Tonkice ja sam po preporuci mikio kupila aventove sesirice, odma 2 paketa da ne moram stallno mislit dal su oprani, small velicine. Ne znam dal to ide prema uzrastu al tak su mi u rodilistu rekli da kupim. Jedan par dode 60-70 kn. Meni su sestre u rodilistu rekle da mogu svaki koristit 2put prije pranja. A beba je u bolnici stalno bila s tobom? Nama su ih prva 2 dana donosili samo na sat vremena a kasnije na skoro cijeli dan al ne i noc. I znam da neovisno jel nekom krenulo dojenje il ne oni su ih hranili kad bi ih odveli..
Ps meni je ova duda iz bubamarinog paketa zakon 😁😁. Kupili jucer neke aventove koje su isto od 0+ mj al su duplo vece
Mare pa ti prosla termin 🎉🎉🎉🎉🙈 prognoziram ti onda sutra, bit ces ko ja 😉
Ma ja se ne opterecujem za ozbiljno, vise je sala ovo #nemajka, al da su svi sluzbeno nabrijani fkt jesu. Al ja sam par puta na samo ulovila te patronazne u bolnici, bile su 2 koje su fkt ok i mozes ih pitat sve, i onda su mi nesluzbeno dale savjet i za ad, i rekle da moze duda i tak..
ps ja jako malo jedem. Tj tjeram se da slucajno ne ugrozim mlijeko, al nekak mi je slab apetit ko pred kraj tridnoce.
bokic.RODILA SAM MALU DOLORES 08.01.U 16 :45, dosli.u radaonu u 14 h 6 prsti otvorena.bolan porod od 3h.uz mog muza nesto najsavrsenije sto se moze zamisliti.dugacka 52 i teska 3580.volimo se jako,mazimo ,saljemo svima velike puse i ZELIMO VAM ISTO TAKO BRZ POROD !pusee
Cestitke na ekspresnom porodu! 🎉🎉🎉 Dobrodosla Dolores! Brz oporavak i uzivajte u mazenju!! 💕
Moja curka je danas procjenjena na izmedju 2300-2900grama. Doktor se vec zabrinuo da ce biti veca beba, al onda je skontao da ni ne moze uzet neke super tocne mjere na tom prastarom mini uzv-u.
Uzeo bris za streptokok, al kao posto lokalni lab nije vise radio, a ne radi ni petkom, neka ja nosim kuci u frizider pa ujutro u Mirogojsku.. Na kraju ipak da me ne "muci" s tim, predlozio da ga ponovimo sljedeci tjedan u utorak kad su u jutarnjoj smjeni isto kao i lab. Tad cu bit tocno 36tj. I kaze (ono sto vec i znam) da bez obzira jel ovaj put bio negativan, svejedno cu dobiti antibiotik pri porodu.. ono, skoro pa da ni nema smisla to dodatno cackanje, ako ce mi se gledati pozitivan nalaz od 15tjedna.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav drage moje . Prije svega hvala vam na lijepim željama . Nisam stigla sve pročitati ,nadam se da ste sve dobro .
Jučer u 17:54 nam je stigao nas bebač . Velik je 4100 i dugačak 52 cm :)
Pozdrav drage moje . Prije svega hvala vam na lijepim željama . Nisam stigla sve pročitati ,nadam se da ste sve dobro .
Jučer u 17:54 nam je stigao nas bebač . Velik je 4100 i dugačak 52 cm :)
Čestitam 🎉🎉🎉🎉 Velik dečko 💪💪💪 Želim ti brz oporavak.
Omerta taj tvoj zvuči zbunjeno 🤣🤣
Cestitke na ekspresnom porodu! 🎉🎉🎉 Dobrodosla Dolores!Brz oporavak i uzivajte u mazenju!! 💕
Moja curka je danas procjenjena na izmedju 2300-2900grama.Doktor se vec zabrinuo da ce biti veca beba, al onda je skontao da ni ne moze uzet neke super tocne mjere na tom prastarom mini uzv-u.
