I da, nisam ga probala uzimati kao i ti tokom cijelog dana. Bas cu probati da vidim hoce li biti pomaka
Kao nakon 16h "aktivnog" uzimanja pomogne tek pa mozda meni zato i je jer sam ga uzimala kako pise🤔 cak i ako ti ne pomogne skroz kao i meni, bar da ti ublazi sto vise🙏 smijes i po dva piti, to ne moze nastetiti bebi😀
E bas cu onda tako i probati. Jer ja sam uzimala samo kad me uhvati. Bankrotirati cu do kraja trudnoce, ali sta sad :) samo da bude bolje. Iskreno se nadam da ta zgaravica nestane nakon poroda. Znam da me cekaju druge tegobe ali bar toga da se rijesim
E bas cu onda tako i probati. Jer ja sam uzimala samo kad me uhvati. Bankrotirati cu do kraja trudnoce, ali sta sad :) samo da bude bolje. Iskreno se nadam da ta zgaravica nestane nakon poroda. Znam da me cekaju druge tegobe ali bar toga da se rijesim
To sam i ja rekla, 75kn dode 20 tih vrecica😳 ali pomaze mi pa mi nije zao dati te novce😂 svi kazu da nestane pa valjda je tako haha🙏😬
Cure moje, veceras u 20.11 nam je stigao Constantin 😍 Zaljubljena sam.
Cekam prvo pisanje pa kad legnem vam se javim 😘
Drage moje mamice i buduće mamice, čitam vas kad stignem, ali ne stignem baš komentarisati. Čestitam svima koje su rodile, baš mi je žao zbog vas koje ste to prošle u mukama, ali bitno da je prošlo i da je sve u redu sa vama i bebicama. Isto mi je žao što se mučite sa dojenjem, naročito mikio, da to što prije prođe.
Mi smo dobro, dojimo fino, uspostavilo se sve, pa vidjećemo na kontroli da li dobija dovoljno, nadam se da dobija, jer dojim na svaki mogući zahtjev 😀
On je super, jedino grčevi ga malo muče, nije ništa previše, ali nam u tome dosta pomažu espumisan kapi, ne znam da li ih ima kod vas, takođe sam čula da je dobar plantex čaj, pa ćemo i njega nabaviti, nema u Bosni da se kupi, ima u Srbiji. Ali espumisan je definitivno moja preporuka, ako ima za kupiti tamo.
Sutra nam je prvi Božić i baš se radujem 😊 Želim vam sve najljepše, vama sa bebicama, a i vama ostalima sa porođajima. I da, kad uđem na forum pa čitam da neka od vas ima neka probadanja ili tako nešto, tj da je još trudna, pomislim zar se nisu već sve porodile 😂 Toliko mi je nekako davno u sjećanju moja trudnoća, imam osjećaj da sam se porodila prije par mjeseci, sve te tegobe sam zaboravila 😀
Pozdrav curke! Sorry što upadam no htjedoh vas pitati obzirom da ste sve prisutne puno duže trudne od mene pa ćete možda razumjeti moj problem. Naime od jučer imam nagla probadanja u maternici na svako dizanje, okretanje, mijenjanje položaja. Onako naglo probode kao da me netko upiknuo sa nečim oštrim i to vrlo naglo da se moram primiti za to mjesto. Ja bih rekla da je u području maternice. Je li poznato kome, ako je što su vam doktori rekli na to? Dok mirujem u potpunosti osjećam blagee grčeve, kao recimo menstrialne, ali izuzetno blage. Trudna sam 15+3. Na pregled tek idem u petak, pa me baš strah...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Čestitaamm!!! 🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍
Pozdrav curke! Sorry što upadam no htjedoh vas pitati obzirom da ste sve prisutne puno duže trudne od mene pa ćete možda razumjeti moj problem. Naime od jučer imam nagla probadanja u maternici na svako dizanje, okretanje, mijenjanje položaja. Onako naglo probode kao da me netko upiknuo sa nečim oštrim i to vrlo naglo da se moram primiti za to mjesto. Ja bih rekla da je u području maternice. Je li poznato kome, ako je što su vam doktori rekli na to? Dok mirujem u potpunosti osjećam blagee grčeve, kao recimo menstrialne, ali izuzetno blage. Trudna sam 15+3. Na pregled tek idem u petak, pa me baš strah…
Ja se ne sjecam da sam imala te tegobe u tvojim tjednima 🤔🤔 mene tek sad pocelo tu i tamo probadat... Ne znam, nadam se da ce ti cure znat nesto bolje reci :)
Jeeee... Bravo oo... Cestitke 💞💞💞💞
Pisi nam kad stignes svoje iskustvo... Ljubi bebolinka❤️❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji