ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    16. Siječanj 2020. 05:21

Jutro. Danas pikanje za Vv. Prvo odrađeno, jos 3.  I meni jucer malo blicalo pred ocima, bit ce stvarno cudan tlak zraka. Sretno danas ako netko ima pregled.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    16. Siječanj 2020. 06:13

PREGLEDI
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    16.01. - Grizli
    16.01. - Lorija
    16.01. - DeeBS
    17.01. - PetraB
    17.01. - C1M4
    17.01. - Damnarexx
    17.01. - Samojed
    20.01. - Lunica
    20.01. - Lavica
    21.01. - Lavica CR 😁
    21.01. - Točkica
    22.01. - Anna
    22.01. - Valkris

Lunica
    16. Siječanj 2020. 06:16

Grizli

PREGLEDI
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    16.01. - Grizli
    16.01. - Lorija
    16.01. - DeeBS
    17.01. - PetraB
    17.01. - C1M4
    17.01. - Damnarexx
    17.01. - Samojed
    20.01. - Lunica
    20.01. - Lavica
    21.01. - Lavica CR 😁
    21.01. - Točkica
    22.01. - Anna
    22.01. - Valkris

Lavica CR 🤗 ja tek sad skuzila.. Ajme Lavice nek sretno... Pa to je tako brzo💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    16. Siječanj 2020. 06:23

Jutro! Sretno nam svima sto god imale danas! 
    Thinkpink evo moze si onda s mojom dat ruku tvoj muz. Ista prica. Vec sam mu rekla da je postao tata lak na kcerine hirove iako je trubio da su to samo izmisljotine. Nek je tvoj guru kupio sto mu se svidilo.
    Ime 😁
    Lavice znaci i to je normalan osjecaj da nemas dosta robice za bebu. Probat cu izignorirat te misli i nagone.
    Jadna Sofi sto ju muče. Kuzim da je termin i veca beba i sve al zasto ne idu na CR ako vec ne ide 2 dana s dripom. Nadma se da je njena mula završila jos nocas sa porodom i da se sad mazi vec.
    DeeDee iste prica kod mene. S time da sam rekla da nisam vise samo krizanac slona i puza, nego se ta novotvorevina krizala jos i sa pingvinom. Tesko mi jesti, a kamo li sto drugo. 
    Omerta sad tek vidila da si napisala za sutra da imas pregled. Ubacim te na listu pa ces kod iduceg stavljanja liste biti. Sorry...
    Tockice sretno sa profilima. 🤞🤞🤞 

16. Siječanj 2020. 06:59

Jutro! Ja sam jucer odspavsla 4h u komadu... to nisam mjesecima. Muz malo uzeo malog. Vjerojatno bi i duze da me nije probudio oko 10 kad je i sam isao na spavanje :-Dl
    Idem sad do Lidla, preslatki su mi oni bodici na psice sto ce danas biti.
    Moj malac ima 3.5 kg i 52 cm je dugacak i nosi broj 50 tako da ja mislim da je ipak 50-tka potrebna za tek rodene bebe. Posebno je 50 iz Lidla i Kika veci. Iz Pepca je 56 zapravo 50. Meni osobno smeta kad on ima preveliku odjecu no ako vama ne smeta mozete i vece oblaciti.

16. Siječanj 2020. 07:15

I rekla nam je fizijatrica da treba pazit da bebi rukavici ne budu predugacki (treba ih zavrnuti) jer im to smeta za normalno hvatanje šakicom. Također treba paziti da pidzamice ili vrece nisu prekratke da im smetaju da ispruze nozice.

Lavica27
    16. Siječanj 2020. 07:21

Jutro cure!
    Joj sofi nadam se da je nakon puknutog vodenjaka krenulo sve od sebe samo🤞🤞
    E Cima moja ko da sam ja pisala tvoj ppst. Od silnog legni-miruj mislila sam da ce samo vec pet puta dosad krenut a sad da idem prirodno mislim da bi i prenijela!
    DeeSB ima pomaka?
    Thinkpink i Grizli ima ta neka posebna veza izmedju tata i kceri...evo mala dobila za bozic neki kao sminka set i imam sliku u mobu,tata joj lakira nokte,oboje skroz posveceni poslu😂,pogledam je bar jednom u danu🥰❤
    Za vecu robicu se slazem i ja nisam fan da je preveliko🙈🙈 Lidl mi ima super kvalitetu al me kod bodija zivcira sta im se rukavi uvijek razvuku pa broj preveliko izgleda (pa se u opranju stisnu opet i tako u krug). Pepco ostaju isti👌
    Sretno s prehledimaaaaaa

C1M4
    16. Siječanj 2020. 07:35

Nazalost jos nista.. Sad su joj dali prostin🙄 Bas ju muce, vec treci dan evo..😬
    Lavice ma bas, pa oces ureaplazma, pa dizu paniku oko ovog pa oko onog, pa miruj sto vise, a ono gle, za dva dana u terminu😂

PetraB
    16. Siječanj 2020. 07:53

Jutro!
    Evo me zivcane, opet nenaspavane. U neko doba noci, nakon treceg/cetvrtog pisanja usuljala se mala u krevet pa mi je bilo vruce za popi...tak da sam se preselila u njen krevet i odspavala sat vremena bar u miru. U pol 7 me nazvala moja svekrva draga 🤦🏻‍♀️ da mi cestita rockas. Popizdila ja, popizdio muz...al glavna recenica je da odmaraj i cuvaj mi moju unucad...pa pusti me da spavam a nemoj me zvat u pol 7 ujutro 🤬... Ja glupaca se uvijek javim jer zena zivi solo, bolesna na zivce, na lijekovima i uvijek mislimo nekaj se desilo... A ono, njoj normalno tak zvat okolo u cudno doba jer eto, ona ne moze spavat 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.
    Odoh se spremat za uzv, nadam se da ce sve biti ok 🤞🏼.
    Ovo za Sofie necu ni komentirat... 3 dana, 3 dana ju pate, ne kuzim 🤷🏻‍♀️...Otkud zeni vise snage ako krene samo recimo sada? Svasta. Nadam se da ce ju poslat na carski sada jer vjerujem da joj je koma. Sretno Sofie!!!! 🤗🤗🤗
    Curke evo sve vas castim virtualnim 🥃 i 🍰!!! Sretno svima danas! 😘

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    16. Siječanj 2020. 07:59

Petra sretan rođendan 🥂
    I sretno na uzv danas💞
    Joj Sofi.. Izdrzi💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.