Petra hvala ti puno puno! Sve cu joj prenijeti!🤗🥰
Lavice bolje tih par dana ranije pa da znas tko ce te operirat i da si ajmo reći u sigurnim rukama, nego da padnes u ruke kome god i nekome ko nije bio prisutan na predhodoj sekciji. Mi cemo definirati za tjedan dana termin, s obzirom da je odluka pala na bolnicu. Joj, jos malo pa cu tocno znat kak se ti sad osjećaš...😬
Mare ne znam sta reci na takav odnos prema pacijentima. A ti se tješi da sutra "spavaš" u svom krevetu!😬
Ja doma imam pritajenog modnog gurua, a da to nisam ni znala😂😂😂 Muz prolazio kraj babycentra i kaze da ga je vuklo unutra i kupio preslatke stvari za obuci, a ja cijelo vrijeme ponavljam da imamo tolko stvari da necu morat u startu ni palit mašinu. Ono, musko, odvaljen od stijene, a sav se raznježi i rastopi na spomen svoje Frajle koja nam uskoro dolazi i samo ponavlja da nemre odolit...🥰🥰🥰
Ps.jos se nismo odlucili za ime. Oboje smo dali po 3 prijedloga i na tome je ostalo. Nismo ni suzili izbor😂😂😂
Jooj meni se sad uopce ne ide rodit...malo me trta uhvatila..dobro mi i ovako 🤣🤣
Iako ako gledamo na ono da se beba umiri prije poroda onda nece jos...samo tulumari 😀
I zadnjih par dana mi se pojavile neke crvene flekice kraj pupka koje tolikoooo svrbe, izgleda kao da me nesto ugrizlo (a mislim da nije) ili pocetak strija...uglavnom izgledam ko neki bajo, cijeli dan sjedim i ceskam pupak 🙈😂😂
L 💛
Deesb ja rodila taj dan kad mi je ispao cep 😁 i moj se nije ni do samog kraja umirio 😉 bilo bi fora da rodis bas na termin, to je bas rijetko. Drzim fige kako god bude da prode ok 🤞
Bome mene maternica itekako steze kad malac sisa
Mare ocvrsnut ce ti bradavice 😉 ako te tjesi 😂 ja sam plakala u bolnici dok smo pokusavali i onda par dana doma dok smo se rjesavali sesirica. Al fakat postane lakse. Ja jos uvijek nemrem vjerovat da te bradavice fkt od nepostojecih odjednom izadu. Totalni SF!
Thinkpink bravo za muza 🎉🤘 to je fkt slatko 😁
DeeSB eto prepustam ti red,samo me pretekni😁😁😁 Sretno!!
Thinkpink bas sam te neki dan mislila pitati za ime... dakle,nepostojece 😁😁
Mare joj ti dani u bolnici se cine nekad kao godina🙄🙄 Izdrzi!! Jako slicnu pricu ovome sto pricas sam cula pred par dana iz svoje okoline... samo su roditelji kod kuce u zadnji tren spasili dijete ://
Grizli mene je pak panika oprala danas da necunimat dovoljno male robice. Ja poucena iskustvom prve koja je 50 nosila 2 tjedna i onda 56 dva mjeseca sam se sad opskrbila sa 50 al 56 nekako slabije...sve mislim da cu napad na shopping jos za vikend imat🙈
Lunica ipak nista jos...
DeeDee tu sam tu sam, samo sam imala nekih poteskoca sa prijavom, sad proradilo😳 ulogiram se i napisem post, a ono me baci nazad na prijavu.. kod mene sve po starom, u petak TA pa cemo vidjeti sto kazu😁 ja imam osjecaj da cu bas prenijeti, ali nadam se da ce mali sto prije van zbog ovog mog tlaka😬 A Sofi nam jadnu muce vec dva dana sa dripom i gelom, a nis se ne dogada i nema pomaka nikakvog, razmatraju carski..
Lavice ajme pa tvoj beban nam je brzo tu😍😍
Drago mi je da je sve ok, tj. da te nema samo zbog logiranja:)
Ja više ne znam šta da mislim, cijelo vrijeme sam bila uvjerena da ću ranije, sad mi se taj termin čini tako nestvarno blizu i nemam nikakvih posebnih simptoma. Osim šta imam osjećaj da mi se trbuh poduplao u dva dana i ful nemam snage za ništa, danas sam izjavila da se osjećam kao polupokretna slonica 😂
Ajme jadna sofie, pa ja sam skuzila da je jučer napisala da ce je danas inducirat i to je to, mislila sam da se već mazi s bebom 😮
[/url
Joj bas mii je zao Sofi… Odmah kad sam procitala njezin post da ce je inducirani nesto me zazuljalo... Indukciju samo jer je kao beba veca za 4 dana... Ali ako je ctg ok plodna voda i protoci cemu forsiranje.. Naravno nisam doktor i necu ulaziti u sližucaj. Al ono zena ce se napatiti .. Uh uh
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunice 👌 a čini mi se da hvata tako kako treba jer kasnije me ne boli,samo onaj pocetak sisanja..pitat cu ovu sestru za dojenje ujutro.Vjerojatno mi se bradavice trebaju naviknuti da ih netko nateze.
Annika mogu ti reci da sam proslu noc osjetila bolove,al sam bome popila tabletu što su mi jos preko dana ostavili. I precudno je gledati kako se trbuh vraca na mjesto...izgleda kao da se beba jos uvijek mice unutra 😁
Jadna Sofie..prvo dobrano napate ženu i onda ajd na carski. I onda se čude kad se bebe rode namučene i ovo i ono. Ja sam s caricama na odjelu jer dolje nema mjesta i bome većina ih je tako dosla tu..prvo ih napatili dobro a onda ajd ti i pod nož. Prestrasno
Jooj meni se sad uopce ne ide rodit…malo me trta uhvatila..dobro mi i ovako 🤣🤣
Iako ako gledamo na ono da se beba umiri prije poroda onda nece jos…samo tulumari 😀
I zadnjih par dana mi se pojavile neke crvene flekice kraj pupka koje tolikoooo svrbe, izgleda kao da me nesto ugrizlo (a mislim da nije) ili pocetak strija…uglavnom izgledam ko neki bajo, cijeli dan sjedim i ceskam pupak 🙈😂😂
Sretno!! Neka krene!!!🤞🤞🤞
A ovo za svrbez oko pupka mi dobro poznato.. onako taman ispod.. cak se ni nist ne vidi, iako mi se cinilo da ima neka crvena tockica. Od strija ni s. Biobaza potrosena, pa sad mazem sa nekim Alverde losionom sa bademom i shea maslacem.
Mislim da sam vec spomenula, al je izgleda promaklo, mozete me zapisati na listu za pregled 17.01. Narucena u TA na Sv.Duhu. Hocu se druzit mozda tamo s kim??
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Da, trebala je biti inducirana, ali nije reagirala ni na gel ni na drip, sinoc joj je pukao vodenjak napokon pa cemo vidjeti dalje sto bude😇
DeeDee ja uopce nemam nikakav osjecaj kad bi mogla haha, sad jel to dobro ili ne, ne znam😅 jedno vrijeme sam imala sve naznake da bi mogla ranije sad nista haha😅
Sortiraj odgovore
Najstariji