ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Siječanj 2020. 21:25

Ma sutra idem po nju. Tj mm ide. Zateklo me. Nemam  pojma kak to nisam kupila na vrijeme 🙈 ma prezivjet ce dijete tih par sati, pa sutra ulazi u 2. Tjedan zivota 🎉🎉💪😁

06. Siječanj 2020. 22:35

Pozdrav cure! Evo i mi imamo problema sa prdenjem... odnosno grcenjem prije istog. Savijanjam i stiskanjem nakon svakog obroka te nekad u snu. Navecer dam Tiba kapi i malo pomazu. Ja se izdajam vec dva mjeseca svakih 3h po od prilike 90 mL s time da jedno nocno izdajanje preskocim. Sad jede  90-100 po obroku pa jedan nocni obrok dam ad
     Tako je i on mirniji.

Lunica
    06. Siječanj 2020. 22:43

Ja dosla skicnuti da vidim jel se Tonkica javila....

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Damnarexx 🌺
    06. Siječanj 2020. 22:46

Tonkica se sigurno vec mazi sa svojom bebicom :)

• AnnA
    06. Siječanj 2020. 22:47

Cure, redovito vas citam ali bas ne pisem. 
    Od srca cestitam na vasim bebicama i zelim vam sto brzi oporavak. Zao mi je sto su neke od vas imale lose iskustve sa porodom i sto neke mamice imaju problema sa dojenjem a neke bebice sa grcevima. Nadam se da ce to sve sto prije ici na bolje.
    Mi smo evo ok izuzev ove zgaravice koju jednostavno vise ne mogu podnijeti. Preko dana, navecer, po noci. Jednostavno nepodnosljiva bol. 

Grizli
    06. Siječanj 2020. 22:50

Tonkice jos nema... Mazi se ona ja se nadam veselo sa bebom.
    Mikio nama na teceaju rekli da ne jedemo cokoladu i orasaste plodove uz cijeli niz drugih namjernica 🙄🙄 jet mogu izazivat probleme kod beba. Kao da ih ne jedemo pa uvodimo 1 po 1 kroz dan da vidimo reakciju kod bebe. 

C1M4
    06. Siječanj 2020. 22:50

AnnA

Od srca cestitam na vasim bebicama i zelim vam sto brzi oporavak. Zao mi je sto su neke od vas imale lose iskustve sa porodom i sto neke mamice imaju problema sa dojenjem a neke bebice sa grcevima. Nadam se da ce to sve sto prije ici na bolje.
    Mi smo evo ok izuzev ove zgaravice koju jednostavno vise ne mogu podnijeti. Preko dana, navecer, po noci. Jednostavno nepodnosljiva bol.

Jesi probala sa reflustat gelom? Meni se ispostavio bolji od Rennie.. Uzmem tipa nakon dorucka, nakon rucka, nakon vecere i prije spavanja popijem casu vode i jedan gel ili dva(ovisi koliko jako pece) uzmem i eto super mi bude dan dva, barem nesto😅

Lunica
    06. Siječanj 2020. 22:51

AnnA

Jesi probala s Renniem? Ja ne mogu bez njih. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    06. Siječanj 2020. 22:53

Cima probala sam. I pomogne mi tokom dana kad je zgaravica slabija. Ali kad legnem u krevet bude nepodnosljiva. A nekad legnem bez boli pa me probudi tokom noci. E tada ne pomaze. Ali da, i meni je reflustat bolji nego rennie

• AnnA
    06. Siječanj 2020. 22:54

I da, nisam ga probala uzimati kao i ti tokom cijelog dana. Bas cu probati da vidim hoce li biti pomaka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.