ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    09. Siječanj 2020. 20:22

Mrgud mi tak isto imamo dudu za presvlacenje 😂 ja sam sad pocela dojiti sjedecki, prije sam lezecki al imam jako male sise i skuzila sam da nemrem bas dobro uhvatiti tak. Kak ti je uspjelo bez sesirica? Moj nece nikako uhvatiti, vec se naviknuo. Bas trazi tu plastiku 😕 al na tome mislim poraditi kad produ ti bolovi. Mislim da cu sutra zvati rodin sos telefon da se malo raspitam

DeeDee
    09. Siječanj 2020. 20:24

PetraB

Thinkpink e bravo, zaboravila sam spomenuti majcino mlijeko ukapati. I hvala za ovo za cuvanje mlijeka. Ti ces mi biti joker tipkaj kad rodim… Iako sam zadnja… E sto se toga tice, izgubila sam se tko vodi tablicu s terminima, meni je sluzbeno termin 10.3. no do 25.2. ce curke biti vani svakako pa da ne budem jedina u trecem mjesecu, slobodno izmijenite (zaboravila sam tko vodi tu listu). 🤗
    Mikio mislim da u savjetovaliste ides s bebacem, onda tamo oni prate kako hvata beba, kako cica, nek me ispravi netko. Al ja sam to tako shvatila 🤷🏻‍♀️
    Ja prijavljujem opet kontrakcije cijeli dan uz bolove u ledjima, jedino kad lezim se smire malo. Tjesi me samo sto mi je na zadnjem pregledu rekla da je sve ok i da me ne otvaraju vec da su posljedica njihovih pokreta. Uglavnom, zivcana sam cijeli dan jer me uzasno smetaju, ne mogu lezat cijelo vrijeme jer sam s klincima solo, muz radi a i sutra je malac doma jer dragi ne ide za zg sutra pa ne moze u vrtic. Inace s malcem prolazimo opet prilagodbu kako nije mjesec dana isao u vrtic i koma je. Uzasno je ljut kad dodje doma, danas je ispad trajao punih 45 min, jedva se smirio, a ja ga drzala jer je poceo udarati mene, sebe, bacat se pa mi ignoriranje nije djelovalo kao opcija, ne znam, luda sam danas. Jedva cekam da odu corit, da popijem normabel.
    Nadam se da ce se Dalindas javiti da se maze vec.

Ja vodim listu 😊
    Nema frke, kad budem upisivala idući porod ti promjenim termin da ne budeš sama u 3.mjesecu 😆
    Držim fige da klinci što prije odu spavat i da uspiješ odmorit 🤞

[/url

Lorena94
    09. Siječanj 2020. 20:26

Moj je danas uhvatio desnu sisu, što je uspjeh nakon 5 dana, ialo uhvati ju par puta povuče i pljune.. A lijevu onako pohlepna sisa, kao da će mu netko oteti 😂 kod nas bude i do 12 pelena na dan

mrgud_zg
    09. Siječanj 2020. 20:27

Mare tocno se tak ja mrstim, i ovo dijete cim sam dobila na prvi pogled je imalo te bore iznad nosa i znala sam odma da je moj i da ga nisu zamijenili   znaci nes najsmijesnije na svijetu 
    Red fox ajme svaka 2 sata. al to je doslovno da ti je cijele dane na cici. jer dok ubacis presvlacenje i samo dok se ti odes popiskit i nes pojest, ostatak dana dojis. svaka ti cast! nama je patronazna rekla da ako ce uredno dobivat da moze proc i 4 cak i 5 sati po noci i da je to sve ok. nije iskljuciva ko rode koje savjetuju budit bebe na svaka 3 sata. samo da dobiva na kilazi i uredno puni pelene.
    sto se tice piskenja, nas je nas isto vec nekoliko puta zalio, i to najvise voli recimo kad frisko premotam pupak, pa da moram opet a to mi najveca muka haha. ja mu isto mrvu navucem samo, al ne svako presvlacenje, rekla je patronazna dok su tak mali da je dovoljno jednom dnevno tak detaljnije. i na kraju smo ostali samo na cistoj vodi.
    jesu vasima otpali pupkovi? meni se cini da se nas bas poprilicno susi, sto posto ce otpast u subotu da se jos 2 dana sama bakcam s tim prije neg patronazna dode...

