Hvala ti Lavice😊
Pise mi na uputnici za iduci petak - pregled CTG.
Sta mislite oce to biti samo CTG ili opet vaginalni plus ctg?🤔
pise ti u nalazu identicno ko i meni :D hahah znaci da smo zabetonirane..
eto vidis, a meni radio i uzv i narucio me u pon za uzv. (i dalje ne brinem i vjerujem da je to da samo malo bolje pogleda na boljem uzv-u).
a za ctg mi stoji na uputnici: kontrola, ctg – al za dva tjedna idem, pa ja vjerujem da ce nam radit i vaginalni i ctg da vide opet jesmo se sto odbetonirale :D
I meni je ultrazvuk radila pune 2min😅 pokazala da srce kuca i tjt.
Ja onda idem prije tebe, pa javim..dal se radi oboje il samo ctg :) ja bi samo ctg🙈
Ovo su muke Isusove sa sredjivanjem gospodjice.
I j izdojim 80 za nekih 10 min ostatak kap po kap ako i to i nikako dalje...ovako bar znam da je pojela a kad sisia neznam dali je i koliko je pojela...nekidan sam joj dala aptamil jer je sisala a nije imala sta a nikako se skinit...vidim da je bila gladna....
Hvala ti Lavice😊
eto vidis, a meni radio i uzv i narucio me u pon za uzv. (i dalje ne brinem i vjerujem da je to da samo malo bolje pogleda na boljem uzv-u).
a za ctg mi stoji na uputnici: kontrola, ctg – al za dva tjedna idem, pa ja vjerujem da ce nam radit i vaginalni i ctg da vide opet jesmo se sto odbetonirale :D
Ja onda idem prije tebe, pa javim..dal se radi oboje il samo ctg :) ja bi samo ctg🙈
Da tak i meni 2 min, srce pokazao. Gledao glavu i jos nest i onda komentirao nek dodjem u pon. A taj uzv im je zbilja iz 50-ih onak 🙈
Em muke s gospodjicom, em je meni taj pregled uzasan. Valjda sam preosjetljiva 🤷♀️
Hvala ti Lavice😊
Da tak i meni 2 min, srce pokazao. Gledao glavu i jos nest i onda komentirao nek dodjem u pon. A taj uzv im je zbilja iz 50-ih onak 🙈
Em muke s gospodjicom, em je meni taj pregled uzasan. Valjda sam preosjetljiva 🤷♀️
A malo je neugodan osjecaj, al mi nije strasno...
Navodno kasnije u vecim tjednima ce bit jos neugodnije. Pa se treba pripremit🥴 posto je dole sve osjetljvije i osjetljvije...
Jel tebi na upitnici pise u koliko sati si narucena? Meni ne🤷
Pregled obavljen... Ctg uredan, nema trudova, zatvorena, beba se okrenula sa lijeve na desnu opet, zivahno i dalje. Ona ne bi nista pozurivala, nego sad samo svaka 3 dana moram kod njih na kontrolu u trudnicku. Zeli pratiti pupcanu i posteljicu pa slucajno da je sta urigirat ako ne pustiti do termina kako bude onda odluciti sto. Al za sad sve super, samo sto sam se iznenadila da je bebili narasla svega malo vise od 200 gr u tih 17 dana iako je rekla da je i to sasvim normalno posto je uzv radjen na razlicitim uredjajima i zadnji put je glavica bila nabijena u kost moju pa mozda nisu ni mjere bile dobre. Uglavno duza je i dalje za 10-tak dana, a tezina je tocna sad za 38 tjedan.
A malo je neugodan osjecaj, al mi nije strasno…
Navodno kasnije u vecim tjednima ce bit jos neugodnije. Pa se treba pripremit🥴 posto je dole sve osjetljvije i osjetljvije…
Jel tebi na upitnici pise u koliko sati si narucena? Meni ne🤷
Ne pise, a to znaci da dodjes i cekas.. .
---
Grizli cestitke za uredan pregled Mislim da te ne trebaju brinuti koliko je dobila jer oni to procjenjuju po opsegu vise dijelova i onda racunaju.. a i ako im je razlicit uzv i kut gledanja, pitaj boga koliko dobro i vide
tak da, sve bu ok
Mozes meni pisati 13.1. i 22.1. preglede kad stignes
Curke da se javim...ništa još...jutros fino krenuli trudovi i otvorena 4cm...obavila klizmu i poslali me u predrađaonu...na kraju sve se smirilo i stalo 😂😂😂 Ovaj moj bas neki ljenjivac.
Slali me na uzv jer mi je trbuh bas velik...kaze dr tesko procjenit al je velika beba..cca 3940 +-500 gr
Bit ce mi milina kad krene izlaziti 😂🙈 Drzte mi fige..sad su me na odjel strpali dok ne krene.
Curke da se javim…ništa još…jutros fino krenuli trudovi i otvorena 4cm…obavila klizmu i poslali me u predrađaonu…na kraju sve se smirilo i stalo 😂😂😂 Ovaj moj bas neki ljenjivac.
Slali me na uzv jer mi je trbuh bas velik…kaze dr tesko procjenit al je velika beba..cca 3940 +-500 gr
Bit ce mi milina kad krene izlaziti 😂🙈 Drzte mi fige..sad su me na odjel strpali dok ne krene.
Haha pa za poludit 😄😄😄
Al dok ne boli, dobro je.. sreća pa te nisu dripom zaskočili, ovako još možda odspavaš 😁
[/url
Curke da se javim…ništa još…jutros fino krenuli trudovi i otvorena 4cm…obavila klizmu i poslali me u predrađaonu…na kraju sve se smirilo i stalo 😂😂😂 Ovaj moj bas neki ljenjivac.
Slali me na uzv jer mi je trbuh bas velik…kaze dr tesko procjenit al je velika beba..cca 3940 +-500 gr
Drž se Mare! 🤞🎉🎉
Sto se tice kilaze, mogucnost da su fulali... Nebi im.bilo prvi put. Tako da samo opusteno :)
Kliv bas mi je drago da si se javila, neki dan sam te se sjetila kad sam bila u bolnici i prolazila kraj ginekologije 🤗
Drago mi je da ste dobro i ti i bebica i da imas dobro iskustvo sa sisackom bolnicom.
Sto se tice ovoga da su mu okice krmeljave, preporuka za sve sluznice koje se "ispiru" je da se radi samo s fizioloskom. Nekada se kamilica preporucala no stvar je u tome da fizioloska otopina je najslicnija tekucini koja se inace nalazi unutar i izmedju stanica i zato je preporuka samo fizioloska. A sa druge strane, sa kamilicom i ostalim slicnim pripravcima se ne zna "cistoca" a onda se stvari mogu samo zakomplicirati. Ovo ti je mali dio moje profesionalne deformacije, nemoj se ljutiti, samo dobronamjerni savjet 😉🤗.
Hvala ti na savjetu. Svaki savjet je dobro dosao. Nemam se razloga ljutiti. Dapace, tu smo da savjetujemo jedna drugu, da dijelimo iskustva i ucimo jedna od druge.
Koliko mi je s K bilo negativno iskustvo, toliko je sad pozitivno. A bila sam u totalnom strahu ..
Sortiraj odgovore
Najstariji