ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    09. Siječanj 2020. 16:26

Lavice meni je pisala i UZV i CTG i sve.. pisala mi je i amnioskopiju i sad citam da to kod nekih moze potaknut i porod i krvarenje i proboj vodenjaka i svasta nesto i sad me ful strah toga😬 i nisam naisla na nikakav post na netu da je to netko radio sa 35+6 pa me malo lovi panika🙄

C1M4
    09. Siječanj 2020. 16:27

MaRe

Mi ovu za rodilište nemamo ili je nisam dobila…koliko sam skontala samo dođemo s tom internom što su nam na zadnjem pregledu dali pa nam onda oni daju drugu kad nas šalju na kat u rodilište.
    DeeDee čestitke na preseljenju :) Sad si na miru napokon i uživaj još ovo malo što ti je ostalo pošto si sve ove mjesece provela u renovaciji.

Ja sam dobila D1 za preglede i to i dala mi je odmah i za bolnicko lijecenje, kad rodim jel🤔

DeeDee
    09. Siječanj 2020. 16:35

MaRe

Mi ovu za rodilište nemamo ili je nisam dobila…koliko sam skontala samo dođemo s tom internom što su nam na zadnjem pregledu dali pa nam onda oni daju drugu kad nas šalju na kat u rodilište.
    DeeDee čestitke na preseljenju :) Sad si na miru napokon i uživaj još ovo malo što ti je ostalo pošto si sve ove mjesece provela u renovaciji.

Hvala ti. Još uvijek smo u procesu tj. ne spavamo tu jer je još spavaća ostala za dovršiti ali sve ostalo manje više je konačno, za vikend nadam se finiširamo do kraja kraja 😊
    Baš me zanima šta će mi reci na pregledu (ako ga dočekam:) za otvorenost, koliko puta otrčim gore dolje po stepenicama i koliko puta sam usisala/oprala po podu/prozore/kuhinju..ako se nisam od toga počela otvarat, neću od ničega 😂

[/url

kl1v
    09. Siječanj 2020. 16:50

Pozz cure!
     Malo kasnim ... 
    Rodila sam u Sisku. Prezadovoljna sam s osobljem i doktorima. Na poroddu se svi trude oko svake trudnice koju sam tamo upoznala. Imaju i rajski plin i sve ostalo sto i dr.  Taj rajski nije bas tako poseban svakome kako sam citala na netu, barem iz iskustva cimerice. Ja sam isla na cr...ipak...pupcana je bila omotana 1x oko vrata ...uz sve jos i to..

Tamo je bas bas toplo i za sobu mi je bilo potrebno samo spavacice kratkih rukava, japanke za tus...uredno je ali ipak.. te iste ili dr natikace za po sobi. Mrezaste gace,  chico ulosci, rucnik veliki i mali za ruke. Po meni za bolnicu su dovoljni samo chico ulosci. Stavis 1 taj i nema potrebe za drugima. Vir mozete za doma, kad se bolje osjecate i vise krecete pa je lakse, grudnjak za dojenje i tuferi za cice. Osobna kozmetika,kaladont cetkica, toal papir, cesalj, nesto za pranje blagog mirisa ili neutralan. Ja sam 
    uzela u mulleru ona putna pakiranja gel i kaladont. Poslije samo bacis. 
    Rodila sam 30.12. Otpustili su nas 2.01. Iako na cr. Prerano ali eto.. 
    Sad sam ko avion naspram tad. 

Savjetujem postivanje babinja. Nama su dosli moji i njegovi svako jedan dan. Plus mm brat s obitelji. Te posjete su grozne. Malac se unervozio i 2 dana i noci nam je trebalo da se vratimo di smo stigli s prilagodbom. Mir je potreban i vama i bebama. 
    Ja sam imala neku fazu od 2 dana...hormoni, suze ..zivci...uhhh. 
    Sad je malo prehladjen, sekret iz nosa se izbacio na oko. To izgleda krmeljavo. Perem mu kamilicom a nos kapam fizioloskom. Nadam se da ce bit bolje i da necemo morat na pedijatriju. 
    Ako vam klinci imaju grceve, ...ako piju bebytol k1d3 kapi moze bit da je od njih. 
    Kupite onda plivit d3kapi. Probajte. 