Lorena94

Btw netko je pisao voda i slično za rađaonu, ja nksam ništa osim spavaćice smjela imati kod sebe 

Red Fox

Lorena 12 pokakanih pelena ili? Moj kaka 4-5 puta dnevno, a popisanih imamo oko 7-8. Imam neku aplikaciju di to sve pisem

mrgud_zg
    09. Siječanj 2020. 20:38

red fox iskreno da ti kazem nemam pojma kak nam je to uspjelo. jednostavno sam mu gurala glavu na cicu ko kak su mi u bolnici pokazali i kak je cicao bradavica je po malo pocela izlazit van. zadnja 4 dana sve vise i vise, i sad moze sam uhvatit. meni je to fascinantno i naprosto nemrem vjerovat da je to takva promjena u 4 dana. al meni su sesirici spasili dojenje, da ih nije bilo prva 3 dana u bolnici nema sanse da bi uspjeli. sad ih jos stavim recimo po noci, jer mi se neda da se skroz razbudi, a bude uspavan pa mu ne uspije uhvatit u prvih par pokusaja. 
    koja ti je to aplikacija? ja skinula nekoliko i ni s jednom nisam do kraja zadovoljna, na kraju se vratila vulgaris olovci i papiru 
    Petra tebe isto nikako da krene s tim bolestima i vrticem.. bas mi je zao. drzim fige da sto prije dode vrijeme spavanja pa da bar prek noci odmoris
    i ispricavam se sto sam totalno okupirala temu, ja sam upalila danas laptop nakon 10 dana , bebac je tako miran veceras, samo jede i spava, pa sam iskoristila  

Red Fox
    09. Siječanj 2020. 21:01

Mrgud aplikacija se zove briga o djetetu, ima zutu ikonicu s flasicom. Meni je super, jednostavna i ima hranjenje, pelene i kilaza. A pupak nam je otpao sa 10-tak dana. Nismo imali s tim problema, vec smo ga 3 puta kupali. 
    Mikio hvala 😊 pisi samo kad god dobijes nove informacije za dojenje. Ja po svim simptomima imam soor (bol, pecenje, bjelkaste naslage) al on nema nis u ustima. Jel tebi kaj bolje nakon onog gela?

mrgud_zg
    09. Siječanj 2020. 21:07

miki0

E i dudu smo i mi dali. Isto #nemajka 🙋🏼‍♀️

možemo osnovatt klub!  ja poslala mm jucer u ducan da kupi jos 2 dude jer smo imali samo onu jednu iz bubamarinog paketa. a kad se desi ta situacija vristanja na presvlacilici, onda i duda zna odletit na pod, pa da imam pripremljenu rezervnu 

Lavica27
    09. Siječanj 2020. 21:20

E cure...a zakaj vi zapisujete kad su jeli piskili i kakili? Sjecam se da su za dojenje moja sogoroica i frendica pisale,meni nije bilo jasno zasto... ionako sam s njom 0/24,nis drugo osim bavljenja s njom nisam ni radila🤷‍♀️ 
    Moja je dobila 480gr u prvom mjesecu,dodali smo jednu bocu AD-a prije spavanja, slijedeci mjesec je dobila 1200gr! Dojila sam non stop,lezecki,stojecki,podoji po pola sata-40min... zakljucak...sve prodje pa i to🙈🙈 Sretno svima sa cic mukama🙈
    Petra trbe neće pa neće...ja si mislim samo cekam regresiju u ponasanju kod male kad braco dodje🥳
    Valjda je sve ok s Dalindas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.