Uzeo bris za streptokok, al kao posto lokalni lab nije vise radio, a ne radi ni petkom, neka ja nosim kuci u frizider pa ujutro u Mirogojsku..Nakraju ipak da me ne "muci" s tim, predlozio da ga ponovimo sljedeci tjedan u utorak kad su u jutarnjoj smjeni isto kao i lab. Tad cu bit tocno 36tj. I kaze (ono sto vec i znam) da bez obzira jel ovaj put bio negativan, svejedno cu dobiti antibiotik pri porodu.. ono, skoro pa da ni nema smisla to dodatno cackanje, ako ce mi se gledati pozitivan nalaz od 15tjedna.
Ja nisam radila bris kroz cijelu trudnocu, a nisam dobila niti antibiotik pri porodu...
Evo i mog iskustva .
Noć prije su me počeli hvatati lagani trudovi za koje sam ja mislila da su oni pripremni . Međutim , ujutro na ctgu se ispostavilo da su bas pravi i odmah sam išla na pregled gdje mi je doktorica rekla da sam otvorena 7 prstiju i da odmah idem u radaonu . No ,već mi je tu naglasila da su mi misici oko maternice jako tvrdi . Obavila klistir i tuširanje . Mislim da sam u box došla oko pola 12,stavili me na drip da bi mi povećali trudove jer sam tražila epi . Tu je već bilo bolno . Oko 2 sam tek dobila epi i tek su onda pustili muza unutra . Mislim da sam oko 3 dobila drugu dozu i to je bilo to . Nisu mi htjeli vise davati već su povećali dozu dripa i to je bilo užas . Iskreno ,puno mi je pomoglo sto je muž bio samnom ,ne znam kako bi to sama . Još je bilo gore sto se ti misici nisu nikako otpuštali i nije bilo šanse da beba izađe bez obzira sto sam skroz bila otvorena . I onda su mi rekli da će me rezati jer bi inače jako popucala zbog toga . Iskreno ,rezanje nisam ni osjetila zbog trudova i malo kasnije je stigao nas bebač . Da boli ,stvarno boli ne znam uopće s čime bi usporedila tu bol ali stvarno je istina da kad vidiš bebu sve to nekako padne u drugi plan .
Onda šivanje , prvo nisam osjetila onda bome jesam i iskreno sad me bas boli guza 🙈
Ako je neka od vas prošla rezanje ,može li mi dati neke savjete ? Pogotovo u vezi velike nužde 😱 majke mi ne znam kako ću to izvesti
Da, i mi imamo problem jer je mali tezak bio 2760 kad smo izasli iz bolnice. Dojenje bi zbog toga trebalo biti svaka 2 sata da mu se tezina popne cim prije. Kad se pozbroji prematanje i da je malog tesko probudit iz sna zbog zutice, ispada da samo dojimo i prematamo po cijele dane:) Hvala Bogu muz mi je ovih dana doma pa se brine da sam stalno sita, sto je isto izazov jer mali ima jako osjetljiva crijeva. Oni intenzivni grcevi od kojih je patio prvih par dana su bili uzrokovani mojom prehranom (koja je stvarno hila prezdrava, ali jednostavno prejaka za njegova crijeva), tako da mi se meni sada svodi na leso povrce, lagane pilece juhice, kompote i slicno. Razlika s grcevima je drasticna. Kada se uspije probuditi dojenje nije problem:) Takodjer nudim istu cicu dokle god je ne isprazni ili bar ne cica na njoj najmanje pol sata svezajedno. Ono gusto mlijeko koje dodje kroz 15 min im je bitno za rast. Sto se tice pisanja trebalo bi biti 7 do 9 punih pelena dnevno sto se isto cini da nam je tako... Eto, mali ima tjedan dana sad. Nikako da onu lentu dole izmjenim...
Sortiraj odgovore
Najstariji