Dalindas 😍 sretno... Cekamo novosti!
Puno cura ne prijavljuje preglede ali se ni ne javljaju.
Thinkpink stavi ti tu sliku ako nije problem. 😊
Dalindas 😍 sretno… Cekamo novosti!
Puno cura ne prijavljuje preglede ali se ni ne javljaju.
Thinkpink stavi ti tu sliku ako nije problem. 😊
Sve su rodile😜😜😜 salim se haha, moj je evo sutra u TA, ali nisam javljala jer nisam znala kad cu tocno ic😬 pa ne znam jel ga stavljat na popis onda kad je vec sutra🤔🙈
Lunica pa onda je super, dobro je pa mu se je javio nek sve krene samo od sebe i prirodno
Znaci napišem roman i slučajno izađem sa stranice aaaaaa 🤪🤪🤪
Pokušaj broj 2, sad cu nešto zaboravit sigurno..
Dalindas nadam se da se nastavilo brzo i bezbolno i da se vec mazite 🥰
Lavice kažeš sigurno je sigurno 😂😂😂
C1M4 bome komad bebe 😊 mene baš zanima kolika je moja mrva, zadnji pregled sam imala kod zamjenskog ginekologa koji je sve neš na brzinu i nije ni pogledao bebu nego samo ako je sve ok s plodnom vodom 🙄 na zadnjem pregledu kod mog, s 34+5tt je imala samo 2300g.
Ja cijeli dan kuham jer napokon u novom stanu i zvali moje na ručak pa sam sva uzbuđena bila i ponijela me atmosfera 😂 na kraju me počelo probadat podosta u preponama i sijevat u pipi i samo sam si ponavljala ajme valjda necu kao anikka i purica 😂😂😂
Sad ležim na kauču i ok je, ali prepone osjetim fino.. mislim da cu do poroda trzat na svaki grč i bol, sama sebe živciram s panikom al ajde, do 37+2 sam bila kao bubica, moram nekad počet dramit 😁
[/url
Evo i mene s pregleda😊 mali ima 2820g, kaze gin da bi do poroda mogao doci do nekih 3500, ali "nikad ne znas" haha, i dalje otvorena 2.5cm uz jake menst. grceve pa mi je odmah dala uputnicu i za bolnicu u slucaju poroda haha, sutra idem u TA pa mi je gin pisala i uputnicu za amnioskopiju da mi odmah naprave posto sam vec toliko otvorena i uzela je bhsb briseve, nalaz je u pon gotov😁 To je uglavnom to haha, sutra mi treba doci nalaz UK zbog onih leukocita povisenih jako pa cemo vidjet kakvo je stanje nakon atb, je li sterilna ili ne🤔
Bome velik decko 🤗 U koju ti bolnicu ides?
Bas me zanima koliko je moja narasla…vidjet cemo sutraa🤞
Joj, ja sam svojoj gin rekla da mi napise uzimanje bhsb brisa na pregledu u TA i sad sam isla bacit oko na uputnicu i pise samo: ambulantno lijecenje 🤷
Krasno, morat cu opet do nje.
Ma samo nek on meni raste😁 u Vinogradsku, ti?😊
I mene zanima, javi😁 Ja nisam ni znala da mogu trazit da mi to naprave u TA, al dobro, na isto mi dode haha🤔
Merkur :)
-
Lavice meni med.sestra nista nije rekla za tu uputnicu🥺 samo pozeljela srecu i da se vidimo nakon poroda😂😂 sprasila ona mene.
Il je to ta d1 uputnica koju mi je dala 🤷pojma nemam, mutava sam po tom pitanju 🙈
Pohrana mm
Kad bi zamrznule u frizideru u ledinici mlijeko, to onda otapamo na sobnoj temperaturi ili kako?🤔
DeeDee bome je mrvica tvoja beba😇 moj je toliko imao sa 32+5 vec😋
Damnarexx mozda je gin to stvarno zaboravila nekako jer inace rade taj bris do 36tt kako je Lavica napisala, a gin ti nije dala ni uputnicu za to🙄
Damnarexx d1 uputnica je vrsta uputnice koja je "dugorocna"tj da nenmoras za svaki pregled u trudnickoj ambulanti po uputnicu kod svog gin (pise svrha ambulantno lijecenje). A onda ti u bolnici (barem meni) za svaki slijedeci pregled daju internu uputnicu i termin.
A osim te uputnice bi trebale dobiti uputnicu za rodiliste. E sad ja bi zaboravila na to da me nisu pitali prosli put jesam donijela i tu uputnicu u bolnici🤔
Mikio nikakvo dodavanje imena i crtice. Amen😂
Cima 15.1. Sam na redu u TA. Zivo me zanima oce mi uzv radit..
Lorena i moja je imala sisu koju je vise preferirala. Onda kad se druga napuni jace (jer vise proizvodi)...ajme majko😂
Mi ovu za rodilište nemamo ili je nisam dobila...koliko sam skontala samo dođemo s tom internom što su nam na zadnjem pregledu dali pa nam onda oni daju drugu kad nas šalju na kat u rodilište.
DeeDee čestitke na preseljenju :) Sad si na miru napokon i uživaj još ovo malo što ti je ostalo pošto si sve ove mjesece provela u renovaciji.
Sortiraj odgovore
Najstariji