Lavice neka te jos u komadu🙃 Ne znam kak sam preskocila tvoj post sa zadnjeg pregleda, iskreno sam zabrinula se za tebe kad sam vidla zadnji nalaz...
Eh da, po naputku ginica ulaskom u 35.tt, tj.od jucer smanjujem s Duphastonima na 3x1 (do sada je bilo 3x2).
Otvorena samo 2 prsta... trudovi redoviti. Smjestili me na odjel, dali spazmex. Necete vjerovati... hitna je dovela onu moju cimericu ciganki, ulovili ju opet trudovi, srecom nije u mojoj sobi!
Otvorena samo 2 prsta… trudovi redoviti. Smjestili me na odjel, dali spazmex. Necete vjerovati… hitna je dovela onu moju cimericu ciganki, ulovili ju opet trudovi, srecom nije u mojoj sobi!
Drziii seeeeee 💪💪💪💪💪💪💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Otvorena samo 2 prsta… trudovi redoviti. Smjestili me na odjel, dali spazmex. Necete vjerovati… hitna je dovela onu moju cimericu ciganki, ulovili ju opet trudovi, srecom nije u mojoj sobi!
SA MNOM JE U SOBI
SA MNOM JE U SOBI
Tonkice sretno i drži se..nadam se da ćeš se početi otvarati i da neće trajati predugo
znam da nije za smijati al me ovo nasmijalo jel joj drago što te vidi haha
Bok svima 😊 ja se jedva stignem javiti, al vas citam redovito.
Mrgud bas sam se pitala kak je kod tebe proslo. Najbitnije da je beba dobro. A ja sam odma za petrovu rekla da ne dolazi u obzir da idem tam roditi 🤦🏼♀️
Nisam pohvatala kolko novih bebica imamo, cestitam svima 😊
Sto se tice cijepljenja moj nije imao u bolnici nijednom povisenu temperaturu, al u bolnici se pa ce pratiti situaciju.
Mikio ja se isto dalje mucim 😞 probala sam mu opet dati cicati i izvukla sesiric pun krvi. Meni je ocigledno koza tak jako tanka. I baka mi je rekla da je i ona imala isti problem, i mama isto. Ja se izdajam na elektricnu izdajalicu, treba mi oko 15 min. Samo izdojim odjednom 60 ml iz obje, svakih otprilike 3-4 sata kaj njemu nije dosta za obrok. Sad me muci to kaj je on vecim dijelom na ad-u i pitam se dal uopce ima smisla da se patim i kaj da sad uopce radim. Stavljam ga svaki dan bar jednom sisati al nakon toga i dalje bas jako boli. Bez sesirica uopce ne zelu uhvatiti, samo se ljuti onda jako i vristi.
Grceve ima malo, sad smo uzeli novalac ac pa cemo vidjeti.
Tonkica sretno 😊 sorry meni je isto malo smijesno za cimericu 🤭
I zaboravila sam jos, ja njemu dajem one kapsule k1+d3 iako je vecim dijelom na dohrani. Kaj mislite jel mu moze stetiti? Da prestanem dok ne pitam pedijatra? To planiramo rjesavati ovaj tjedan pa me zanima kak ste se vi narucivale za prvi pregled? Jeste prvo zvali izabranog pedijatra ili kak?
SA MNOM JE U SOBITonkice sretno i drži se..nadam se da ćeš se početi otvarati i da neće trajati predugo
znam da nije za smijati al me ovo nasmijalojel joj drago što te vidi haha
Znaci i ja se smijem, sta cu drugo! 🤣🤣🤣
Da nisam dozivjela, ne bi vjerovala 😂😂😂
Pa kako!!! Jako joj je drago, ali sam se okrenula prema zidu da mogu u miru prodisati trudove...
Sortiraj odgovore
Najstariji