Petra tvoj trbuh je predivan. 
    Mikio u kojoj SAMO ste vi fazi? 
    Cure sretnoooooo 

mrgud_zg
    09. Siječanj 2020. 16:52

Mikio stiglo, hvala ti 😘👌 btw, kako cice? Jel ide na bolje?
    Deedee ja ti zivim u dvoetaznom stanu, znaci miljon puta dnevno gore dole po stepenicama pa nis od mog otvaranja 😂
    A sto se velicine bebe tice, meni radila uzv u petak, rekla 3100, rodila u ponedjeljak (3 dana kasnije) imao punih 3500! Tako da ako sam nesto naucila u ovoj trudnoci, to je da su to sve doktorske procjene i da se uopce ne treba opterecivat. 
    Sto se tice ove pohrane mlijeka, u rodilistu smo dobili jednu super brosuru gdje su sve tablice kako pohranjuje i odmrzava, vjerujem da to svi dijele. 
    Lavice predobra ti je ideja s imenom na zidu 😂👌
    Sto se tice uputnica, ja sam bila dobila samo D1 s kojom sam prvi put isla u petrovu, i svaki sljedeci pregled bi mi oni samo napisali kemijskom na nalaz. I kad sam dosla rodit sam se samo javila na hitnu, nisam imala nikakvu dodatnu uputnicu..
    Nama danas bila patronazna opet. I vagala ga! I fino je dobio na tezini. Mi smo bili tolko uzbudeni ko dve budale da na kraju uopce nismo zapamtili kolko 😂😂😂. Al ishvalila nas je pa nije bitno 😁. I meni je skinula onaj nepromocivi flaster s reza od carskog. Kaze da jos “slini” pa mi je stavila gazu jos kao jedan dan. Iskreno uopce me ne privlaci trenutak kad cu ga skidat 🙄. Mm je vidio i kaze da izgleda grozno. Al valjda i treba izgledat grozno u pocetku 🙈

kl1v
    09. Siječanj 2020. 17:06

Cure koje ste rodile, cestitam 😍😍🎉🎉🎉🎉🎉 uzivajte i mazite se 😘😘 zelim vam brz oporavak

• thinkpink1
    09. Siječanj 2020. 17:12

C1M4

thinkpink1

Pohrana mm

Kad bi zamrznule u frizideru u ledinici mlijeko, to onda otapamo na sobnoj temperaturi ili kako?🤔

Zamrznuto izdojeno mlijeko najbolje odmrznuti 24h postepeno prije upotrebe u frizideru. Ako je hića, može se ubrzati proces otapanja u posudi s toplom vodom tjelesne temp.(37°C). Prilikom grijanja, nikad ga ne pustit da zakuha ili da zakipi zbog gubljenja svojih vrijednosti. I prilikom zagrijavanja mlijeka izbjegavati korištenje mikrovalke jer se neravnomjerno zagrije pa da ne bi došlo do opeklina. Jednom zamrznuto mlijeko ne smije se ponono zalediti. To isto vrijedi i za grijanje mlijeka. 

PetraB
    09. Siječanj 2020. 17:23

Dalindas koja si ti carica 🤣... Ti ne vjerujes da si toliko otvorena 🤭... Mozda sad vec i mazis sa bebacem, u svakom slucaju sretno 😘

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    09. Siječanj 2020. 17:26

thinkpink1

C1M4

thinkpink1

Pohrana mm

Kad bi zamrznule u frizideru u ledinici mlijeko, to onda otapamo na sobnoj temperaturi ili kako?🤔

Zamrznuto izdojeno mlijeko najbolje odmrznuti 24h postepeno prije upotrebe u frizideru. Ako je hića, može se ubrzati proces otapanja u posudi s toplom vodom tjelesne temp.(37°C). Prilikom grijanja, nikad ga ne pustit da zakuha ili da zakipi zbog gubljenja svojih vrijednosti. I prilikom zagrijavanja mlijeka izbjegavati korištenje mikrovalke jer se neravnomjerno zagrije pa da ne bi došlo do opeklina. Jednom zamrznuto mlijeko ne smije se ponono zalediti. To isto vrijedi i za grijanje mlijeka.

Zabiljezeno, tenks😁😁🙈
    Zaboravila sam vam reci, nalaz UK mi je stigao vec danas i uredan je hvala bogu😍🙏😁

• thinkpink1
    09. Siječanj 2020. 17:37

Cima super za nalaz!!🥳🥳🥳 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.