Tonkice ne moraju biti pravilni razmaci a ne mora biti ni jaca bol do samog kraja.ako se nastave bolovi, to je to
[iimg]
Annika hvala ti!
Ma da ovo ne prestaje.... Nisam pametna kad da krenem za bolnicu? Instinkt mi govori da ne trebam jos, ali nisam uvijek u pravu pa sad nezz.
Ja stvarno nemam zasad vecih problema s dojenjem. Doduse 4. Dan nam je tek poceo, ali zasad zbilja sve u redu. Bude mi malo teze pristekat bebu na cicu, ali jednom kad uhvati ne pusta:) Od prvog dana sam zvala sestre da ga spajaju na cicu dok nisam polako pohvatala. Sad uz malo muke na kraju nekak uspijem. Mlijeko nadoslo i mali jucer prestao gubit na kilazi. Taman je bio na granici. Pa eto, malo ohrabrenja od mene:) Zovite ih, ispitujte, gnjavite, sve se da polovit. Nemam cak ni nekih posebnih bolova ili slicno. Doduse, osjecaj kad doji nije najugodniji, njohove desni su dosta snazne. Ali opet, sve se da.
Cula sam da u Rodi ima super tecaj za dojenje samo sto je dosta trazen pa se treba najavit ranije, ali eto, mozda da s tim probate.
Tonkica, ja takodjer nisam imala one 'prave' trudove a dosla skoro skroz otvorena. Ako ti bolnica nije predaleko ostani doma jos malo. I kad 'pravi' jednom krenu trebala bi imat jos par sati na radpolaganju:)
Naravno, svaki porod je drugaciji tako da ko zna:) ako se nastavi kreni ti polako tamo
Jutro ženice, mi smo imali prvu besanu noć u bolnici, stalno na sisama, stavim ga u kmečii i plaće
PetraB super su kolica,pravi konvoj😁😁 A i izgleda da su odobrena od djecice😂 Nadam se da je mali sutra ko zmaj!
Je je,dobila sam se... svoj strah sam preusmjerila u agresiju pa se svadjam s muzem,ja odahbula malo,rekla bi da on nije😂
LoBi bas ni je zao sto imas takav tretman. Cudi me sto si i epi dobila,inace znam da nema anesteziologa... Kako je izgledala ta sestra(babica) koja te zezala? Ja sam od svih koji su se izmjenili u dva tjedna imala jednu zlocestu al sam je ubijala pristojnoscu pa se pogubila nakon par dana😂 Ne vjerujem da tvojima njsu dali da udju,pa strasno... mislim da ti za izvučene bradavice trebaju sesirici pa mozda da ti muz donese?
Angelly uh i tvoj porod...nadam se da cete se sve brzo oporaviti!
Mikio obzirom si premorena i tijelo ti je iscrpljeno ne fantaziraj sa setnjama i fino se odvezi na savjetovanje. Jos ti fali da se skljokas...
Jutro cure
Mrgud,Lobi baš loše iskustvo cure 😞 želim vam što brži oporavak
Petra kolica su odlična uvijek sam se okretala za blizancima to mi je tako prekjut😄😄
Iva super da si se javila
Grizli ta frendica je vise već udarena u glavu,sada pred kraj ne mogu ni zamisliti jednog gosta da imam u kući da mi noći jednu noć, a ne njih 4 jos od tog 2 djece i to 4dana mah definitivno ti je prijateljica nešto popila 😀
Neko je pisao za bolove u vidu ziganja (sjevanja) meni evo dva dana tako i baš mi pt
Restrade ti bolovi jer budu stvarno bolni nekako kao neka munja da prodje od dna stomaka prema izlazu rodnice ne znam sta bi ti moglo biti
Tonkice izgleda da će bebica brzo, sta se dešava kakva je situacija
Lorena držim 🤞da rana što prije prestane boljeti i da zaraste
Sortiraj odgovore
Najstariji