ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Siječanj 2020. 22:44

Kad se izdojim znam koliko je pojela i da je pojela...kad doji nisam sigurna jel se najela dovoljno...mozda glupo al ja sam mirnija...a i kad je dojim koristim sesirice jer kad je imala zuticu davali smo joj iz bocice ad u rodilistu...al kombiniram i dojenje i izdajanje ..

PetraB
    10. Siječanj 2020. 22:51

Ajme Mare ti kao ja s malcem... Trudovi svakih 10 min, otvorena dva prsta doduse samo al trudovi pravilni, pice i strpaju me u radjaonu... Kadli... Oko ponoci sve se smjrilo, tu i tamo koji trudic, nis posebno i aj ti Petra fino kuci ujutro 😅... Rodila tek 6 dana poslije. Jedino kaj je kod mene bilo drugacije jer sam bila tek 38 tjedana pa nisu htjeli forsirat odmah nis, sto mi je super bilo. Al bila sam isto kao ti, happy, ajmo zbavit to i bok, a ono sin kaze ma ne bi ja ipak sad 🙈
    Drzim fige da se pokrene lijepo kako treba sad... 🤗😘

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    10. Siječanj 2020. 23:30

mom12

Kad se izdojim znam koliko je pojela i da je pojela…kad doji nisam sigurna jel se najela dovoljno…mozda glupo al ja sam mirnija…a i kad je dojim koristim sesirice jer kad je imala zuticu davali smo joj iz bocice ad u rodilistu…al kombiniram i dojenje i izdajanje ..

Mom12 ni nemoj se s ml opterećivati, bitno je da li dobiva na kilazi, ukakane i upisane pelene... koliko ti je dosad dobila (i kolko je stara?)
    Cek...ovo sa sesiricima nissm skuzila... ne nosis ih zbog ostecenih bradavica nego jer je na bocu pila u rodilistu,sorry zbrckano mi?
    Mare eh... al fino si se do ,4 cm otvorila...probaj ubit oko da skupis snage🙏
    PetraB koja luda prica s malcem🙈😂

DeeDee
    11. Siječanj 2020. 00:12

PetraB

Ajme Mare ti kao ja s malcem… Trudovi svakih 10 min, otvorena dva prsta doduse samo al trudovi pravilni, pice i strpaju me u radjaonu… Kadli… Oko ponoci sve se smjrilo, tu i tamo koji trudic, nis posebno i aj ti Petra fino kuci ujutro 😅… Rodila tek 6 dana poslije. Jedino kaj je kod mene bilo drugacije jer sam bila tek 38 tjedana pa nisu htjeli forsirat odmah nis, sto mi je super bilo. Al bila sam isto kao ti, happy, ajmo zbavit to i bok, a ono sin kaze ma ne bi ja ipak sad 🙈
    Drzim fige da se pokrene lijepo kako treba sad… 🤗😘

Koji film jbt 🤭🤭

[/url

Fever
    11. Siječanj 2020. 00:53

Cure jel netko zainteresiran za kupnju Avent rucne izdajalice, naime imam jednu i sad sam dobila od kolegice iz vana novu nekoristenu u kutiji ( samo je kutija cisto bijela) dakle avent izdajalica s bocicom, ako netko bude za neka mi se javi u pm. 270 kn s postarinom.
    ( mogu poslati kroz tj-dva kad ju pokupim od staraca jer je kod njih ostavila) :)

It’s a baby boy💙

11. Siječanj 2020. 02:49

sunshine1

Evo zene upadam i ja, i ja vas skicnem tu i tamo. Samo jedna poruka zenama koje se izdaja ju odnosno koje doje. Majcino mlijeko je lako probavljivo i manje drzi sitim nego AD, stoga zene koje se izdajate, cini te to cesce. Mislim da beba od 10 dana ne jede 100ml po obroku stoga nema veze sto iz obje sise izdojis 100.poanta je u tome da je bebe najbolje dojiti na zahtjev, znaci svaki plac sisa. Jasno mi je da to ima svoju cijenu u smislu ne spavanja, u smislu da beba ne zeli gotovo nikome nego vama, jasno mi je da ne znate koliko je beba pojela ali neka vas ne zatvara to sto beba place nakon pola sata od dojenja, mozda se treba utjesit na dojci, mozda je muci probava, mozda samo treba osjetit vasu blizinu itd itd.. Jasno mi je da ste nesigurne i da vas je strah da je beba gladna vjerujte sebi i svome instinktu. Onaj ko zeli uistinu dojiti taj ce i uspjeti samo treba bit jako strpljiv i uporan. Njima je sisa sve na svijetu u tim prvim danima zivota, ne nuzno samo izvor hrane. Moj komentar je dobronamjeran, malo je glupo sto sam upala ovako, no ovo je forum nadam se da mi necete zamjeriti. Obozavam dojenje i zao mi je kad vidim da se netko muci ili ne vjeruje u sebe i svoje tijelo i ima poteskoca u dojenju. Sretno svima koje ste rodile i koje tek trebate roditi. 🥰

