ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    06. Siječanj 2020. 16:38

Tonkice ide to polako
    Ja sam isprobala danas prvi put set za relaktaciju i bilo je katastrofa. Curi iz one cjevčice njemu ravno u usta a on histerizira i vrišti i nikako se smiriti. Mene ovo izdajanje izludjuje. Naravno da ako ne uspijemo s dojenjem, izdajat cu sto dulje budem mogla ali je stvarno uzasno iscrpljujuće i nepraktično.

[iimg]

Hrabrica
    06. Siječanj 2020. 16:42

Tonkica1

Probijen vodenjak!! Dobit cu epi woohoooo

drzi se i MOZES TI TOOOO 💪💪🙂🙂🎉🎉 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lorena94
    06. Siječanj 2020. 16:53

Ej curke, bebač ima povišen crp ne znam ništa detaljno, samo mi je sestra tako rekla, sisao i spavao popodne 2 h na prsima... Ja sam u banani, peru me hormoni, nisu mu još dali nikakvu terapiju, ne znam što čekaju! 

Lunica
    06. Siječanj 2020. 16:57

Tonkice samo hrabro 💪💪💪💞💞💞
    Lorena ma nije to nis strasno ne brini. Od cjepiva sigurno nije. Mozda ima neku laganu virozicu. Znam da te peru hormoni.. Pokusaj ostati smirena i ne brini💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mala.le.90.
    06. Siječanj 2020. 16:58

Lorena94

Ej curke, bebač ima povišen crp ne znam ništa detaljno, samo mi je sestra tako rekla, sisao i spavao popodne 2 h na prsima… Ja sam u banani, peru me hormoni, nisu mu još dali nikakvu terapiju, ne znam što čekaju!

Puno beba ima povisen crp nakon poroda, ja sam samo cekala da mi i za mog kazu. Vjerojatno nisi dobila neku opseznu obuku za dojenje kao ni ja, ako ti je u komadu bio na sisi 2 sata, nemoj si to raditi...tako sam i ja u neznanju...stavljaj ga cesce ali krace, tako ce ti i mlijeko nadolaziti.
    Ovo su ti najgori dani, iscrpljena si, ne znas oko bebe, vjerojatno ti je i prevruce u sobi ako su bebe s vama, ali zaboravi se i to sve, drz se!
    Za crp ce dobit terapiju, ne brini..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    06. Siječanj 2020. 17:01

Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak... cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno...
    Tonkice izdržiiii!
    Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela...

• Stelle123
    06. Siječanj 2020. 17:14

Annika pa kad ga stavis na sisu je li otvara usta ili nece ni to? Mislim da se samo malo mora naviknit. A da ti provas sa sesiricima jer oni imaju onaj silikonski dio pa ga moze zavarat da je boca. 
    Ja nemajka sam jucer pojela Ferrero Roche pa je danas drama s grcicima. 

url=https://lilypie.com]

Angelly
    06. Siječanj 2020. 17:17

Lavica27

Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak… cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno…
    Tonkice izdržiiii!
    Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela…

Ne bas epi... utrnule su mi noge al je skroz tak da sam mogla xD takodjer su me i na wc slale

Angelly
    06. Siječanj 2020. 17:17

Angelly

Lavica27

Zao mi je lorena,nadam se da nije nista ipak… cure sasvim je normalno da ste lude i da vam se place i placite. Ja bi otislq u wc i odradila to sa sobom i nazad ko nova. U vrtlogu ste trenutno…
    Tonkice izdržiiii!
    Angelly ti si bila pisala da si hodala sa epi,jesi sigirna da je bila epi a ne drip? Jer epi ti oduzme/utrne donji dio tijela…

Ne bas epi… utrnule su mi noge al je skroz tak da sam mogla xD takodjer su me i na wc slale

Al ne skroz *

Lavica27
    06. Siječanj 2020. 17:26

Iva Angelly ah blago vam se. Mene zabetonirali tam na stol i ni makac. Jos onaj ctg kad zakvace,puna ratna sprema🙈🙈🙈
    Ja isla u istu skolu za epi ko ova proljetnica😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.