos ic 😂 te potkosulje su nekaj najbolje ikad

Grizli
    16. Siječanj 2020. 08:41

PetraB sretan rođendan zaboravih napisat prije! 🎂🎂
    DeeDee ubacim

16. Siječanj 2020. 08:55

Petra sretan ročkas!!
    Grizli moj malac je dug a ne tako jak pa bi mi isto ti produzetki dobro dosli. Vidjela sam ih na Wish-u za par kuna.
    Obavila sam Lidl. Kupila sam trenerkicu i bodice, nije uopce bilo brojeva manjih od 74, jedva sam od svakog jedno nasla. I uzela ssm jos 3 njihove tetre za 40 kn, super su im. Bas te njihove koristim za prekrivanje kolica. I kupila sam sebi grudnjak za dojilje, crni s nekim uzorkom. Bas mi lijep 

16. Siječanj 2020. 08:59

Lavica27

Sretan rodjendaaaaan Petra🥳🥳🥳🥳 Zelim.ti za ovaj rockas da se.naucis odmarat😂
    Joj sofi😣😕
    Grizli mislim da si ti pitala za naknade kad isplacuju..na MFIN pise 21.1.sti je cudno jer je to ful kasno,ali i kad je pisalo tipa izvrsenje 19.u mjesecu meni bi 17. na e-gradjani ujutro dosla obavijest i sjela lova popodne…

Meni se isto 21. cini kasno  Jel ima sanse da bude prije? Kartice mi dolaze 20.-og na nsplatu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.