Pozdrav svima i cestitke novom mamama 
    Moram regirati na ovaj post od sunshine1 jer je ova recenica "Onaj ko zeli uistinu dojiti taj ce i uspjeti samo treba bit jako strpljiv i uporan" velika glupost. Ja zelim dojiti no imam nedonosce koje ne zna sisati i ne volim ovakve brzoplete komentare. Postoji jos puno situacija u kojima sisanje nije moguce te svako osudivanje da netko ne doji jer ne zeli nema mjesta. Evo frendica zbog ovakvih komentara zavrsila u bolnoci s postporodajnom depresijom nakon sto joj je mali za mjesec dana dobio 200 g jer je forsirala samo sisanje, a nema dovoljno mlijeka. Na kraju se osijecala nedovoljno dobrom majkom.

11. Siječanj 2020. 02:49

Zato bi htijela reci da je ok i mozda i bolje izdajati se i dati dijetetu da se zna koliko nego da ne dobivaju na kilazi ili da stagniraju. Ako treba neka se uvede i ad... bolje to nego da se steti bebi zbog suludih ideja i forsiranja dojenja. Da se razumijemo, ja se izdajam i vec dva mjeseca moja beba iskljucivo jede moje mlijeko no dojiti ne moze zbog medicinskih razloga. Da nemam mlijeka uvela bi ad bez problema... Smatram da je mlijeko za dijete najbolja hrana no ne treba forsirati dojenje na ustrb zdravlja mame i bebe. Ja nisam nikad dojena pa eto imam super imunitet, zdrava ssm i s nadprosijecnom inteligencijom.

Sretnice koje mozete dojiti i dijete vam napreduje samo naprijed... no ne stavljajte pritisak drugima.

C1M4
    11. Siječanj 2020. 05:13

Lavica27

Znaci da ti se dolje priprema,omeksan je cerviks, sakroponiran znaci da jos nije centriran (i ne treba jos biti),za clanak prsta si uloziva ali zatvorena. Uzv vam naprave svega jednom ili max dva puta od svih posjeta u TA tako da ne ocekujte puno od tog…

Mislim da je 1cl. samo duzina jer meni pise cerviks 1cl., otvorena 2.5cm do unutarnjeg usca ili tako nekako😅 a ovo 1cl. mi pise otpocetka trudnoce haha😅
    Damnarexx steta sto ne znamo kilazu tvoje bebice😬 ali ajde, saznat cemo😋
    Mare tek sad vidim da si u bolnici, sretno ti i da se nesto pokrene sto prijeee😘😘
    Cestitke cure na urednim pregledima😁😇

C1M4
    11. Siječanj 2020. 05:22

Moj pregled jucer u TA ni nije bio pregled😅 zamolila sam ih da mi ne rade amnioskopiju jos jer me boluckalo dole sve od dan prije pregleda kod moje gin i cisto da mi ne izazovu porod sad ili nesto pa me nisu htjeli uopce cackat dole jer je sve to obavljeno dan prije😇 mjerili su mi tlak koji je okej bio i otkucaje bebine pogledali na baby watcher, iduca kontrola 17.01.😁

MaRe
    11. Siječanj 2020. 06:34

Jutro ☺ Mi jos u komadu..al nedavno mi je ispao komplet sluzni i sad me lagano pocinje opet boljeti tako da valjda dns bude nešto. Ma da sam ja jos jhcer mislila da je ispao,sad vidim da je to bio samo komad...ovo sad je komadina 😂
    Super mi sto ne forsiraju nego nas puste da samo krene...ima nas par takvih u sobi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.