Tinika i Dalindas cestitam cure!! Mazite se pazite se ♥️♥️
Ako sam koga preskočila sorry!
Što se tiče stolice ja sam obavila čim sam došla doma, valjda je lakše u kućnoj atmosferi 😂 jedite puno kompota i probiotičkih jogurtića da ide lakše.
Curke koje ste izdajate, koliko vam vremena treba i koliko ml izdojite? Meni to traje sto godina, ne znam radim li što loše, imam električnu, ali ide kap po kap.. I ako odmah stavim bebu na prsa ima još mlijeka da se napapa.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mom12 to koliko izdojis nije znak da nemas mlijeka, vec smo to nekoliko puta ponavljali, ali ne dajte da vas to obeshrabri! Masa mama doji godinu dana a nemoze kap mlijeka izdojjti. Ja sam prvih mj dana iz obje izdojila sve zajedno 60ml. Znaci na jedvite jade,kap po kap kako annika kaze. Al s vremenom mi je i taj otpust mlijeka bolje poceo raditi. Osjetis dal su ti napunjene dojke, znaci stvara se mlijeko. Doji, izdajaj kad trebas, prati kilazu. Ako sve radis a ne ide na kilazi e onda imas neki problem s dojenjem,ovako nema pravila... Puno tekucine piti i to je to...
Pitam se gdje je Mare...
Grizli, nama pomaze, pogotovo ono kad je beba na izmaku snaga a nikako zaspat.
Simbalija ja brzo izdojim 80 ml, za nekih 10 min, ali svako 3 do 4 h mogu tako...a kad dojim, beba mi puno bude na sisi a ostane gladna...
Tako da ja uzimam i Aptamil...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Valkrisbome nemam srece kao ti onaj dan.
Sjedim vec 2h i apsolutno me nitko nije prozvao. Ludim vec lagano 🥺
Za početak čestitke Dalindas i Tinika na bebicama 💞💞
Damnarexx žao mi je što ti je tako ispalo, nadam se da si već obavila sve 🤞🤞 😃 javi kako je prošlo
Ajme meni sta nas ceka🙈🙈😂😂😂
Sva sreca ja nemam sad problema sa stolicom, idem svaki dan...nekad cak po 1-2 po puta, hemeroida nigdje🤞
-
Evo, ja gotova s pregledom, cekala dva i pol sata da bi bila unutra jedva 5-6min, uzela mi je bris i pregled za tjedan dana. Nisam skoro nista saznala osim ovog "cerviks 1čl, sakroponiran, zatvoren, glava dole, uterus mekan." Jel mi netko moze pojasnit ovo za cerviks?
Ctg mi nisu radili, tek iduci put mi je napisala na uputnicu, dakle kad budem 37+2.
Krivo mi je sto ne znam koliko imamo kila😟
Ne znam vise ko pise preglede, zab sam😂😂 al pisite me 17.01 :)
Znaci da ti se dolje priprema,omeksan je cerviks, sakroponiran znaci da jos nije centriran (i ne treba jos biti),za clanak prsta si uloziva ali zatvorena. Uzv vam naprave svega jednom ili max dva puta od svih posjeta u TA tako da ne ocekujte puno od tog...
Znaci da ti se dolje priprema,omeksan je cerviks, sakroponiran znaci da jos nije centriran (i ne treba jos biti),za clanak prsta si uloziva ali zatvorena. Uzv vam naprave svega jednom ili max dva puta od svih posjeta u TA tako da ne ocekujte puno od tog…
Hvala ti Lavice😊
Pise mi na uputnici za iduci petak - pregled CTG.
Sta mislite oce to biti samo CTG ili opet vaginalni plus ctg?🤔
Hvala ti Lavice😊
Pise mi na uputnici za iduci petak - pregled CTG.
Sta mislite oce to biti samo CTG ili opet vaginalni plus ctg?🤔
pise ti u nalazu identicno ko i meni :D hahah znaci da smo zabetonirane..
eto vidis, a meni radio i uzv i narucio me u pon za uzv. (i dalje ne brinem i vjerujem da je to da samo malo bolje pogleda na boljem uzv-u).
a za ctg mi stoji na uputnici: kontrola, ctg -- al za dva tjedna idem, pa ja vjerujem da ce nam radit i vaginalni i ctg da vide opet jesmo se sto odbetonirale :D
Ništa Petra 😊😊
Ma ne sumnjam da ćete vi do onda već bit na okupu.
Grizli kako je bilo na pregledu, sta nisi ti danas u 10 bila ili sam neš pomiješala?
Mare nadam se ne stigne tipkat jer se mazi s bebicom ❣️
Gledam ovu listu i uopće nemam vještičjih ideja koja bi mogla sljedeća.. nekako imam osjećaj da sve isto njurgamo u zadnje vrijeme 😄
Mene valjda BH ulovile, ja to još uvijek ne znam prepoznat 😂 al mislim da nije beba jer me ajmo reć stisne oko pupka i onda zabole prepone i zasjeva u gospođi, sve odjednom. Ugl. ako su to kontrakcije imam ih ja već neko vrijeme ali ne ovako jako 🙈
A bebu osjetim ili ful visoko pod želucem ili kad mi izbija lijevi kuk al to se jasno vidi nogica..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji