Cure za pocetak ne obazirite se na ovu kvazi Proljetnicu,ima koji mjesec da je srala po drugim temama. A eto da je obrazujemo usput, epi se da pojacavat i smanjivat :) blavooooo
Mrgud je rodila u Petrovoj ako se ne varam...jako mi je zao sto si prosla. Ako neces moci izdojiti ostavi muzu AD,nece svijet propasti a tebi ne treba jos taj stres dok ti po kopcama prtljaju,pricam iz iskustva. Drzi se. Za utjehu, fizicki najgore je iza tebe,samo se oporavi. 😘
Mikio ja sam od starta dojila na obje i izdajala nanobje i zo po 45min i uspješno dojila do njenog 9.mj kad ona vise nije htjrla. To sto ti cice nisu prepunjene ne znaci da nemas mlijeka nego se uravnotezuje ponuda i pptraznja pa se stvara kolko ona treba. Drzte se curke.
Mrgud užasno mi je žao zbog takvog scenarija. Ti ćeš se oporaviti, zaboraviti ćeš na to, svi zaborave loše s poroda. Daj si vremena da se upoznaš s bebom i da uhvatite ritam. Samo hrabro
Sumnjam da ce zaboraviti, ali ce se s vremenom fokusirati na ono pozitivno, a to je bebica koja je na svu srecu dobro. Ja nisam zaboravila ono lose, sjecam se svega i nakon 5 godina ali u trenutku kad je mala izasla, sva bol, umor i ti prokleti drip grcevi su nestali ko rukom odneseni.
Mrgud, stvarno koma koji tretman si dobila, bas mi je zao kako je to sve ispalo.. a doktor se ocito ustao na lijevu nogu, zamisli probudili ga, jadan.. Potpuno je razumljivo kako se trenutno osjecas, ali daj si vremena i strpljenja i bit ce to sve ok. 💕
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala vam zene od srca! Ja od pocetka govorim da je ovaj forum cudo ❤️ Bez obzira sto se ne poznamo ove rijeci utjehe puno znace. Istina je vec da nakon 5 dana splasne dozivljaj, i najvaznije da je mali skroz super i da smo doma. Definitivno mi porod nece ostat u lijepom skecanju al to je iza mene i necu se puno osvrtati. I Eto vec nam danas ide bolje nego jucer 😁
Znam da je to u pocetku bas tesko i iscrpljujuce, al fakat sve zena moze za to malo bice 😊
Ps. Se sjecate da Smo pricali davno o franki batelic? Da cujem, koja ke rodila danas? 😂
Proljetnica otuzno! Da nije prezalosno bilo bi smijesno!
Iva kako si ti? Nema te dugo pa se nadam da ste super!
Cure, da li se i vama desavalo "probadanje" u zdjelici/dole negdje,ne znam ni sama sto tocno..al bome me dobro strcnulo par puta 🤔🤔 sad je prestalo.
Ne znam da li je isto to, ali mene je veceras dok sam stajala i peglala par puta kao bocnulo dole, pomalo neugodno, kao pritisak na cerviks il mjehur, ne znam..
Je, tako nesto. Isla sam na kraju googlat🙈 i kaze google da je to okej u nasim tjednima :) beba je nisko, pa se sve siri.
Ovog trola necu komentirat.
Iva lijepo sto si se javila :) sretno s bebom 🤞🤞
Lorena, samonezelje i Zarica čestitke na bebicamaZarica, koliko vas je u sobi? Imaju li sobe svoj wc?
Evo citam malo kad stignem:) 3 nas je u sobi i mislim da svaka ima sboj wc (nasa ima).
Hvala vam zene od srca! Ja od pocetka govorim da je ovaj forum cudo ❤️ Bez obzira sto se ne poznamo ove rijeci utjehe puno znace. Istina je vec da nakon 5 dana splasne dozivljaj, i najvaznije da je mali skroz super i da smo doma. Definitivno mi porod nece ostat u lijepom skecanju al to je iza mene i necu se puno osvrtati. I Eto vec nam danas ide bolje nego jucer 😁
Znam da je to u pocetku bas tesko i iscrpljujuce, al fakat sve zena moze za to malo bice 😊
Ps. Se sjecate da Smo pricali davno o franki batelic? Da cujem, koja ke rodila danas? 😂
Mrgud tocno sam ja htjela pitat kad sam dosla na forum koja je danas rodila 😂😂😂 Al sam vidjela tvoj osvrt s poroda pa reko da ne ukakim🙈
Damnarexx oprosti,previdjela tvoje pitanje. Imam cotavu paletu sijevanja u pipici pa racunam da je sve normalno.
Iva4 kad sam vidjela tvoj nick mislila sam si staaaa je ovo😱 Drago mi je da ste dobro izuzev grcica! Kao sto vidis to je ovdje pod normalno... nazalost.
Da se i mi malo javimo.. danas imamo tjedan dana, mučimo se jako s dojenjem m, kad smo došli doma krenuo je kaos s cicama. I stvarno je istina što svi kažu - porod je ništa naspram ove boli.
Svaka 2 sata se masiram i izdajam, cice su mi tvrde do kamen, pune kvrga, bole.
Sva sreća pa smo izbjegli zastoj mlijeka i antibiotike, ali i ovo je strašno. Na rubu sam da odustajem od dojenja, nadam se da ću uskoro vidjeti bar neki pomak.
Curka je super - papa i spava, samo ju muce grcici već sad. Tako da dok ne prdne ili pokaka se place.
Čestitam svim curama koje su rodile, a vidim da vas ima jako puno.
Isto tako svima vama koje čekate želim što brži i bezbolniji porod i da se čim prije mazite sa svojim bebama, nema ljepšeg osjećaja na svijetu od toga.
Ps. Se sjecate da Smo pricali davno o franki batelic? Da cujem, koja ke rodila danas? 😂Mrgud tocno sam ja htjela pitat kad sam dosla na forum koja je danas rodila 😂😂😂 Al sam vidjela tvoj osvrt s poroda pa reko da ne ukakim🙈
Damnarexx oprosti,previdjela tvoje pitanje. Imam cotavu paletu sijevanja u pipici pa racunam da je sve normalno.
Iva4 kad sam vidjela tvoj nick mislila sam si staaaa je ovo😱 Drago mi je da ste dobro izuzev grcica! Kao sto vidis to je ovdje pod normalno… nazalost.
Ma sve 5 :)
Piba nadam se da ce ici na bolje 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji