O jesam ga zbrckala sa komentarom.. hocu reci, super je kad imas neku tako vezu, bar te mozda malo vise "dozive". Za prvi porod sam trebala imati jednu babicu koja me zna, ali kako sam uranila, a ona je tad bila na godisnjem, dobila sam fino figu frisku i ignoriranje. Sad joj se mooozda opet javim, ako ce biti tamo ili cu ju jednostavno dat "pozdravit" pa kud puklo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mrgud isuse i boze 😥😱... Prvo sorry kaj sam uletila sa svojim glupavim postom s kolicima, nisam uopce citala danas na forumu nis a kak smo ih napokon otvorili i zmontirali bila sam predufkricna i morala sam podijeliti s vama to.
Kako i sama kazes, najbitnije je da je bebica dobro, ostalo ce doc na svoje 😘 al da tog nazovi doktora treba sterat u rodni kraj, definitivno treba...koji klinac se bavis tim poslom ak nemas zivaca?
Proljetnica 🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
Thinkpink malac je danas bolje, recimo 😅... Cijeli dan je pod temp al je postepeno rasla do navecer... Krenuli sa 37,3 dosli na 38,1 pa se spustila na 37,8 🤷🏻♀️... Ma viroza neka samo garant...super je volje, jede, pije tak da sam opustenija malo. A i noc je prosla skroz bez temp.
I da, klinci su u euforiji, pogotovo curka, malac jos nije ni svjestan kaj ga ceka 😅
Ivaaaa pa bas lijepo da si nam se javila, bas mi je drago... A sveki... 🤣... Razumijem te 🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
E... I jos sam nesto htjela pitat... Lavice jesi li smanjila dozivljaj? Jesi se primirila bar malo? 🤨
Lorena, samonezelje i Zarica čestitke na bebicamaZarica, koliko vas je u sobi? Imaju li sobe svoj wc?
Evo citam malo kad stignem:) 3 nas je u sobi i mislim da svaka ima sboj wc (nasa ima).
Hvala za info
🤞🤞🤞 da sve bude oke i da možete domeka 💞
Žao mi je što sve imate problema s dojenjem.. Bar znam što me čeka 😞😞 držite se 🤗🤗🤗
Petra kolica i klinci su top 💪
Ive bas mi je drago da si se javila. A ti hormoni poslje poroda su bas cudo. Ja sam jutros plakala jer nisam mogla smirit bebaca skupa s njim 🙈
Mikio jel te bar malo popustilo od antibiotika?
Mrgud draga, kad sam rodila curku i kad je imala grceve proplakala sam prva dva tjedna s njom. Ona je grceve imala cijeli dan, u pauzama bi izgledala kao da se onesvijestila od muke i zaspala i za 15-ak min sve ispocetka. Onda je jedan vikend dosla svekrva, uzela ju kad se pocela grciti, a ja otisla u kupaonu i plakala, plakala i plakala. Mm je dosao za mnom i rekao: sve smo probali, grcevi jednostavno moraju proc, crijeva moraju sazrijeti a mi jedino sto mozemo je biti uz nju i biti smireni. Kad sam si to poslozila u svojoj glavi, iz dana u dan je bivalo sve lakse ju smirit. Nasla sam polozaj koji joj je pasao...obavezno u onaj jastuk/dekicu na cicak, ja bi sjela na kauc i digla noge i skvrcila ih u koljenima, nju drzila tako stisnutu izmedju mig tijela i koljena i tako bi uspijevali. Nemoj dovoditi u pitanje svoju roditeljsku sposobnost. Divna si mama, sve ste divne mame a ovo su iskusenja koje morate/moramo proc. Vjerujte, gledat cete na ovo jednog dana s cudjenjem, kako ste uspjele, a uspjet cete. Sve cete prebroditi a onda ce doci neki novi problemi... I to je tako, ali ono najbitnije je da ste sve super mame. 😘🤗😘🤗😘🤗
Mrgud draga, kad sam rodila curku i kad je imala grceve proplakala sam prva dva tjedna s njom. Ona je grceve imala cijeli dan, u pauzama bi izgledala kao da se onesvijestila od muke i zaspala i za 15-ak min sve ispocetka. Onda je jedan vikend dosla svekrva, uzela ju kad se pocela grciti, a ja otisla u kupaonu i plakala, plakala i plakala. Mm je dosao za mnom i rekao: sve smo probali, grcevi jednostavno moraju proc, crijeva moraju sazrijeti a mi jedino sto mozemo je biti uz nju i biti smireni. Kad sam si to poslozila u svojoj glavi, iz dana u dan je bivalo sve lakse ju smirit. Nasla sam polozaj koji joj je pasao…obavezno u onaj jastuk/dekicu na cicak, ja bi sjela na kauc i digla noge i skvrcila ih u koljenima, nju drzila tako stisnutu izmedju mig tijela i koljena i tako bi uspijevali. Nemoj dovoditi u pitanje svoju roditeljsku sposobnost. Divna si mama, sve ste divne mame a ovo su iskusenja koje morate/moramo proc. Vjerujte, gledat cete na ovo jednog dana s cudjenjem, kako ste uspjele, a uspjet cete. Sve cete prebroditi a onda ce doci neki novi problemi… I to je tako, ali ono najbitnije je da ste sve super mame. 😘🤗😘🤗😘🤗
🥰🥰
I kolica su zakon..tako se i voze? Nisam jos vidjela taj model :)
Ja malo odspavala i sad opet od bolova se nikako namjestiti...baš mi postao pretezak trbuh i malac..sad znam zašto kažu da su zadnji tjedni dugi kao svih 9 mjeseci 🙄
Mamice drage nikako da se javim, pokusavam pratiti,, ali nikako da se ubacim s komentarima. Vidim ima dosta novih bebica, cestiram svima ❤️❤️❤️❤️ brz oporavak vam zelim.
