ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    06. Siječanj 2020. 23:57

Prvo Tonkica cestitam!!! 🤗🎉
    Curke sa zgaravicom...meni nestala svaki put nakon poroda. Ona nastaje u trudnoci zbog pritiska bebe na cijeli probavni sustav pa tako i zeludac, tako da onaj misic na ulazu u zeludac ne moze dobro zatvoriti pa kiselina bez problema ulazi natrag u jednjak. Kad rodimo, pritisak nestane i samim time i zgaravica.
    Htjela sam jos nekaj komentirat al sam naravno zaboravila 🙈...upravo sam se vratila s vecere kod buraza i buduce sogorice. Proslavili njihove zaruke i Badnjak (obzirom da je ona iz Makedonije) i nemrem disat...prejela sam se. Mm je bio doma s malcem a kcer i ja otisle u zivot. Sutra vadim krv za hormone stitnjace i s malcem popodne kod nase dr tak da ocekujem mirovanje tek preksutra eventualno. 😅
    I jos mi je palo na pamet da mi je vrijeme da pocnem kuhat i smrzavat ruckove jer kad cure dodju mislim da ni mm ni ja necemo imati vremena za kuhanje. Pa eto, uz skolu, vrtic, prosirenje kuce, pripreme za curke...moram i kuhat 😅😅😅
    Woohooo 💪🏼😎💪🏼😎💪🏼😎 Spavat cu kad umrem 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    07. Siječanj 2020. 00:34

Tonkice čestitam i brz oporavak   🎉🎉🎉🥰🥰🥰
    Lavice  nije zasad nista...ujutro idem u TA pa cemo vidjeti stanje...mozda budem i ja terminusa 😁
    Vrapcic povremena probadanja,pogotovo kao u području jajnika su normalna ali ako ti bol ne prolazi kad mirujes bolje cim prije otići doktoru. Bolje i da dođeš  bzvz nego da cekas petak. I uvedi si magnezij ako ga vec ne pijes.

C1M4
    07. Siječanj 2020. 01:16

Tonkice cestitaaam😇 napokon😍🤗💋
    Vrapcic ja imam cijelu trudnocu te blage grceve i sad pred kraj su tek postali uzasno jaki.. pila sam i magnezij i normabele, umirilo se na kratko, ali sam ih opet imala, sve je bilo okej na pregledima panje gin rekla da je to kod mene tako normalno, kod mene recimo nije proslo ni kod mirovanja niti ista, vjerujem da ces znati ako nesto stvarno nije okej😊 a ta probanja sam takoder imala, pogotovo u tim tjednima jer mi se maternica dizala gore iz zdjelice😊 svakako prati situaciju i ako ces imati osjecaj da nesto nije okej, otidi doktoru barem da te pregleda i provjeri😊

Omerta
    07. Siječanj 2020. 03:35

Tonkica, cestitam!!! 🎉🎉🎉 Bas mocno ime! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrgud_zg
    07. Siječanj 2020. 06:42

Tonkice ceeeestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉💪💪😁

Točkica37
    07. Siječanj 2020. 06:46

Čestitke mama i beba 💙💙💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 06:54

Tonkice cestitaaaaaaam!! 😁💓🎉🍼

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Dalindas
    07. Siječanj 2020. 07:28

Tonkice ,čestitam 🎉🎉🎉🎉

samojed
    07. Siječanj 2020. 07:35

Tonkice čestitam na bebacu i kad stignes javi nam kako je sve prošlo 🎇
    Lala baš lijepo što si se javila, i sretan ti božić 

Vrapčić123
    07. Siječanj 2020. 07:36

Čestitam na rođenim bebicama 💓 I hvala vam cure na odgovorima, danas zovem dr da vidim što će reći. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.