Jutro cure. Dalindas i tinika cestitaaam!!! 🎉🎉🎉❤️
Dalindas bas mi zao da ti je na kraju bilo tesko, svi smo ocelivali da ces to ko od sale rijesit 😉. Zelim ti da se sto prije oporavis 🤞
Mare op op op op to bu danas bilo 😁😁🤘🤘🎂 sretnooo 🎉
Sto se tice odlaska na wc. U petrovoj daju parafinsko ulje. Odurno je al fakat pomaze. Meni je ustvari fascinantno ak ides doma redovno, znaci 3 dan vec, kak stignes obavit. Znaci mene su klistirali prije poroda, ok bila sam u opcoj anesteziji al znaci taj daj i dan posljije nisam smjela nis jest, tj drugi dan sam dobila caj i zdjelicu bistre juhe. I onda me pitaju dan poslje dal sam bila na wc 😂 pa ne znam od cega 😂 onda sam sljedeci dan dobila i hranu i ulje i fakat djeluje
Tinika i Dalindas cestitke na bebicama, puno srece vam zelim dalje 🤗💕
Cure moze li netko molim vas opet napisati od kojeg tjedna i koliko salica caja od lista maline se moze piti, imam ga vec tjednima i cekam zapoceti.
Mene kasalj ubija, ubija, stalno se bojim da ce mi od naprezanja vodenjak puknuti, cak se svako malo zapiskim, a sreca nosim uloske, uzas. Dobila sam sirup jer me vec gusio.
Cure lijepo da se javljate nakon poroda, toliko je korisnih savjeta i iskustava sa dojenjem, vec sam po tome skuzila da sam kupila krive sesirice (tomme tippe) 😳 i mislim da cu onda uzeti te male Avent ipak..
MaRe, zbunjen, smotan, spor, sutljiv.. na zamjeni je trenutno i neka druga sestra i zajedno mi bas djeluju ful neorganizirano, multitasking im nikako ne ide. To je taj koji je dosao iz zabocke bolnice sad nakon Nove kako je gin otisla u penziju..
Zarica, taj bris se inace radi svim trudnicama pred kraj trudnoce, od 35-og tjedna, a nekad i ranije u sklopu ostalih briseva. Tebi nece nista, ali je opasno za bebu ako radjas vaginalno..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ovaj tvoj stvarno zvuci zbunjola… A na procjenu sam rikla, to je mogao rec ti i bez da upali uzv. Bitno d je beba ok, a za briseve ne znam zasto bi ti atb dali ako bude nalaz uredan sada. 😒
Uzv je zastarjeli i minijaturni pa je sad u visim tjednima pogotovo tesko ulovit mjere. I sam je to rekao, a i gin prije njega na predzadnjem pregledu se "mucila". Ne znam sto cekaju, 2020. je. Mozes ti bit ne znam kako super dijagnosticar, al zasto ne nabavit i moderniju opremu..
To sto ga recimo nemam SAD sa 35-36tj ne znaci da ga necu imati opet kasnije na porodu, a imala sam ga sa 15tj kad je dr rekla da ne treba lijeciti nego samo ponovimo, al da moram obavezno u bolnici napomenuti pa da ce mi bez obzira na zadnji nalaz dati antibiotik za svaki slucaj, vjerojatno intravenozno.
Pozdrav drage moje . Prije svega hvala vam na lijepim željama . Nisam stigla sve pročitati ,nadam se da ste sve dobro .
Jučer u 17:54 nam je stigao nas bebač . Velik je 4100 i dugačak 52 cm :)
Čestitke🥳🥳😍
Jutro cure i dobrodosle nam bebice od Dalindas i tinike! Bravo jer ste izdrzale i drago mi je da ste imale potporu muževa!
Za dude sam se jos jucer mislila osvrnuti, ja sam ju imala odmah u rodilistu i odmah sam joj dala jer kod nas ti odmah ostave bebu,nema odmora mama :/ Al opet nitko mi nista nije rekao ni kad sam izvadila sesirice, dudu a ni kad sam trazila dohranu. Aha vama su rekli za dnevnik...nama ne. Pitala bi kolko jede cesto,kolko dugo dojim,obzirom je to bilp non stop bez reda a i kada nam ima vagu,pratila sam to... Pupak nam otpao 5.dan u rodilistu.
Sto se tice savova dolje i nuzde... od osobe kojoj je normalno cca svakih 5-7 dana ici na wc u 90% samo tvrde kakice, koja je rodila vaginalno,popucala i operirana odmah pa imala sav prek pol trbuha-nije strasno 😁 Meni je nekako samo od sebe doslo i zacudilo me kako sam uspjela,cak mi je bilo gore piskiti jwr bi me peklo svaki put.. al to sam cesto pod tusem obavljala pa je lakse. E da i kantarionovo ulje vam je dobro dolje za savove..
Mare i ja imam filing za tebe danaaaas🤞🤞🤞 P.s. ja isto mislim da su Dalindas dali drip zbog omeksavanja grlica. Ne brini,bit ce sve ok😘😘😘
Tinika i Dalindas cestitke na bebicama, puno srece vam zelim dalje 🤗💕
Cure moze li netko molim vas opet napisati od kojeg tjedna i koliko salica caja od lista maline se moze piti, imam ga vec tjednima i cekam zapoceti.
Mene kasalj ubija, ubija, stalno se bojim da ce mi od naprezanja vodenjak puknuti, cak se svako malo zapiskim, a sreca nosim uloske, uzas. Dobila sam sirup jer me vec gusio.
Cure lijepo da se javljate nakon poroda, toliko je korisnih savjeta i iskustava sa dojenjem, vec sam po tome skuzila da sam kupila krive sesirice (tomme tippe) 😳 i mislim da cu onda uzeti te male Avent ipak..
Koliko se ja sjecam mozes lagano krenuti sa 1 salicom dnevno, pa poslije 37-38tt vise salica na dan :) ja cu ga isto kupiti, al nikako pa nikako🙈
Ps: MaRe, ide to tebi sretno!!! 🤞🤞🤞
Jutro curke!
Dalindas i tinika cestitke!!🥳🥳
Sretno danas na pregledima!
Sortiraj odgovore
Najstariji