Hani zao mi je sto si to prosla, nadam se da ce bebac biti dobro❤️❤️
Ni ja nemam lijepo iskustvo s poroda, zakompliciralo mi se s epi, da sam mislila da necu prezivit uopce, oduzelo mi je cijelo tijelo, vrtilo mi sr, slabo, gusila sam se, mislim da sam i svijest izgubila, prvo su me uvjeravali da sam se prepala dok nisu skuzili dabsam stvarno lose onda sz se svi prepali, cekali da sve popusti, pa krenuli opet trudovi, pa drip ja se slabo otvaram, a boli uzasno, sesrra jedna odvratna cijeli dan prema meni, ko da sam ja sretna sto sam s 35 tjedana dosla rodit, stalno mi je nesto predbacivala. Nije mi daka da zovem decka, bar da mu javim da sam u boxu, satima nitko nista nije znao ni da idem rodit ni da se sve zakompliciralo, cujem zvono na vratima i znam da je to on, dosli i moji. Nitko im nezeli otic rec sti se događa, ja vicem ja vuse nemogu, sestra ta ba mene nisi ni pocela, doktorica cijelo vrijeme me zeli na carski, vec je sve rizicno za bebz jer sam dan prihe cijeli dan gubila vodu, sad na porodu menu tlak vec skace na 180, njenj otkucaji preko 180, ona me oce na carski, meni sunce svanulo samo sam htjela da sto prihe zavrsi. Bebica je srecom dobro, s 35 tjedana rodila se s 2710 i 46 cm. Cijelo vrijeme su ne strasili neznamo sto cemo s tovom, sve je rano u nezrelo. Drago mi je da je svr iza mene, svaka cast svakoj mami sto svr mora proci.
Ja jos nemam mlijeka, rekli su mi odmah da necu moc dojit jer imam uvucenr bradavice i nisu mi je ni pokusali stavit, tek jucer nakon sto sam htjela probati, ali je ona toliko sitna da nemoze nista zahvatiti uopce pa nek bude na ad bar ds ne gubi na tezini iaki se nadam da cemo uspjet i dojenje uspostaviti. Nisam jos svjesna da je to moje dijete haha, dosta me boli od reza, ali jedva cekam da jdem kuci. Nadam se sa ke nece ostaviti duze jer je ona ranije rođena.
Sretno svim mamicama koje cekaju porod, nadam se da ce imati lijepo iskustvo i da ce sve bebice biti dobro❤️❤️
Znam da je vec dosta proslo al evo ostala sam cam duzna iskustvo s poroda s Merkura 😅. Dakle meni je vodenjak pukao oko 00:40 i prvo ja bila u soku pa dok sam m rekla lagano se spremili i oko 2 dosli na Merkur. Tamo su me spoijili na ctg, dali mi tu zeleneu neku krpu da vide jel curim i pregled. Dodla sam otvorna samo 1prst nazalost. Nakon toga me obrijali i klizma. Za to vrijeme muz donio moje stvari koje su stavili u jednu sobicu. Oko 4 me stavili u box i dali gel za otvaranje a muz usao u box oko 6. Pregled u 9 i 11 pokazuju nikakav pomak. Odlucuju me na drip stavit i pitaju za epi. Epi mi skoro nisu uspijeli dat...sva sreca 3 pikanje u kraljeznicu je bilo uspjesno. Malo sam tu bila nazivcirana jer mi anesteziologinja rekla da ne suradujem a ja se fakat trudila slusat al nisam znala kaj se trazi od mene... ugl od 12 je drip u 13 mi daju dozu epi. Da nisam imala epi nezz kak bi prezivjela... imala sam 3 doze... otvornea 9-10cm sam bila tek u 21h. Tad su me malo recnuli da mali moze van. Tek sam na otpusnom vidjela da je imao jednom pup vrpcu oko vrata omotanu 😥. Ja sam maltene sve smjene u Merkuru prosla i za 99% mogu rec da su super ljudi!!
PetraB super su kolica!
Lobi i Angelly zao mi je zbog loseg iskustva! Sad imate svoje strucice male i mazite se!!!
Ono sto mene sada muci je kako prepoznati da su pravi trudovi ovo sto ja osjecam, tj. pocetak pravih trudova. Naime, prije sat vremena sam se probudila da moram na wc, otisla i obavila. Dosad nisam uspjela nazad zaspati jer me love jaki kao menstrualni bolovi. Ne pocinju od kriza nego od naprijed - donjeg dijela trbuha. Ustanem, malo prosecem, traje 1-2 min i prode... Nekog pravilnog razmaka ne bih rekla da ima (upalila sam app). Lakse mi je dok sjedim ili hodam. Dosad sam tih "trudova" imala 3-4... Jaka je bol, ali s obzirom da ocekujem ono trganje i kidanje, ovo je jos nista, ovako sam imala bolne menge. Idem probati odspavati jos malo, a ako koja ima neki savjet, svaki je dobrodosao!
Sortiraj odgovore
Najstariji