ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Siječanj 2020. 18:07

Lavica27

IvaAngelly ah blago vam se. Mene zabetonirali tam na stol i ni makac. Jos onaj ctg kad zakvace,puna ratna sprema🙈🙈🙈
    Ja isla u istu skolu za epi ko ova proljetnica😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

[/url

Angelly
    06. Siječanj 2020. 18:09

Ma i ja sam bila prikopcana na taj ctg, drip na ruci i onda sam na sve to morala pazit da ne poispada a da ne kazem kak se stalno pomicao ctg za ocitanje srceka pa se muz ispraksao za namjestanje ispravno 🤣 postali pravi profici kroz dan

• amy11
    06. Siječanj 2020. 19:57

Zdravo svim mamicama. Nova sam ovdje pa ovako da krenemo. Suprug i ja vec radimo na bebici i jako je zelimo. Moja M je trebala biti 8.1.2020 ali sam ja 3.1.primjetila svjetlo smedji isjedak kad idem na wc pa se obrisem. Sutradan tj 4.1 se to pretvorilo u tamni crvenu krv ali isto samo kad idem na wc i bio je jedan ugrusak kao cep od boce. Jucer i danas je opet svjetlo smedji isjedak. Imam bolove u donjem djelu stomaka i ledja. Prava M treba da dodje za 2 dana pa me ovo sad buni dali je to trudnoca ili je ipak pocela M samo nije jos "prava". 

Anchy_001
    06. Siječanj 2020. 20:28

Bok cure! Rijetko vas citam jer nemam vremena za nis zivo, ovi grcevi ce mi mozak popit. To nije sad samo navecer, navecer je jos i ok, to traaje cijeeeli dan. Grcenje kad treba prdnut i kakat, crven ko paradajz u licu i ako ne uspije, vristanje i crvenjenje i dalje i grcenje. I onda ga uspavam, taman zaspi i opet ga zgrci 😡 ne stignem ni prdnut (da prostite),  kamoli si nekaj doma napravit. Sutra mi se muz vraca na posao poslije go kaj si je uzeo i pocinje pravo veselje 😅
    Osim toga smo dobro, naruceni kod pedijatra sljedeci tjedan, u 3 tjedna dobio 800 grama i bas sam sretna 😊
    Kolko sam vidjela ovak letimicno, sve ste dobro s nekim manjim tegobama, al i to ce proc brzo 😊
    Cuvajte se, sretno nadolazecim pregledima i bebicama 😊
    Citam i pisem kad uhvatim vremena 😘

mrgud_zg
    06. Siječanj 2020. 20:34

Angelly i lobi totalno suosjecam s vama i bas mi je zao kaj ste morale kroz to sve proc. Bitno da je gotovo. Ja sam iskreno vec laganini “zaboravila”. Tj ovi dani s bebom su doslovno 0-24 pa se nema vremena o nicem razmisljat 😁🙈
    Lorena vjerojatno je il viroza il neka infekcija al ne brini dobit ce beba terapiju u bolnici, vjerojatno cete ostat koji dan duze i to je to. Nemoj se stresirat
    Imam pitanje za iskusne i manje iskusne mame. Ja bi sutra trebala ic vadit krv ujutro a mozda cu morat i cekat nalaze. Danas sam se ujutro izdojila rucno 60 ml. Bebac ima 7 dana znaci to je meni jos kolostrum il ono prijelazmo mlijeko. No danas sam bila nazad doma u manje u 2 sata pa on nije ogladnio. Al kad sam dosla sam mu dana to, al ko da mu nije bilo dosta pa sam mu dala i cicu. Mene zanima kolko bi njemu trebalo za jedan obrok dok sam ja vani? Trenutno jos uvijek nemamo nikakav ritam, jede kad place, nekad svakih pol sata nekad na 3,5. Tek smo 2,5 dana doma pa mi je sve novo..

Lavica27
    06. Siječanj 2020. 20:43

Mrgud, a inostale "nove" mame,nemojte ocekivat ritam- neke i mjesecima,iskreno. Ja nikad nisam uspjela ostvariti dojenje na sat,odnosno famozna svaka tri sata (kao kod npr AD-a) vec sam dojila na zahtjev. Mozda je u skoku,mozda je pero zdero. Mojoj da si dao i 200ml sve bi ppjela pa zbljucala,nije imala mjeru. Jednostavno ides po osjecaju,pametnijeg savjeta nemam :(

mrgud_zg
    06. Siječanj 2020. 20:44

E i zaboravila napisat, tonkicee sretno!! S obzirom da sam sad odjenom procitala sve od jutra, mozda je vec sve i gotovo vec 🎉🎉 pisi nam kad stignes 😁

mrgud_zg
    06. Siječanj 2020. 20:48

Lavice hvala. Ma nisam to ni mislila u smislu da ocekujem da de bit na tocno odredeno vrijeme nego mi je uzasno tesko procijenit kolko da mu ostavim da ga mm moze nahranit a da jadan ne ostane gladan. Jedna stvar koju nisam kupila umaprijed je izdajalica a ko za vraga mi bas treba s obzirom na ove glupe kontrole. Pa mi je to onda beskonacni posao rucno..
    Ps mi smo isto poceli dojit sa sesiricima jer imam spljostene bradavice,  ali sam u pozitivnom soku ostala da je on jednu vev jucer a drugi danas uspio izvuc. Ne ide u svakom cicanju, i nekad boli za poludit, pa nekad uspijemo bez a nekad sa sesiricima. Oni su fakat spas 💪

annika
    06. Siječanj 2020. 20:49

Stelle123

Annika pa kad ga stavis na sisu je li otvara usta ili nece ni to? Mislim da se samo malo mora naviknit. A da ti provas sa sesiricima jer oni imaju onaj silikonski dio pa ga moze zavarat da je boca.
    Ja nemajka sam jucer pojela Ferrero Roche pa je danas drama s grcicima.

Nekad otvori, nekad ne. Kad otvori, poludi cim osjeti bradavicu. A starijeg sam dojila sa sesiricima do 20 mjeseci. Naručila sam sad 1 par i trebaju mi stici svaki dan pa cemo probati. 
    Moj se muci isto s trbuščićem. Nisu grčevi, nego ga muci kakanje

[iimg]

Lavica27
    06. Siječanj 2020. 21:02

De naruci online izdajalicu mrgud pa za dva dana stigne... il posalji muza u ljekarnu... svaka ti cast. Ti izdoji koliko mozes. Nek mu da 60, ako place i dalje a svi ostali uvjeti su zadovoljeni ( suh,premotan, ne spava mu se) nek mu da jos. Da bas zagusti i nema tebe a ni tvog mlijeka, ja bi dala AD ako je drama (a ja sam imala sreću da je drama bila baaas kad bi ja otišla) i onda bi hormonalna poludila jer joj je dao AD kao da ga je sotona  himself spravljao(eto sto od zene po porodu okolina napravi...). Uci na mojim greskama🙈
    Mare jel se tebi nesto pokrenulo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.