Cure kako ste mi,niej me bilo malo i nikad pročitati i prelijepih vijesti
Hrabrica,Supergirls čestitam na bebacima cuvaj te ih i pazite 🎇🎊
Mare nije ni meni jasno zašto pred kraj mjenjaju termine baš nema smisla ali et...
Dalindas dobro si otvorena samo tako nek se nastavi i da nam ubrzo stigne još jedna bebica 😍
I da Lunice taj tvoj gin mi nije baš jasan zasto da dolazis na inducirani kada nema nikakvih indikacija,ti si samo 4dana vise od mene i zamislim se da mi tako kaže stvarno totalno glupo
Thanks cure 😘
Mrgudtebi Lilypie lenta i dalje tece 😂
hahaha, nikak da upalim laptop i promijenim, a ne znam prek moba
mikio super mozes mi poslat molim te na mail: mrgudzg@net.hr , tnx
Evo i mene s pregleda😊 mali ima 2820g, kaze gin da bi do poroda mogao doci do nekih 3500, ali "nikad ne znas" haha, i dalje otvorena 2.5cm uz jake menst. grceve pa mi je odmah dala uputnicu i za bolnicu u slucaju poroda haha, sutra idem u TA pa mi je gin pisala i uputnicu za amnioskopiju da mi odmah naprave posto sam vec toliko otvorena i uzela je bhsb briseve, nalaz je u pon gotov😁 To je uglavnom to haha, sutra mi treba doci nalaz UK zbog onih leukocita povisenih jako pa cemo vidjet kakvo je stanje nakon atb, je li sterilna ili ne🤔
Bome velik decko 🤗 U koju ti bolnicu ides?
Bas me zanima koliko je moja narasla…vidjet cemo sutraa🤞
Joj, ja sam svojoj gin rekla da mi napise uzimanje bhsb brisa na pregledu u TA i sad sam isla bacit oko na uputnicu i pise samo: ambulantno lijecenje 🤷
Krasno, morat cu opet do nje.
Ma samo nek on meni raste😁 u Vinogradsku, ti?😊
I mene zanima, javi😁 Ja nisam ni znala da mogu trazit da mi to naprave u TA, al dobro, na isto mi dode haha🤔
Mikio,zvuci smijesno al poznam ja svog muza... u prvoj T ja odabrala ime i naravno svima bliznjima rekli, kad par tj prije poroda on se predomisli😳🙄🙄 I on joj da ime. E reko neces razbojnice,ovaj put je moje😂😂 Lorija ubi me sad...em trudnicki mozak em da idem trazit unazad do sutra bi listala stranice🙈
Damnarexx sa 34-35 uzimaju vec tak bris,bit ce da ga je ispustila iz vida gin... ja stalno zaboravljam nazvat za uputnicu za rodiliste🙈
Cima moj mali je ko tvoj,bunceki😂 Pred 2 tj jr imao 2400,ocekujem da je sad na 2800...
Cima bome ga ima 😁 Moj je u to doba bio sto i nešto manje...neka samo raste 😍😍😍 kad se sjetim početka i koliko smo čekale da vidimo dali je sve ok a sad još malo i tu je :)
Lorena opasan je 😂😂 nisam još čula da biraju sike..možda u drugoj još nema mlijeka kao u lijevoj pa mu se ne da vući.
Lavice bome jesu😁 kad imas pregled ti?😁
Mare pa bas ono kad mi je rekla samo sam blenula u nju haha jer ne mogu vjerovati da je vec toliki i da je uskoro kraj trudnoce🙈
I da Lunice tajtvoj gin mi nije baš jasan zasto da dolazis na inducirani kada nema nikakvih indikacija,ti si samo 4dana vise od mene i zamislim se da mi tako kaže stvarno totalno glupo
Kako mi tog dr muz zna poslao mu je poruku da ipak ne bi nikako indukcije a on mu je rekao da nema problema da on nije ni mislio nego to da sam slučajno otvorena nekih 5cm sto je po njemu mogu e s obzirom da sam viserotka da bi probusio vodenjak ali bez dripa... To j eneka njegova filozofija... Ja mislim kako nisam nis otvorena jer nikad nisam bila prije nego krenu trudovi ali zato kad krenu otvaram se normalno tako da mi je sad to smijesno sve skupa. Ugl rekao je da dodjem u pon na pregled u ordinaciju. Pa ce napraviti ctg uzv i pregled. I nek me pusti doma😅😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Nekak imam feeling da se na forumu zahuktava situacija, ko da ce opet ici porodi sad jedan za drugim...
Curke, u rodiliste si uz vodu za vlazit usta uzmite i kapi za nos (fiziološka, aqua maris) da možete disati s obzirom na sezonu ne grijanja, vec pržione, jer su nam sluznice nosa i ovak natecene zbog hormonalnih promjena jos uz suhi topli zrak disat cemo na škrge...
I dok sam slagala kozmetiku i potrepštine, na vrecicama za pohranu mlijeka ima podjetnik kako se pohranjuje na sobnoj temp, hladnjaku, frizu...pa ako nekom treba, poslikam i stavim ovdje
PREGLEDI
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
10.01. - Grizli
10.01. - samojed
10.01. - Točkica37
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
14.01. - DeeDee
15.01. - Lavica27
16.01. - Nita9999
16.01. - PetraB