ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    10. Siječanj 2020. 19:28

Angelly

Grizli

Mare nista jos se nije javila?!
    Joj ja u TA dobila papir da pratim fetalne pokrete 3x na dan. I nakon 2 mjerenja vidim da moje dijete jos uvijek divlja. 10 pokreta u 5-12 min ima. ☺️
    Dobila na izdajalicu od muzeve sestrice na posudbu iiiiiii sad to trebam oprat i skuziti kako radi, a zena bacila upute. I sad idem trazit na internetu upute. Aventova elektricna… Pa ako koja ima kakav savjet.

Ma ful ti je jednistavno s tom izdajalicom, imam je ja a imas na netu filmic kak se sastavlja i koristi :)

I ja sam uzela tu aventovu i pogledala taj video kak se sastavlja iako imam upute na papiru.. 
    S cim to cistiti? 

• mom12
    10. Siječanj 2020. 19:45

Ja perem u vrucoj vodi i steriliziram 1 put u dan dva...i imam onu cetku za pranje bocica pa s njom..

MaRe
    10. Siječanj 2020. 20:04

I dalje ništa nova..ma da bi jedan trud bio xD A dosadno u bolnici za popiiiii 
    Bila jedna cura otvorena 5 prstiju i na kraju se nije otvarala pa su je na carski poslali.

• sunshine1
    10. Siječanj 2020. 20:12

Evo zene upadam i ja, i ja vas skicnem tu i tamo. Samo jedna poruka zenama koje se izdaja ju odnosno koje doje. Majcino mlijeko je lako probavljivo i manje drzi sitim nego AD, stoga zene koje se izdajate, cini te to cesce. Mislim da beba od 10 dana ne jede 100ml po obroku stoga nema veze sto iz obje sise izdojis 100.poanta je u tome da je bebe najbolje dojiti na zahtjev, znaci svaki plac sisa. Jasno mi je da to ima svoju cijenu u smislu ne spavanja, u smislu da beba ne zeli gotovo nikome nego vama, jasno mi je da ne znate koliko je beba pojela ali neka vas ne zatvara to sto beba place nakon pola sata od dojenja, mozda se treba utjesit na dojci, mozda je muci probava, mozda samo treba osjetit vasu blizinu itd itd.. Jasno mi je da ste nesigurne i da vas je strah da je beba gladna vjerujte sebi i svome instinktu. Onaj ko zeli uistinu dojiti taj ce i uspjeti samo treba bit jako strpljiv i uporan. Njima je sisa sve na svijetu u tim prvim danima zivota, ne nuzno samo izvor hrane. Moj komentar je dobronamjeran, malo je glupo sto sam upala ovako, no ovo je forum nadam se da mi necete zamjeriti. Obozavam dojenje i zao mi je kad vidim da se netko muci ili ne vjeruje u sebe i svoje tijelo i ima poteskoca u dojenju. Sretno svima koje ste rodile i koje tek trebate roditi. 🥰

Lavica27
    10. Siječanj 2020. 20:17

Hej cure. . Zapravo sunshine i pupilu su napisale sve sto sam vam htjela i sama napisati kad dodjem doma. I 100ml u prvih mj dana je jaaako puno. Piba i ja bi ti savjetovala cesce da ju stavljas dojiti.. 
    Mare huh...citala jesam da strah/stres znaju blokirati trudove odnosno zaustaviti ih... zelim ti filmsko pucanje vodenjaka (buduci je mjesec pun) i tvoje lijepe trudove :) Drzi se❤

MaRe
    10. Siječanj 2020. 20:30

Lavice ma da su barem od straha stali...ja bila happy..idemo to obavit..na kraju ćorak. A eto..kazem da nisam morala na kontrolu ne bi dolazila još..ovako sad moram biti tu a nista se ne događa. Ctg mi ravan kao da je crko 😂😂😂😂😂

Grizli
    10. Siječanj 2020. 20:30

Ajme Mare pa bas tako stalo sve sa svime! 🤞 Da krene sto prije nastavak i bude sto brzi i laksi. 
    Hvala za savjet za filmic potpuno zaboravila na prednosti YouTuba... 
    Apropo punog mjeseca moje dijete ocito zbog toga danas luduje. 😂 

Lunica
    10. Siječanj 2020. 21:10

MaRe

Lavice ma da su barem od straha stali…ja bila happy..idemo to obavit..na kraju ćorak. A eto..kazem da nisam morala na kontrolu ne bi dolazila još..ovako sad moram biti tu a nista se ne događa. Ctg mi ravan kao da je crko 😂😂😂😂😂

Mare ja mislim da ti je najbitnije da ne dopusti da ti forsiraju porod ako je ctg uredan i plodna cista. Radije se strpi mora to samo kre uti pod utjecajem tvojih hormona. Bit ce tako bolje i za tebe i za bebu. Drago mi je da nisu isli forsirati nadam se da ce i ostali dr koji te potrefe tako postupiti😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mrgud_zg
    10. Siječanj 2020. 22:21

Ajme mare pa kak te nece... drzim fige da krene cim prije. I da prode sto bezbnije 🤞
    Mom, simbalija bas sam htjela pitat zasto vi izdajate ako bebe zele dojit? I gdje ste vi nasle podatak kolko bi trebale pojest po obroku (100ml?) ? Cini mi se to ko ogroman stres.. kaj nije da bebi das cicu pa pojede kolko joj treba, nekad u 10 min nekad 50? Pa ustvari ne znas kolko pojede al pojede kolko joj treba? Bas ovak kak jw sunahine objasnila...

Lunica
    10. Siječanj 2020. 22:41

Glede dojenja... Sunshine je odlično sve napisala i potpisujem svaku rijwc... I to iskustvom...4ero sam dojila po 2 godine... Dakle 8 godina staza dojenja🤣😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.