Tonkice ide to polako
Ja sam isprobala danas prvi put set za relaktaciju i bilo je katastrofa. Curi iz one cjevčice njemu ravno u usta a on histerizira i vrišti i nikako se smiriti. Mene ovo izdajanje izludjuje. Naravno da ako ne uspijemo s dojenjem, izdajat cu sto dulje budem mogla ali je stvarno uzasno iscrpljujuće i nepraktično.
[iimg]
Probijen vodenjak!! Dobit cu epi woohoooo
drzi se i MOZES TI TOOOO 💪💪🙂🙂🎉🎉
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ej curke, bebač ima povišen crp ne znam ništa detaljno, samo mi je sestra tako rekla, sisao i spavao popodne 2 h na prsima... Ja sam u banani, peru me hormoni, nisu mu još dali nikakvu terapiju, ne znam što čekaju!
Tonkice samo hrabro 💪💪💪💞💞💞
Lorena ma nije to nis strasno ne brini. Od cjepiva sigurno nije. Mozda ima neku laganu virozicu. Znam da te peru hormoni.. Pokusaj ostati smirena i ne brini💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ej curke, bebač ima povišen crp ne znam ništa detaljno, samo mi je sestra tako rekla, sisao i spavao popodne 2 h na prsima… Ja sam u banani, peru me hormoni, nisu mu još dali nikakvu terapiju, ne znam što čekaju!
Puno beba ima povisen crp nakon poroda, ja sam samo cekala da mi i za mog kazu. Vjerojatno nisi dobila neku opseznu obuku za dojenje kao ni ja, ako ti je u komadu bio na sisi 2 sata, nemoj si to raditi...tako sam i ja u neznanju...stavljaj ga cesce ali krace, tako ce ti i mlijeko nadolaziti.
Ovo su ti najgori dani, iscrpljena si, ne znas oko bebe, vjerojatno ti je i prevruce u sobi ako su bebe s vama, ali zaboravi se i to sve, drz se!
Za crp ce dobit terapiju, ne brini..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak... cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno...
Tonkice izdržiiii!
Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela...
Annika pa kad ga stavis na sisu je li otvara usta ili nece ni to? Mislim da se samo malo mora naviknit. A da ti provas sa sesiricima jer oni imaju onaj silikonski dio pa ga moze zavarat da je boca.
Ja nemajka sam jucer pojela Ferrero Roche pa je danas drama s grcicima.
url=https://lilypie.com]
Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak… cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno…
Tonkice izdržiiii!
Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela…
Ne bas epi... utrnule su mi noge al je skroz tak da sam mogla xD takodjer su me i na wc slale
Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak… cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno…
Tonkice izdržiiii!
Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela…
Ne bas epi… utrnule su mi noge al je skroz tak da sam mogla xD takodjer su me i na wc slale
Al ne skroz *
Iva Angelly ah blago vam se. Mene zabetonirali tam na stol i ni makac. Jos onaj ctg kad zakvace,puna ratna sprema🙈🙈🙈
Ja isla u istu skolu za epi ko ova proljetnica😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji